roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Laorx said: finasterid ve minoxidil kullandım 4 sene. Askere gidince bıraktım bu ilaçları ve anında döküldü ibneler, ama saçlarım döküldükçe daha çok sevişmeye başladım. finasterid'i atınca hayvanlaşmış olabilirim, emin değilim. kazıtın kurtulun, çorahat. finasterid dediğin şey testesteron hormonunu başka bi şeye çeviren bir kimyasal. saçların dökülünce daha çok sevişmeye başladın çünkü ilacı bıraktın ve testesteron oranın normale döndü anasını satiym. saçım dökülmesin diye malzemeden olamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 eh buda üç yıl öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bu nası bi 17,5 lan ahahahah ben 14'üm gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kafan kocaman bir testis gibi görünüyormuş üstten bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Arkadaşlar artık sakaldan alıp ekiyorlar kafaya, bence yaptırın eğer içinize çok dert oluyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 gecmis olsun allah seni sacinla siniyor sakin pes etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 incdarkness said: gecmis olsun allah seni sacinla siniyor sakin pes etme ciddi olmadığını sanıyorum. ama teşekkürler yinede. millete atadan, babadan para kalır bana ise kalitesiz genler. dsfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 o konuda ben sansliyim ya harika saclarim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 vur 3 numaraya lens tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 incdarkness said: o konuda ben sansliyim ya harika saclarim var çok güvenme belli olmaz lan daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Kel karizma olma yollari bul. Vucut mu yaparsin, harley e mi binersin yada zenci kiz mu bulursun bilemem. Bu kadar erken dokulen sac icin çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Üniversiteyi kazan. Üniversitede etrafta clubber diye dolaşan entel heriflerin yarısı böyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 PrudenT said: incdarkness said: o konuda ben sansliyim ya harika saclarim var çok güvenme belli olmaz lan daha sus sen sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 doktora gittim geçen. teknolojide mucizevi bi gelişme olmazsa önümüzdeki 4-5 yılda kesin kelsin dedi. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 oha ne saplama doktormuş sdlvkmsöşlfösşlef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar