forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 sen de anlamıyorsun 2. yarı da aynı takımlara puan kaybettik demek istemiş ama yalan söylüyor en çok da biz koymuşuz anlamıyrsun aqulya
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 aquila said: kime ne kadar puan kaybettigi yaziyor yaninda. puan kaybettigi takimlarin listesini koyunca zaten kalan maclari kazanmis oluyosunuz abi, sen hicbisey anlamamissin bundan ya asdf. asdf gece gece saçma yazmışım ilk yarıda tam puan aldığımız her rakipten ikinci yarıda da tam puan almışız, kaybettiklerimize de bırakmışız diyecektim. Sonra aklıma geldi, TS ve Konya maçları asdf ilk yarı tam puan alıp ikinci yarı puan bırakmıştık. yanlış bilgi zaten, onun bir olayı vardı twitter da okumuştum da neydi hatırlayamadım bu saatte. Yarın bakarım, önemli bir istatistik değilmiş gerçi unuttuğuma göre
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Oraya bu sene için istanbul B.B. yazın ve puan kaybına 6 yazın
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Chelsea’nin bu sezon Middlesbrough’da kiralık oynayan 20 yaşındaki sağ beki Kenneth Omeruo, geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldiğini ve Beşiktaş'la görüştüğünü söyledi. (HaberTürk)
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 DarKRideR said: https://pbs.twimg.com/media/Bn3m_8OCMAALS6v.png Bu da BJK'nin bu sezon kaybettiği puanlar, Antalya'ya gidenler zaten en büyük acı... He bir de yanılmıyorsam puan kaybettiği takımlara ligin iki yarısında da puan bıraktı. Onun dışında kalan bütün maçları da ligin iki yarısında da kazandık. Öyle saçma bir sezondu asdf bu istatistik çok komikmiş. gayet normal ve makul bir puan kayıp tablosu ne gibi bir çıkarım yapmalıyız ki buradan?
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 souldarkorn said: Chelsea’nin bu sezon Middlesbrough’da kiralık oynayan 20 yaşındaki sağ beki Kenneth Omeruo, geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldiğini ve Beşiktaş'la görüştüğünü söyledi. (HaberTürk)fm'de almistim dandik stoperdi.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 İbrahim Toraman AVM'de sevgilisini dövdü! Takım arkadaşlarıyla sürekli kavga eden İbrahim Toraman'ın hedefinde bu kez sevgilisi vardı. Toraman'ın, önceki gün İstinye Park'ta 'Gülo' isimli aşkını darp ettiği iddia edildi. Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, bu kez İstinye Park'ta ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı takımdaki arkadaşlarıyla ve son olarak Sezer Öztürk'le ettiği kavga yüzünden süresiz kadro dışı bırakılan Toraman, şiddetten vazgeçmedi. Futbol sahalarından uzak kaldığı enerjisini gece hayatında atan İbrahim Toraman, son dönemde de sadece özel hayatıyla anılır oldu. Kariyerindeki başarısızlık yüzünden öfkesi iyice artan futbolcu, sporun değişik dallarına el attı! İbrahim Toraman, Takvim gazetesinin iddiasına göre önceki gün gittiği İstinyePark'ta ortalığı birbirine kattı. Esmer sevgilisiyle hararetli bir şekilde tartışan ünlü futbolcunun öfkesi; ilerleyen dakikalarda arttı. ARAYA GÜVENLİK GİRDİ Korkuya kapılan esmer güzel, koşarak İbrahim Toraman'ın yanından kaçtı. Toraman ise sevgilisinin arkasından "Gülo" diye seslenip esmer genç kızı yanına çağırdı. İkili yan yana gelince tartışma yine alevlenip iddiaya göre fiziksel saldırıya dönüştü. Toraman'ın 'Gülo' diye seslendiği aşkı, çığlıklar atarak AVM'nin güvenliğinden yardım istedi. Güvenlik, ünlü futbolcunun elinden sevgilisini zor da olsa aldı. İbrahim Toraman, dışarıya çıkartılıp sakinleştirilirken; sevgilisi ise AVM'den hızla kaçtı.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 bilic disiplin veremiyor takıma ya
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Tori said: Hakkat dentinyo ne oldu la dfasfsf Bruma ile boğazda balık yiyorlarmış.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 abi tipik Türk basını ahaha olayı giriş gelişme sonuç şeklinde essay halinde haber yapmışlar, edebiyat parçalamışlar yine
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Tori said: Hakkat dentinyo ne oldu la dfasfsf https://pbs.twimg.com/media/Bn_QU9XIMAEefB3.jpg
unity Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 besiktasta superlig kupasi gormus bi tek holosko bi de sivok mu var simdi? sdfkds cok fena yahu. bu arada Diego'nun Fener'e gitmesi cok buyuk bi ihtimal oldugu icin yeni transfer target Ivan Rakitic
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Yönetimden beklediği ilgiyi göremediğini kaydeden Portekizli yıldız, “Bana önerdikleri para komikti, büyük düşünmeliler, bu taraftarla ayrılmak istemezdim” dedi. Yönetimin kendisine yıllık 2.5 milyon Euro teklif ettiğini ama bu paranın yarısını da maç başı vermek istediklerini belirten Almeida, “Büyük düşünmeliler” dedi.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Çarşılı kısmı kırpmış herif, tr medyasından daha betersiniz lan ahaha
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bırakın almeida'yı akp'ye transfer olsun bu ne lan "büyük düşün, büyük düşün."
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 reampage said: Çarşılı kısmı kırpmış herif, tr medyasından daha betersiniz lan ahaha Kırpmak ile ne alakası var. Aklıma bile gelmedi. Sadece seneye kalıp kalmayacağı ile ilgili kısmı koydum. Beşiktaş forması altında attığı her golde taraftarın ve bizzat Çarşı’nın imzası olduğunu kaydeden Almeida, “Büyük dostluklar edindiğim, Beşiktaş’ta kalmak isterdim. Ancak yeterli ilgiyi göremedim” diye serzenişte bulundu Ne değiştircek şu açıklamayı da koysan sanki. Her futbolcunun yaptığı monoton taraftar övgüsü.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 vodafone reklamı bok gibi olmuş formalarda yannız beko toyota güzel duruyoduda bu berbat
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Rakitic-Bjk dedikodusu baya iyi yalnız ashdashd. Bilic var diye yazılıp çizilmesi normal. Adam Xavi,Fabregas,Xabi,Modric gibi adamların olduğu ligde hepsini pazara gönderdi bu sezon formuyla. Bir Real, Barça falan olmaz ama atıyorum İlkay gittiği an Dortmund'un ilk transferi olur.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ahaha almeida ya bak 2.5m parayı beğenmemiş.bjk den ayrılsa 1m paraya takım bulamaz
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Adam Portekiz milli takımında el mahkum ilk 11 çıkıyor, takımının iddialı olduğu bir Dünya Kupası var. Götünü yarsa 2.5'uğun üstüne bulamaz fakat Dünya Kupası oynanmadan sözleşme yenilemesi zordu. Üstelik Beşiktaş'ın önerdiği ücretin yarısı da maç başı ücretlerine yedirilmiş şekilde. Adam bakıyor Emenike'nin, Drogba'nın aldığı paraya istiyor doğal olarak tabii.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 maç başı dahil 2.5m ne lan alskcmaslkmb sezer öztürk alıyo o parayı
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Olcan adınla el sıkışılmış. Karşılıgında 2 milyon - Mustafa pektemek artı serdar kurtuluşu veriyormuşuz.
Öne çıkan mesajlar