scorch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 axedice said: Yarın akşam evde değilim. Oyun çıktığında evlendim balayındaydım Bu seferde arkadaşım evleniyor pazartesiye kadar şehir dışında olucaz bugünden itibaren dönüşte de birikmiş işler falan filan. Beat it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Source'a 3000 shard gömdüm, bir firebird vermedi karı... 10 tane falan mirrorball verdi 1-2 chantodos, bir tane ray of frost piercelayan bir de fena olmayan bir tal rasha. Mirrorball %30'la falan mı çıkıyor acaba? Loot table'ı değiştirmişlerdir garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Yagiz9304 said: buff saçmalık 6 lege üst üste düştü buglı galiba 12:30 da oturdum şimdi cıktım riftlerden "n" ye basıp saydım legleri 32 YUH!! bir tane set var o da bt, gerci hepsi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ohoo bug varsa bile biz gidene kadar fixlerler kesin şansımıza tüküreyim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 µh said: engellemişler onu, artık oyun laga girmiyor sadece inventory laga giriyor =) inventory açılıyor ama itemlar geç geliyor bu arada oynuyorsun takılma olmuyor Ekran kartımdan oluyo sanıyodum bunu.İyi oldu yazdığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 level 1 t6 rift dönecek var mı arkadaşlar? varsa hemen ekleşelim patır patır açıyorum valla dhfkjshdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 nerflendi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 abi nerf bile olsa yine normal riftten daha rahat kesiliyor gibi geldi bana ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Abi bu EQ seti shard dan düşmüyordu önceden blue postta okumuştum. alındımı kadalaya patch le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Kadala artık her şeyi veriyor, oyunda düşebilecek her itemi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar