SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yuruyemiyorum dik duramiyorum cok kotu aci cekiyorum yattigim zaman bile aciyor Resmen orda biseyin sıkıştığını hissediyorum. Sanki bastirsam pit edip gecicek gibi. Aciyo lan :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 nasıl becerdin? acile git hemen, film falan çekip bir baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 selam fıtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bastır bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Bence kendin bastırma git bastırt, sakata gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Hicbisey yapmadim ilginc bi sekilde. Fitik baslangici vardi zaten 2 yil oncr. Yuzdum duzenli olarak gecti. Bugun durup dururken bi kitlendim. gg. Acil bisey yapamicak kas gevsetici igne dusinda. Bana yarin bi ftr uzmani ve bi mr lazim. Boyle bisi gormedim ben ya, harbiden yuruyemiyorum aciyo belim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 SeaGle said: Hicbisey yapmadim ilginc bi sekilde. Fitik baslangici vardi zaten 2 yil oncr. Yuzdum duzenli olarak gecti. Bugun durup dururken bi kitlendim. gg. Acil bisey yapamicak kas gevsetici igne dusinda. Bana yarin bi ftr uzmani ve bi mr lazim. Boyle bisi gormedim ben ya, harbiden yuruyemiyorum aciyo belim. kas gevşetici iğnede olsa rahatlarsın biraz, böyle uyuyamazsında ki uyursan sabah daha kötü olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 kaslar şey olmuş işte büyük ihtimal. kalçadan kasgevşetici gg acılırsın 2 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ölecen gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 soğuk almış olma ihtimalin yüksek baya. bana yılda 1-2 kez oluyor o olay açık pencerede uyursam yada bisiklet sürerken götüm başım çok açılırsa oluyor :. yüzüsüt uzanma uyuma sıcak su torbası + kas gevşetici bi hafta 10 gün sürüyor lanet şey. ilk 2 gün ağrısı yok böyle bişey saplanmış gibi oluyorda 4-5-6-7 falan tam peak noktası yürütmüyor oturtmuyor sorna azalarak bitiyor bitmeden son bi gün önce aklını alırım lan der gibi çok fena ara sıra acıyor geçiyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Burdaki acile de guvenmiyorum ki. Askerlik gibi her seye talcid verip yolluyolar. Gitsem mi ya. Hastaneye gitmek dusuncesi bile agritiyor belimi su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bende de 10 gün önce vardı, kas gevşeticiler falan kar etmedi. yattım sırtüstü anca geçti. tam p90x'e başlıyım dediğim sıralarda. başlamadan gol attı şimdi başlamaya tırsıyorum gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 SeaGle said: Burdaki acile de guvenmiyorum ki. Askerlik gibi her seye talcid verip yolluyolar. Gitsem mi ya. Hastaneye gitmek dusuncesi bile agritiyor belimi su an. cidden bir şey kaybetmezsin gidince, gitmesende ağrıyacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Dostum geçmiş olsun. Talcid de olsa acil direk. go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben yerde sürünerek elimde bastonla acile gittiğimi biliyorum herhalde kırdık beli dedim. Meğersem kas tutulmasıymış. Git hemen acile kas gevsetici agrı kesici kombosu yapsınlar yoksa nefes almak bile azap su an sana biliyorum. Yarında adam akıllı gidersin doktoruna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 doktora falan gitme belini kırabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 peki bu topiği okuyan herkes bir anda dik oturmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mortis said: peki bu topiği okuyan herkes bir anda dik oturmadı mı? ben yorumu oturduktan sonra dik oturdum sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 kurek kemiklerim koltugun oturma kismina dokunuyor su an, teknik olarak oturmuyorum koltukta galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 şu pozisyon efsane fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 koltugun arkasi yatmiyo, yatsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yoo'nun neyini editleyebilirsinki :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar