Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Selam, 22-24 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan'a fuar için bir seyahat olayım çıktı. Normalde vize istemiyorlar ama ben tedbir olsun diye davetiye mektubu falan bulundurayım mı yanımda? Başka birşey lazım olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 azaerbaycan? konuya yönelik : türkmen ülkelerde türklere hiç sorun çıkartmıyorlar diye biliyorum. bence gerek yok ama sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 baska bisey lazım olmaz davetiye mektubu ne ya pasaportun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 azarbaycan ya, TC kimlik nosu ile alıyorlar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Azerbaycana vize yok diye biliyorum ama Azaerbaycan için birşey diyemicem zira nerede oldugu hakkında bile en ufak bir fikrim yok. zaten Azerbaycan'a bile vize ile gideceksek yemişim öyle Türk Dünyasını.. (Aman allahım! patide Türk yazdım umarım adım faşiste çıkmaz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Azerbeycana vize var. Kapıda alıabiliyorsunuz. Yanınızda biyometrik fotoğraf bulundurun bir iki tane. Bir de pasaportun arasına koymalık 10 dolar falan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ayrıca Bakü havaalanında polis kılıklı tipsiz adamlar var onlara da ekstradan bi 10 dolar falan verirseniz 2 dakika'da... vermezseniz 15-20 dakika da işleriniz hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 vize var mı haydaaaa.. hep rusyanın oyunları bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Kapıda vize uygulaması var. Sıkıntısız alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Türk her yerde aynı mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Azerbaycan dan Hollanda'ya geçmem gerekiyor. Lakin vizem doldu ve yenisini almam lazım. Pasaportu vize için versem şimdi Azerbaycan'a nasıl giricem? Azerbaycan'da vizeye başvursam 4 günde çıkarmı? Arada da 19 Mayıs var resmi tatil yine sarpa sardı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bekle beni Bakü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar