Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azaerbaycan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

22-24 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan'a fuar için bir seyahat olayım çıktı. Normalde vize istemiyorlar ama ben tedbir olsun diye davetiye mektubu falan bulundurayım mı yanımda? Başka birşey lazım olurmu?
Mesaj tarihi:
Azerbaycana vize yok diye biliyorum ama Azaerbaycan için birşey diyemicem zira nerede oldugu hakkında bile en ufak bir fikrim yok. zaten Azerbaycan'a bile vize ile gideceksek yemişim öyle Türk Dünyasını.. (Aman allahım! patide Türk yazdım umarım adım faşiste çıkmaz.)
Mesaj tarihi:
Azerbeycana vize var.
Kapıda alıabiliyorsunuz. Yanınızda biyometrik fotoğraf bulundurun bir iki tane. Bir de pasaportun arasına koymalık 10 dolar falan lazım.
Mesaj tarihi:
Ayrıca Bakü havaalanında polis kılıklı tipsiz adamlar var onlara da ekstradan bi 10 dolar falan verirseniz 2 dakika'da... vermezseniz 15-20 dakika da işleriniz hallolur.
Mesaj tarihi:
Azerbaycan dan Hollanda'ya geçmem gerekiyor. Lakin vizem doldu ve yenisini almam lazım. Pasaportu vize için versem şimdi Azerbaycan'a nasıl giricem? Azerbaycan'da vizeye başvursam 4 günde çıkarmı? Arada da 19 Mayıs var resmi tatil yine sarpa sardı işler.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...