Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni telefon tavsiyesi.

bliksem

Öne çıkan mesajlar

Of fanboiler coşmuş yine.

iphone dediğiniz 5 yıl önce sadece prestij göstergesiydi. Şimdi 9 taksitle kapıcılar bile aldığı için o da kalmadı.

Şimdi de yeni furya, 2 rakipten en güçlü olan android'e bok atıp daha güçsüz rakip olan (piyasadaki kullanım oranı olarak) windows phone'a yönlendirmek.

Yenemiyorum en azından çakallık yapayım, güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

PrudenT said:

senin sorun yaşamış olman da sorunsuz rom kullanan binlerce insanı yok etmiyor ama. her telefon için sorunsuz bir rom mutlaka oluyor.

Htc wildfire/buzz icin sorunsuz rom bulsana bana, android 4.4'u gec 4.3 de olur.

4 yıl önceki wildfire fiyatıyla 4 sene önceki iphone fiyatını da karşılaştır ama şunu isterken.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:
4 yıl önceki wildfire fiyatıyla 4 sene önceki iphone fiyatını da karşılaştır ama şunu isterken.

iyi de iphone'un fiyati her zaman boyleydi. su anda da farkli bise yok, yine pahali yine pahali. Android de hala ayni b*k :)

Dynun said:

neyse ya fanboya laf yetistiremiycem şimdi.

adam bana annesine yukledigi 1 rom ile veriymiş gibi yorum yapıyor.
üstüne problem vardır senin romunda sen farketmemişsindir diyor.

eyvallah kardeş. eyvallah.hepimiz cahiliz, sen kralsın

daha once baska telefonlara da cesit cesit rom yukledim, daha once de sorun yasadim. XDA'daki neredeyse her rom'da "working" ve "bugs" bolumu vardir zaten. Artik klasik oldu. Hem rom yukleyince bazi appler de calismiyor, mesela Vine calismiyor. Diyor ki senin romunu tanimiyoz diyo.

Mesela S4 icin AOSP rom'u bugs olarak sunlari listelemis ki bunlar sadece bilinen:
- EGL Sync behavior bug (msmfb)
- Bluetooth handshake
- NAME IT

hayir beni tanimiyon etmiyon gelip yorum yapiyon. cahilsin.

SeaGle said:

Of fanboiler coşmuş yine.

iphone dediğiniz 5 yıl önce sadece prestij göstergesiydi. Şimdi 9 taksitle kapıcılar bile aldığı için o da kalmadı.

Şimdi de yeni furya, 2 rakipten en güçlü olan android'e bok atıp daha güçsüz rakip olan (piyasadaki kullanım oranı olarak) windows phone'a yönlendirmek.

Yenemiyorum en azından çakallık yapayım, güzel.

android tabi en guclu gozukur. en dandik yan sanayi çin mallari hep androidle geldigi icin 3435 kat daha fazla marketi gozukuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Iphone 4s kullanicisiyim ciktigindan. Ilk ciktiginda almistim. Cok memnunum senelerdir. Tek bir sorun yasamadim pil ömrü disinda. Biktim artik ios'un arayüzünden. Eylül'de telefonumu yenileyecegim. %99 Sony xperia almayi düsünüyorum baska bir markanin nefes kesici bir aleti cikmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Xetraynex, topic topic dolasip android haterligi niye yapiyorsun abi? Hadi yapiyorsun,karsindakiler seni kaale almiyorken niye neden azimle devam ediyorsun? Zorla bildigini kabul ettirme ihtimalin var mi, yoksa cabanin sebebi nedir?

Yazmicam yazmicam diye azmettim ne zamandir ama dayanamadim. Empati yapmaya calisiyorum olmuyor, sorularimin sebebi bu. Benim bir seye bu kadar cemkirmem icin bana ana baci sovmesi lazim en azindan. Android napti sana?

PS: windowsphone kullanicisiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Iphone 4s kullanicisiyim ciktigindan. Ilk ciktiginda almistim. Cok memnunum senelerdir. Tek bir sorun yasamadim pil ömrü disinda. Biktim artik ios'un arayüzünden. Eylül'de telefonumu yenileyecegim. %99 Sony xperia almayi düsünüyorum baska bir markanin nefes kesici bir aleti cikmazsa.

bende aynı durumdayım, bunu düşünüyorum

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/lumia930/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...