aramil Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 sayın patidaşlarım, avcılar ve mecidiyeköy arasında kalan bölgede, metrobüse yakın olmak suretiyle, 1+1 - 2+1 kiralık daire bakıyorum. asıl sorunsalıma gelirse bana öyle bir lokasyon lazım ki hem itü teknokent (maslak) hem de avcılara yakın ve ulaşım açısından rahat ve ücreti abartı olmayan yine aynı şekilde 1+1, 2+1 kiralık daire bulmalıyım. işyeri maslak, çok sık görüşmem gereken eş-dost-iş ortağı avcılar. otomobilde kullanabilirim duruma göre. otomobil olursa metrobüs şartını göz ardı edebiliriz. çıkamadım işin içinden, neresi daha uygun olur? : bilen varsa beri gelsin dürüm + malbuş borcum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 o tarafları bilsen o dürümü kimseye yedirmezdim,gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 araba teknokentte problem. hayvan gibi para ödüyosun. Bir de ari 1 ya da 4'te değilsen metro da işe yaramıyor. Metrobüs + minibüs yapman gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 e-5 topkapı->şirinevler arası her daim tıkalı arabayı unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Benim ev var fındıkzade de, o bölge baya iyi ulaşım çok rahat. Metroya ve tramvaya yakın. Taksim minibüsleri iki dakikada bir geçiyor. 1+1 ler 600-750 aralığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 4. levent fln olabilir. maslak - mecidiyeköye tek metro. itüye arabayla gideceksen de uygun kolay kolay trafik olmaz gidişte. avcılar çok ters. ona yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 gerçekten avcılar çok terste kalıyor ya : bilemedim ne yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 gayrettepe olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bakayım Gayrettepe'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bi de mecidiyeköy ortaklar caddesi iyi ama oranın metro ve metrobüse uzaklığını bilmiyorum. kullanışlı olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 soruyu değiştireyim bir de bakalım böyle çözüme ulaşabilecek miyim? :D avcılardan -> arı 3 yaklaşık olarak: ev -> metrobüs: 10 dk. avcılar -> mecidiyeköy metrobüs: 45 dk mecidiyeköy -> metro (yürüyüş + ayazağa seyahat): 5 + 10 = 15 dk metro -> arı 3'e yürüyüş 15dk etti mi yaklaşık 90dk. gidiş geliş 3 saat çekilir mi 1 günde? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ev kiralarını ve ev kalitesini de göz önünde bulundur bence, göktürk, avrupa konutları ve halkalı'da ucuza baya güzel daireler bulabilirsin. e-5'ten gidip gelmek hamallık olmaya başladı, saat gece 11:30'da bile cevizlibağ'dan havalimanı sapağına 2 saatte gittiğimi hatırlıyorum. onun yerine tem'den direk maslak'a bağlanırsın, avcılar'a gidip gelmen biraz daha sürer ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 metrobüs ile alakası yok tabi ama zaten kimse mecbur kalmadıkça metrobüse binmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 arabayı çekeceğim bir kenara duracak zaten avcılar olursa D: göktürk'te biraz uzak kalıyor ama yol rahat. avcılar'dan vazgeçemeyeceğim bir opsiyon yok sanırım ya : çünkü çok sık gitmem gerekli özel bir durumdan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 adana lima'nı varsa çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 aramil said: soruyu değiştireyim bir de bakalım böyle çözüme ulaşabilecek miyim? :D avcılardan -> arı 3 yaklaşık olarak: ev -> metrobüs: 10 dk. avcılar -> mecidiyeköy metrobüs: 45 dk mecidiyeköy -> metro (yürüyüş + ayazağa seyahat): 5 + 10 = 15 dk metro -> arı 3'e yürüyüş 15dk etti mi yaklaşık 90dk. gidiş geliş 3 saat çekilir mi 1 günde? :s Servis kullan. o metro'dan sonra yürümesi çekilmez olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 servis 20.30'da kalkıyor avcılar'a diye buldum teknokentin web sitesinde. o da geç oluyor işte : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 her nerde çalışıyorsan istifa et abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Basın-Ekspres'ten TEM girişine yeni yaptıkları yerlere baksana. Fiyatlar nasıl olur bilmiyorum ama bence senin aradığın yer orası. Arabayla iki tarafa da kolaylıkla ulaşabilirsin; gerçi yine trafik olur TEM'de ama e-5 gibi rezillik çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 tem de kötü ya ikitelli tarfaına giden-dönenler kitliyor istanbula deprem lazım %50 nufus %50 bina gitse random baya rahatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Avcılar - Teknokent birbirine çok uzak.. Yapabileceğin hiçbir şey yok helikopter almak haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 aynen. ya kızı bırak ya işi. ya da sabredeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 aramil said: servis 20.30'da kalkıyor avcılar'a diye buldum teknokentin web sitesinde. o da geç oluyor işte : Sitede yazan bedava teknokent servisi. Mesai e kalanlar kullanıyor. Boşver onu. Firmana sor. Servisler 6da kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Evli olsak problem olmayacak zaten. O da Mecidiyeköy de çalışıyor. Bu yaz çözeyim en iyisi ben bu olayı :- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar