Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 valla biz kedilere micho yedirdik yıllardır şerefsizler micho dan başka mama yemiyolar. bütün petshoplardaki heriflerde bunda bağımlılık yapan bi malzeme var bunu yiyen kedi bundan başka bişey yemiyo diyo. hepsi ama. tek tip besleniyo kediler mamanın yüzünden önlerine ciğer bok koyuyosun burun kıvırıyolar kuru mamaya gidiyolar. tek tip beslenmeden dolayı da vücudunda yaralar falan çıkabiliyo. evde 5 tane kedim var benim. sıçtılarmı çok kral sıçıyolar evet o doğru ama kristal kum kullanıyorum koku moku hiç sıkıntı olmuyo. tuvalette duruyo bide bizim kum tası herhangi bi problem yok. kristal kum dene abi. öyle salak saçma yok iri taşlı yok pembeli pudralı falan saçmalık. tek kedi varsa hele o kristal kum 1 kediye 1 ay falan gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 5 yıl kristal kullandım, kristal açık ara daha kötü ve çok gereksiz daha pahalı. 5 aydır normal kum kullanıyorum, kristale nazaran hiçbir -'si yok ama bir sürü artısı var. doğrusu tek bir -'si var, kum kabından biraz kum çıkıyor kedinin patisinde. öyle bir eksisi var. onun dışında kedi normal kumda daha memnun. temizlemesi, uzun süreli kullanımı, koku durumu herşeyi kristalden daha iyi. kristalde idrar iğrenç bir şekilde kalıyor, kumda enzimleniyor ve alçı gibi oluyor. kalıp gibi alıp atıyorsun kumu diğer tarafları bozulmuyor. kristalde idrar her yere bulaşıyor bütün kumun kullanım süresini azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 riglous said: Everclean pudralilara bin basiyor. Pahali ama sifir koku, sifir toz. bu da doğru bu arada. bir kere kullandım, pisi pisi'den çok daha iyi everclean ve sıfır koku. fakat fiyatı 5 katından daha fazla sanırım. pisi pisi'de ben hiç problem çekmediğim için gerek duymadım ama deneyecekseniz bence everclean'i bağırsakları düzene girene kadar deneyin. 3 kg lık bir paket ile mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hocam cins kedi değil ise royal canin diye bir mama varmış, eğer iran kedisi ise royal caninin persian maması varmış. bunu kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 royal canin kraliyet kedilerine verilir sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ben royal canin aldım fit32 yemedi kilosu 2 liralıkları yiyo ondanmış demek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 eğer öyle kötü mamalara alıştırdıysanız hayvanı değiştirmesi baya sancılı bir süreç olur ama günün sonunda şöyle bir durum var : aç, yemek yemesi gerek, başka mama yok, yiyecek. bu süreçte etrafa işeme, size agresif davranma gibi şeyler gösterebilir ama eninde sonunda o mamayı yiyip, alışacak, başka şansı yok. mamayı beğenmiyorum diye açlık grevi yapan kedi görmedim :) ps: tabii kedinizin kilo problemi falan varsa bunu yapmayın. çok cılızsa veya hastalığı vs. varsa. o dönemde çok az yiyecektir büyük ihtimal kilo verecektir, vücüt direnci düşerse iyi olmayabilir. benimkiler camış gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 mama değiştirirken diğer eski mama ile yeni mamayı bir süre karıştırıp verirseniz daha iyi olur. yavaş yavaş eski mamanın oranı 2-3 günde azaltırsınız sonra 4. gün yeni mamayı verirsiniz. daha kolay alışır aç kalmazlar. ayrıca market maması(whiskas,alice.vs) almak sakıncalı ilerde sıkıntı yaratıyor kedilerin sağlığında. royal canin, proplan, hills. gerisi yalan. kristal kum kullanmamanız iyi olur hayvanlarda solunum yolu sorunlarına yol açıyor, son derece sağlıksız. topaklanan kum ftw. şu everclean'i nereden temin ediyorsunuz bir de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://www.evcilbesinleri.com/ever-clean-ekstra-guclu-kedi-kumu-6kg-15675.html ben evcilbesinlerinden alışveriş yapıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bizim kedi bişey yemiyor fit32 yiyor sadece et balık atsan koklar bırakır öyle kakası falan da hiç kokmuyor, kokmadı yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bızımkı aynı odada yıo ya bide 32fit aldık 69 lira 1.5 kilo ULAN NE KATIYOSUNUZ ICINE BUNUN ETTEN PAHALI havyar falanmı var? acıkından alıcaz aynıymış diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bingildak said: değiştirmesi baya sancılı bir süreç olur ama günün sonunda şöyle bir durum var : aç, yemek yemesi gerek, başka mama yok, yiyecek. bu süreçte etrafa işeme, size agresif davranma gibi şeyler gösterebilir ama eninde sonunda o mamayı yiyip, alışacak, başka şansı yok. mamayı beğenmiyorum diye açlık grevi yapan kedi görmedim :) ben gördüm: benimki. idrar yolu tıkanması problemi olduğu için ilaçlı mama ısrarı ettik bir hafta neredeyse, yemedi eşşek. kedilerde 48 saatten fazla aç kalınca ölüm riski vardır, o yüzden çok da kasmayın, başka yöntemler deneyin yaş mamayla karıştırmak filan gibi. dediğim gibi bizim allem ve kallem etmemiz bir haftayı buldu, yaş mamaları yalayıp kuruları bırakarak, 48 saat dayanarak, ödümüzü kopararak filan direndi pis herif. o yüzden en başından kötü mamaya alıştırmamak gerekiyor. aman diyim. benimki de fit32 yiyor bu arada. çok popüler bi mama anlaşılan. du bu akşam ben de tadına bakiym bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ben baktım damak zevkime uymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 içine kül falan koyuyolar %3 tadını bozuyor, yoksa yenir her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 fit 32 şişkolara oluyor mu? yoksa çok aktif kediler için bol kalorili mi? benim kızın biraz kilo sorunu varda olur mu acaba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 diyet mama diil, eğer hanımkızımızın şişkoluk katsayısı öyle bişey gerektiriyorsa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hmm ozaman light 40 a talim edecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Suark said: bızımkı aynı odada yıo ya bide 32fit aldık 69 lira 1.5 kilo ULAN NE KATIYOSUNUZ ICINE BUNUN ETTEN PAHALI havyar falanmı var? acıkından alıcaz aynıymış diyolla uzun sure bakıcaksan büyük paket al , hepsiburdadan 15 kilo 250 ye aldım ben, büyük yogurt kabına doldurup , çuvalın agzını kapa öyle kullan- http://www.hepsiburada.com/liste/royal-canin-fit-32-kedi-mamasi-15-kg/productDetails.aspx?productId=ptandu25113&categoryId=60000543&SKU=PTANDU25113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 sizin kedinin içi çürümüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 koku duzeldı biraz biraz mamadanmıs demekkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Kesinlikle mamadan oluyor koku. Ama kokunun olması mamayı direkt kötü yapmaz. Orijen kullandım epey mama olarak. Yurt içinde bulabileceğin 2-3 en kaliteli markalardan biri. Onu kullan bakalım b.k kokusundan duruluyor mu evde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Kokuyu biraz hallettik.. ( Her ne kadar Suark her yer kokuyor, bu oda kokuyor, deterjanı mı değiştirdin.. Üstündeki tişört kokuyor modunda olsada.. ) Sıradaki sorumuz tüy.. Kedimizin tüyleri çok uzuuun.. Tüy yumağı kendisi.. Koltuk, masa, çarşaf vs her şeyde topak topak tüy... Buna bir çözüm var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 tarıycaksınız aplacım, başka çözüm yok. bizimki daha miniminnakken sabahları taramaya alıştırdık. zorunluluk olarak algılamasın diye de her sabah tarandıktan sonra ödül niyetine macun verdik (tüyleri rahat çıkarsın diye malt macunlar var tüpte satılan, onlardan). geldiğimiz noktada sabahları taranmazsa mavmav beynimizi oyuyo kendisi, taranırken de gurgur var süper. taramak da yetmiyor tabi bazen. özellikle tüy dökme dönemlerinde (şimdi!) yapacak bişe yok, bütün evin kedinizin rengine boyanmasına tahammül ediceeniz. kedi ebeveyni olmak böyle bişey :) bi de zavallı heyvanı traşlatanlar var. ben kendilerinden pek hoşlanmıyorum. kedilerinin de hoşlandığını sanmıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Sakın mamayı değiştirin geyiklerine inanma tüy dökme olayında. Dönemsel olarak bütün kediler tüy döker yapacak birşey yok. Tek çaren düzenli taramak. Furminatör taraklar bu iş için biçilmiş kaftan. Bir de ben taradıktan sonra kıl-tüy toplayan rulo yapışkanları çok bastırmadan hafiften gezdiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Bu nedir arkadaş! http://www.examiner.com/images/blog/EXID18841/images/Furminator_2.jpg Ya bide bizim kediye bazı odalara girmesini kısıtladık. (Yatakodası, Çamaşır odası vb) Kedicikk dün gece sabaha kadar kapının önünde içli içli miyavladı sanırım :(( Kıyamıyorum ama ıslak çamaşırların olduğu odaya girip napıcaksa.. Bu arada saksıda fesleğen yemiyorlardır umarım, koca bir fesleğenle başbaşaydı bütün gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar