wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Az büyüyünce ya da adam olunca geçer belki hislerin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 benim oğlumun cimbom diye niki olsa sabaha kadar döverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 klasik bir evin alphası çekişmesi draması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ooo drama, aliyorum bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 biyolojik baban değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Amma duyarsız acmasız bi kuşak bu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Babanin serefden yoksun bir insan oldugu kanatini nasil verdin? Cocuklara uyusturucu falan mi satiyor? Sirf seni kiz kardeslerinden ayri tuttugu icin mi serefsiz? Kanaatimce goze batan bazi hareketlerin oldugundan baban seni uyarma ihtiyaci duyuyor surekli. Bence cevrendekileri suclamayi birakip kendini biraz degistirmeye calis. Babanla aranda iletisim kopuklugu var sanirim. Kardeslerin babanla daha iyi anlasiyor olabilir. Baban cok haksizsa kendi ayaklarin uzerinde duracaksin o zaman. Serefsiz diyip eline bakmayacaksin babanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 oedipus karmaşası yaşıyorsun galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 cimbom said: acı çeksin ölmesin. bir seri katil doğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Benimkinin de 25 milyar banka borcu çıktı, ödese nası ödeyecek emekli maaşı.Annem desen çalışıyo ev kredisini ödüyor. Ben çalışıyorum çok şükür, az maz ama bir düzenim var kendi ayaklarım üstündeyim.Adamdan 2 senedir bişey istediğim falan da yok. Silkeledi bizi adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 nasıl çıktı? kredi mi çekmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 yok banka soymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 http://i1.ytimg.com/vi/ohSjUkxjjNk/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 BonePART said: cimbom said: gidip yarın ev-araba alıp üstüme yapsa bile içimdeki kin ve öfkem dinmicek bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 olm boşver babanla evlenip nabıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Ooo daddy issues foruma hayırlı olsun. Yalnız community feeling için çok yanlış bi konu va çok daha yanlış bi yaklaşım. Üzerime x'ler y'ler yapsa da nefret edicem ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 op sevgiyi çok yanlış anlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 katran kaynamakla olmaz ki şeker, cinsini sansürlü cinsine çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Biyik said: nasıl çıktı? kredi mi çekmiş? İhtiyaç kredisi bir kısmı, diğeri kredi kartından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 babam sadece fakir olduğum için kızıyor bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 zenginlerin fakir geyiği yapması so 2013 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Baslıgından nickine içeriginde yazan herseye kadar fail ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 senko said: babam sadece fakir olduğum için kızıyor bana :( Evlat olsan eldivenle sevilirsin kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Bizim bir akraba $ekerden oldu adam yazik. Bankalardan kredi cekmis baya borcu vardi. Kendi de bankada calisirdi. Olunce borclari silindi. Ya da sigorta karsiladi tam bilmiyorum. Esine cocuklarina para bile kaldi miras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ölüm tazminatı/yardımı gibi bişi almıştır ailesi ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar