Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurovizyonu drag queen kazandı

Biyik

Öne çıkan mesajlar

Biyik said:

onur yürüyüşüne giden herkes de eşcinsel veya trans olmak zorunda değil mi senin mantığına göre. yahu tam kasımpaşa'dan, tophane'den gelip elinde palayla gezi'deki eylemcileri kovalayan ortalama bir akp'liymişsin sen kafa olarak. insan karşılaşmayınca bilemiyor tabii, gerçekten böyle insanlar bu tip düşünceleri nasıl savunuyor diye.

i*** ile oturup konuşmaktansa palalı adamlar oturup konuşurum, en azından değiştirebileceğim bazı şeyler olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Biyik said:

onur yürüyüşüne giden herkes de eşcinsel veya trans olmak zorunda değil mi senin mantığına göre. yahu tam kasımpaşa'dan, tophane'den gelip elinde palayla gezi'deki eylemcileri kovalayan ortalama bir akp'liymişsin sen kafa olarak. insan karşılaşmayınca bilemiyor tabii, gerçekten böyle insanlar bu tip düşünceleri nasıl savunuyor diye.

i*** ile oturup konuşmaktansa palalı adamlar oturup konuşurum, en azından değiştirebileceğim bazı şeyler olur.

bu kadar komik bir şekilde homofobiyi savunan insan kaldı mı ya, insan hayret ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

Lectre said:

Biyik said:

bu kadar komik bir şekilde homofobiyi savunan insan kaldı mı ya, insan hayret ediyor.

homofobiyi genel olarak savunuyor değilim.

bizi allah böyle yaratmış kafasında bir insanda değilim.

gaylerden tiksinip lez.leri seven bir insanda değilim.

sadece bu durumu iğrenç buluyorum.

herşeyi geçtim şu durumu savunanlarda çok acınası insanlar, sırf prim yapmak için yazıyorsunuz açık ve net.

kimse bu insanları öldürmüyor korkmayın.

ki hani bıyığın şu durumu neden desteklediğini biliyorum.

ibne falan demiyorum tam tersi fakat, sevdiğin, taptığın bir insanın yaptığı her şey doğru değildir kusura bakma.

salak salak konuşuyorsunuz, şu duruma homofobiklik diyerek zaten bu şahıslar yaptıkları şeyin normal olmadığını kendi gözlerinden itiraf ediyor.

yoksa dünyada kimsenin kimseye bir açıklama yapma ihtiyacı yok, evlilikte sadece kağıdın üzerine atılmış 2 imzadan ibaret, devlet gözünde siz evli olmayınca hayatınızı şekillendirmenizde değişen bir şey olmuyor.

şunları savunacağınıza önce birer fikir edinin ve bunun arkasında durun, bakın ben hastalıktır demiyorum, şu kadar yazıyı hoşuma gitmediğini belirtmek için yazıyorum.

ki arkadaşımda var bu durumda herhangi bir rahatsızlık duymuyorum çünkü insan gibi kendi hayatını yaşamasını biliyor.

sizin gibi erişemediği hayatları yorumlamıyor 70 yıllık hayatı boyunca.
Sosyal ağlarda paylaş

SIKYAHONAW said:

Lectre said:

ağır homofobik insanlarda gizli homoluk oluyormuş, doğru mu?

edit: freud abimiz öyle demiş

yok değil bence, şahsen beni bulup gelsen, aman seni çok istiyorum desen, silkmem kusura bakma :)
Sosyal ağlarda paylaş

Peki kendinizin dışında bir düşünce duyunca saldırmanız ile ona buna faşist demeniz arasındaki ilişkiyi bilimsel olarak anlatır mısın bana?

ve herşeyi geçtim bilimselin istersen tüm dillerdeki anlamına sözlükten baktın mı hiç hayatında?

freud dediğin adamın kim olduğunu biliyor musun?

gerçekten bunu ben böyle istiyorum diye düşündüğün/sahip olduğun herhangi bir düşünce var mı hayatında?

konuşmak dışında düşündüklerinin gerçek olması için ne yaptın?

bilimselmiş...

umarım o küçük beyninin içinde mutlusundur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...