eldar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 JrStorMesT said: konusmayı bile beceremiyo pis çinliler niye bunlar wowda 7/24 gold kasmıyo ki... fnatic/navi/eg/dk şu 4 takımın her türlü farklı kombinasyon ile karşılaşması finali 10 kat daha zevkli ve eğlenceli yapardı valve bari su maç için aktif yapsaydı techiesi de, bari techies izleyeydik senin yapacağın yoruma, olm mantıklı bi şey diyemiyosan sus bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 abi dışarda olduğumdan izleyemedim de, koskaca t4 finali 4 maç 1.5 saat sürmüş :D. Çok şey kaçırmadım sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ben halen kimin kazandığını tam bilmiyorum, vg kazandı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 hayir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 dota western scene baya saçma sapan ve ırkçı ya çinde çin çinde çin. farm yapıyorlar ağlıyorsunuz fight yapıyorlar yine ağlıyorsunuz daha napsın çinliler, farmlamayın farmlamayın dediniz durdunuz bak gördünüz mü şimdi 15dk gg lol dandik western takımları kazanmadı diye çok mutlu oldum oh bi de heriflerin tiplerini beğenmeyenler var sanki koca alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ki zaten geçen sene de ilk 2 maç 20 dk altında bitmişti,5. maç hariç bariz bir ezme vardı beğenmediniz r[a]t o finali yaşatdı meta bok gibi o ayrıda bunda çinlilerin suçu yok meanwhile usa pride http://giant.gfycat.com/QuarterlyNextHarvestmouse.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 http://www.esportsearnings.com/players Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 asdasdsdfafasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 lan 4 maç 1 saat 40 dakka sürdü ya ben oradayım bilader. çinini minini geçtim. bu ne abi kolpa bir final oldu. adam gibi bir maç izleyeydik keşke. hele son pickler. efsaneydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar