inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Asriel said: Yılbaşı geliyor gençler.Migros mu ben mi :P Neler var elinde şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 inyormaynd said: Asriel said: Yılbaşı geliyor gençler.Migros mu ben mi :P Neler var elinde şu an? Jagger,Olmega Gold,Ballentines,Absolute,Jim Beam Honey,Absinthe,Tang mevcut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 absolut un yılbaşı şişesi var mı? dışında mavi kumaş hedesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hmm absinthe kaclik pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 smirnoff ice bulabiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi izmirde misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 adam kaçtı jdsaldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 2 ocakta ben de estonyadna geliyorm istanbul içi bişeyler düşünebilirs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ooo estonyanın nesi meşhur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ankarada satan varsa alırım yılbaşına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Dworgian said: ooo estonyanın nesi meşhur? black balsam ben sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bugun metro da baktım bi absinthe 160tl diyor yuh be kardeşim sonra millet neden zorzai içiyor içer tabi alkole bak altınla yarışıyor mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Lütfen biz islamic bir ülkeyiz ne alkolü?Dua etsinler yasaklanmadığına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Selam, ben de bi viski alayım diyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Çok pahalı olmayan (yurtdışı 100-150 lira fiyatlı) bi şeyler istiyorum. İçtiğinde hmm viski demek buymuş, oouv güzelmiş dedirtsin. Ilk defa adam akıllı ve bilinçli olarak viski içeceğim. (JB ve Red Label böyle kapakta falan içmiştim çocukken skjfh) En sevdiğim alkol de rakı. Öneriler? (bi de böyle rakıyı vodkayı falan aldığımda bitirene kadar içen bi tipim, bu viskiyi bi bardak falan içip kaldırıyoz di mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Magnum said: Selam, ben de bi viski alayım diyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Çok pahalı olmayan (yurtdışı 100-150 lira fiyatlı) bi şeyler istiyorum. İçtiğinde hmm viski demek buymuş, oouv güzelmiş dedirtsin. Ilk defa adam akıllı ve bilinçli olarak viski içeceğim. (JB ve Red Label böyle kapakta falan içmiştim çocukken skjfh) En sevdiğim alkol de rakı. Öneriler? (bi de böyle rakıyı vodkayı falan aldığımda bitirene kadar içen bi tipim, bu viskiyi bi bardak falan içip kaldırıyoz di mi?) Arkadaş hislerime tercüman oldu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 glenfiddich 12'yle girin olaya. temiz giriş. 2 bardaktan fazla da içmeyin. amaç sarhoş olmaksa gidin başka şeyler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 cek danyal iciyorum ben su an sek cok iyi buzmus sodaymis pic etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Buzcu sodacı da geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 yalan mi kaarşim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 içki içmek ii değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 pascal jack içen biri olarak buz sodacılara laf edemiosun. viski elitisti el kitabı safya 1 madde 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Gençler bayadır yazamadım foruma.Siparişler alınıp liste dolmaya başladı.Son 1-2 kişiye daha yetiştirebilirim ancak yılbaşına kadar.Pm atarsanız daha kolay dönüş yapabiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 liste yazsana olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 viskiyi sek icemeyenlere her turlu laf ederim sanki bana macallan müptelasi peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 viskiyi sek içmek çok meh. edit: viski stone denicem inşallah edit notu: jack de güzel viski edit notu2: jack iğrenç viski diyene adres öm atayım güzel viski göndersin içelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar