Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abi belim..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yuruyemiyorum
dik duramiyorum
cok kotu aci cekiyorum

yattigim zaman bile aciyor

Resmen orda biseyin sıkıştığını hissediyorum. Sanki bastirsam pit edip gecicek gibi.

Aciyo lan :(((
Mesaj tarihi:
Hicbisey yapmadim ilginc bi sekilde.

Fitik baslangici vardi zaten 2 yil oncr. Yuzdum duzenli olarak gecti.

Bugun durup dururken bi kitlendim. gg.

Acil bisey yapamicak kas gevsetici igne dusinda.
Bana yarin bi ftr uzmani ve bi mr lazim. Boyle bisi gormedim ben ya, harbiden yuruyemiyorum aciyo belim.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Hicbisey yapmadim ilginc bi sekilde.

Fitik baslangici vardi zaten 2 yil oncr. Yuzdum duzenli olarak gecti.

Bugun durup dururken bi kitlendim. gg.

Acil bisey yapamicak kas gevsetici igne dusinda.
Bana yarin bi ftr uzmani ve bi mr lazim. Boyle bisi gormedim ben ya, harbiden yuruyemiyorum aciyo belim.

kas gevşetici iğnede olsa rahatlarsın biraz, böyle uyuyamazsında ki uyursan sabah daha kötü olabilir bence.
Mesaj tarihi:
soğuk almış olma ihtimalin yüksek baya.
bana yılda 1-2 kez oluyor o olay açık pencerede uyursam yada bisiklet sürerken götüm başım çok açılırsa oluyor :.

yüzüsüt uzanma uyuma
sıcak su torbası + kas gevşetici bi hafta 10 gün sürüyor lanet şey.
ilk 2 gün ağrısı yok böyle bişey saplanmış gibi oluyorda 4-5-6-7 falan tam peak noktası yürütmüyor oturtmuyor sorna azalarak bitiyor bitmeden son bi gün önce aklını alırım lan der gibi çok fena ara sıra acıyor geçiyor sonra.
Mesaj tarihi:
Burdaki acile de guvenmiyorum ki. Askerlik gibi her seye talcid verip yolluyolar.

Gitsem mi ya.

Hastaneye gitmek dusuncesi bile agritiyor belimi su an.
Mesaj tarihi:
bende de 10 gün önce vardı, kas gevşeticiler falan kar etmedi. yattım sırtüstü anca geçti.

tam p90x'e başlıyım dediğim sıralarda. başlamadan gol attı şimdi başlamaya tırsıyorum gibi gibi.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Burdaki acile de guvenmiyorum ki. Askerlik gibi her seye talcid verip yolluyolar.

Gitsem mi ya.

Hastaneye gitmek dusuncesi bile agritiyor belimi su an.

cidden bir şey kaybetmezsin gidince, gitmesende ağrıyacak :)
Mesaj tarihi:
ben yerde sürünerek elimde bastonla acile gittiğimi biliyorum herhalde kırdık beli dedim. Meğersem kas tutulmasıymış.

Git hemen acile kas gevsetici agrı kesici kombosu yapsınlar yoksa nefes almak bile azap su an sana biliyorum.

Yarında adam akıllı gidersin doktoruna
  • Yeni Oluştur...