di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Philips Ambilight alcak olursaniz almadan once surda yazdiklarimi bi okuyun; http://forum.paticik.com/read.php?13,7600725,7603914 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 sostizm said: Dynun said: lg LG ben de severdim de şu kullanıcıların bilgilerini marketing maksatlı paylaşması falan çok yakışıksız oldu. USB bağlayıp izlediğin videoların falan isimlerini yolluyor merkeze. Kapatamıyorsun, kapatsan da yolluyor. LG'den çok fena soğudum bu yüzden. Edit: Philipsin bu arkaya ışık verdiği ambilight özelliği mağazalarda anlaşılamıyor ama kullanım zevkini İNANILMAZ artırıyor bilgin olsun. Bu olay yabancı forumlarda çok tartışıldı. Şimdi belki biliyorsunuzdur ama detay geçim biraz; Bu kanal bilgileri lg tarafından toplandığını UK da bir kullanıcı fark ettikten sonra dava açtı. Davayı kazandı. Gelen güncelleme ile birlikte ayarlar bölümünden gizlilik ilkesinde bilgileri gönder aç/kapa seçeneği eklendi. USA ve UK da ki serilerde bu ayar mevcut. Yani şuan bizde de var ama menüler kısmında aktif gözükmüyor. 3. dünya ülkesi olduğumuz için pek tınlamamışlar. LG tv si olanlar ayarlar menüsüne gelip Ülke ayarını UK olarak değiştirsin. TV restart atacak. Sonra settings e girdiğinizde bizim kullandığımız menüden farklı olduğunu göreceksiniz. Bu bölümde kanal bilgilerini göndermeyi kapatabiliyorsunuz. Ama ülke ayarını tekrar TR yaptığınız zaman o ayar kayboluyor. Otomatik olarak yeniden açıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Bende bugun lg lb730v aldim 4k ya. Simdi bluray 3d player falanda alacagiz. Ins keyifle izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bunu aldım dün 4699dan düşmüş fiyat 2500e, görecez bakalım nası bişeymiş.. http://www.teknosa.com/urunler/110012619/lg-55la640s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-4x-3d-go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Bimekste 2300 liraya 60" bir LG buldum led. Teshir urunuymus. Acaba riske girsem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 onu bende düşündümde ömürleri bitiyor onların 12 saat açıkken günde..değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Olmazsa bi kaç saat çalıştığına bak servis menüsüne girmeyi öğrenip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Sifiri 2700 zaten . Kasmam pek. Ben de cok kullanmiycam aslinda, Sadece makineyi bagliyip film izliycem arasira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 stormeagle said: sostizm said: Dynun said: lg LG ben de severdim de şu kullanıcıların bilgilerini marketing maksatlı paylaşması falan çok yakışıksız oldu. USB bağlayıp izlediğin videoların falan isimlerini yolluyor merkeze. Kapatamıyorsun, kapatsan da yolluyor. LG'den çok fena soğudum bu yüzden. Edit: Philipsin bu arkaya ışık verdiği ambilight özelliği mağazalarda anlaşılamıyor ama kullanım zevkini İNANILMAZ artırıyor bilgin olsun. Bu olay yabancı forumlarda çok tartışıldı. Şimdi belki biliyorsunuzdur ama detay geçim biraz; Bu kanal bilgileri lg tarafından toplandığını UK da bir kullanıcı fark ettikten sonra dava açtı. Davayı kazandı. Gelen güncelleme ile birlikte ayarlar bölümünden gizlilik ilkesinde bilgileri gönder aç/kapa seçeneği eklendi. USA ve UK da ki serilerde bu ayar mevcut. Yani şuan bizde de var ama menüler kısmında aktif gözükmüyor. 3. dünya ülkesi olduğumuz için pek tınlamamışlar. LG tv si olanlar ayarlar menüsüne gelip Ülke ayarını UK olarak değiştirsin. TV restart atacak. Sonra settings e girdiğinizde bizim kullandığımız menüden farklı olduğunu göreceksiniz. Bu bölümde kanal bilgilerini göndermeyi kapatabiliyorsunuz. Ama ülke ayarını tekrar TR yaptığınız zaman o ayar kayboluyor. Otomatik olarak yeniden açıyor mu bilmiyorum. O seçeneği açsan da kapatsan da DATA yolluyor LG. Kapatamıyorsun yani. Edit: Linki yapıştırmamışım http://www.theguardian.com/technology/2013/nov/21/information-commissioner-investigates-lg-snooping-smart-tv-data-collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 3 sene önce Sharp aldım 4k civarıydı. Değişirsem yine Sharp alırım, harbiden çok iyi.. 3D bana göre değil tabi henüz.. gerçi almışsın sanırım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 beyler LG55LA640S muhteşem çıktı ,şiddetle tavsiye ediyorum 4kdan 2499 a düşmüş alacak varsa kaçırmasın inanılmaz memnun kaldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 55LA640s 1 senedir kullanıyorum 3.500 e almıştım F/P baya iyi. Şimdi 2.5 olunca 1 tane daha aldım diğer eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 LG nin 60 inç plazmasi suan bimekste 2000tl, almayi düşünen varsa kacirmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Vulcan_Lionheart said: beyler LG55LA640S muhteşem çıktı ,şiddetle tavsiye ediyorum 4kdan 2499 a düşmüş alacak varsa kaçırmasın inanılmaz memnun kaldım ben. perdeleri çekip, mümkün olduğunca zifiri karanlık bir ortamda contrast ve bright'ı biraz arttırıp şu 3 resmi oynatıp foto çekebilir misin? https://mega.co.nz/#!kgc1xTjb!kii999-gDGZtEPOC-9tadxKa1jkEIMJc30uhW-GBJns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 resimler inmiyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 download to computer dediğin zaman iniyor olması lazım. onedrive'dan dene yada https://onedrive.live.com/redir?resid=55897C7E4A8F1A89!212&authkey=!AHwfh6tlyPBS9Jw&ithint=file%2c.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ok oldu akşam çekip koyarım... ne testi bu ki anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 stormeagle senın için uğraştım valla.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 stormeagle said: Vulcan_Lionheart said: beyler LG55LA640S muhteşem çıktı ,şiddetle tavsiye ediyorum 4kdan 2499 a düşmüş alacak varsa kaçırmasın inanılmaz memnun kaldım ben. perdeleri çekip, mümkün olduğunca zifiri karanlık bir ortamda contrast ve bright'ı biraz arttırıp şu 3 resmi oynatıp foto çekebilir misin? https://mega.co.nz/#!kgc1xTjb!kii999-gDGZtEPOC-9tadxKa1jkEIMJc30uhW-GBJns üstteki resimleri canlı pre-ayarlarında çektim özellikle bright contrast artırmadım haberin olsun..o ayarda baya yüksek tutuyor tv bright ve cont u çünkü.. neredeyse 100leyecek yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Vulcan_Lionheart said: Gri gibi olan resim banding, diğer ortasında + gibi işaret bulunanlar ışık sızması içindi. Bu serinin ortalamasını bilmiyordum. Sayende test etmiş oldum ^^ Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yani sonuç ne hacı iyimiymis? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 40ES7000'i 1775'e almıştım ama bir daha öyle fırsat gelir mi bilmiyorum sdfds. zaten sanırım üretimden de kalkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Plasma TV = Panasonic. Kötü haber : Türkiye pazarından çekildiler. İyi haber : Her taraf ölü fiyatına panasonic kaynıyor. Not: Garanti ile ilgili bir sorun olmaz destek devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 http://www.bimeks.com.tr/urun/129209/lg-60ph670s-152-ekran-3d-plazma-tv.aspx bu alınır mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Plazma alınmaz artık bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar