Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bende de Fin'e benzer olmuştu durum. yolda yürürken çat diye kitlenmişti bel-sırt, zor eve atmıştım kendimi. ilk bikaç gün sıcak su torbası+kas gevşeticiyle 10 güne felan geçmişti. durum sende de böyle çıkarsa, geçtikten sonra da ağır şeyler çok taşımamaya bak, soğuk havalara vs. dikkat et bi süre, tekrar edebilir yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Gel iki çiğniyim bir şeyin kalmaz. Efsunlu ayakkabılar sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 benimki gibiyse acil bi ise yaramaz. kasla alakaliysa yariyodur ama. agri azaldikca yavas yavas karin bel guclendirmece, belde durus bozuklugu varsa(cok oturuyosan olma ihtimali yuksek) ona yonelik bi guclendirme stretch rutini. istersen bana bi resim yolla yandan, 2 gune agri azalirsa benim cok isime yarayan hatta agriyi yok eden hareketlerimi anlatirim. l5 fitigi ve lower cross sendromu icin gecerli tabi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bacaklarını birisi tutsun. bir başkası da boynundan tutup çeksin. açılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 birisi arkadan ters bir şekilde koluna geçip sırtına çıkartsın. sonra zıplatsın bişeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 gecen sene bi anda kitlenmistim fitik filan cikmadi gunese cikmadigimdsn vs. d vitamini 0 a yskin cikmisti Ondan dolayi kitlenmisim belden Git gozuk doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Abi fitik fln degil bel kanseri bu ya. Boyle fitik mi olur bilader. 1. gunum safaginda hemen doktora gidicem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 iki rekat belly dance et bir şeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Gittim dohtura. Röntgende bişey çıkmadı ilaç verdi geçmezse mr istedi. Röntgende gözükmeyen ama mr'da çıkacak bişey de olabilir, biraz ilaçları kullan gel dedi. İğne yaptılar bide biraz daha rahat yürüyorum. Ölmücem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 GONDARCENGIZ said: şu pozisyon efsane fsdf warriorun wr3 combosunu yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 aynısından gittim fazla kemik varmış omurgamda nasıl oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 oo müslüm teorisine göre direk cennete gidicen sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 belini sağa ya da sola fazla çevirdiysen de felaket bir ağrı oluşuyor sonradan. belini sıkıca sarıp sıcak tutmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Geçmiş olsun hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 0542 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 parası yetmez bu fakirlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 ama ginaly'nin dediği bel baş kas ağrısına birebir çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar