Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından alınma satılık içkiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Asriel said:

Yılbaşı geliyor gençler.Migros mu ben mi :P

Neler var elinde şu an?

Jagger,Olmega Gold,Ballentines,Absolute,Jim Beam Honey,Absinthe,Tang mevcut...
Mesaj tarihi:
Selam, ben de bi viski alayım diyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Çok pahalı olmayan (yurtdışı 100-150 lira fiyatlı) bi şeyler istiyorum. İçtiğinde hmm viski demek buymuş, oouv güzelmiş dedirtsin. Ilk defa adam akıllı ve bilinçli olarak viski içeceğim. (JB ve Red Label böyle kapakta falan içmiştim çocukken skjfh) En sevdiğim alkol de rakı.

Öneriler? (bi de böyle rakıyı vodkayı falan aldığımda bitirene kadar içen bi tipim, bu viskiyi bi bardak falan içip kaldırıyoz di mi?)
Mesaj tarihi:
Magnum said:

Selam, ben de bi viski alayım diyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Çok pahalı olmayan (yurtdışı 100-150 lira fiyatlı) bi şeyler istiyorum. İçtiğinde hmm viski demek buymuş, oouv güzelmiş dedirtsin. Ilk defa adam akıllı ve bilinçli olarak viski içeceğim. (JB ve Red Label böyle kapakta falan içmiştim çocukken skjfh) En sevdiğim alkol de rakı.

Öneriler? (bi de böyle rakıyı vodkayı falan aldığımda bitirene kadar içen bi tipim, bu viskiyi bi bardak falan içip kaldırıyoz di mi?)

Arkadaş hislerime tercüman oldu +1
Mesaj tarihi:
Gençler bayadır yazamadım foruma.Siparişler alınıp liste dolmaya başladı.Son 1-2 kişiye daha yetiştirebilirim ancak yılbaşına kadar.Pm atarsanız daha kolay dönüş yapabiliyorum...
Mesaj tarihi:
viskiyi sek içmek çok meh.

edit: viski stone denicem inşallah

edit notu: jack de güzel viski

edit notu2: jack iğrenç viski diyene adres öm atayım güzel viski göndersin içelim

:D
  • Yeni Oluştur...