DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 içinden çıkılamaz bi problemle karşı karşıya kardeşimin laptopu. şifresi unutulmuş tek bi yönetici hesap, 2 de guest hesap var, dolayısıyla oyun falan yükleyip oynayamıyor gariban. güvenli modla vs de düzeltemiyorum çünkü gerizekalı laptopun ekranına yumruk atıp yalan etmiş. yani format dahil hiçbir şey yapamıyorum işletim sistemi açılmadan. görünmüyor çünkü. external monitör de bağlasam böyle. gelmiyor işletim sistemi açılana kadar görüntü.. şifreyi hatırlamak mümkün değil. bi ton çözüm baktım ama hiçbiri de işe yaramadı. nasıl düzeltilir bu sorun? bir şekilde yeni bir yönetici hesabı açmam ya da mevcut hesabın şifresini ortadan kaldırmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 laptopı çaldığın yere iade edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ubuntu live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 veya bi sürü bootable şifre kurtarıcı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Ben bi ara yapmistim bunu bizim komsuya, bi minik program var onu cd ye veya USB ye atiyosun. Sonra reboot edince seni yonlendiriyo format ekrani gibi. Ister parolayi kaldirirsin ister yeni parola koyarsin. Google'larda cikiyor mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Dos formatı at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 işletim sistemi açılana kadar görüntü gelmiyorsa onu nasıl yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 http://ophcrack.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Bir insan neden ekrana yumruk atar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 saçı şekilse atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 kardeşini değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Fin said: laptopı çaldığın yere iade edebilirsin. Kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 görüntü ekrana atılan yumruktan dolayı gelmiyorsa, external ekranda niye gelmiyor konusu da bir tuhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 asıl ekran kartı işletim sistemi açılınca devreye giriyor, çıkış portu da ona bağlı muhtemelen. windows açılınca geliyordur işte o da adamın işine yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Benim leptopu hdmi la bağlıyorum televizyona, ilk açılış bios vs. hepsi görünüyor tvde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar