GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 keylogger yediğimi düşünüyorum,avg ye pc bi tarattım 4 tane bişey buldu kaldırdıda,acaba hala duruyomudur falan hiçte anlamam bu işten,yememişte olabilirim ama öyle bi tribe girdim.Varmıdır anlamanın varsada silmenin kesin çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 format diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 asdasd demesinler plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-jXMMH0n67Wc/T-_OuBvd3MI/AAAAAAAAAu0/2wb3ldej0E0/s1600/Evil_bilbo2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 şunun fanıyım ben cr**kli falan bişey lazım olursa dosyayı taratıyorum sonra açıyorum, cloud antivirus gibi. spy da buluyor yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Ren said: şunun fanıyım ben cr**kli falan bişey lazım olursa dosyayı taratıyorum sonra açıyorum, cloud antivirus gibi. spy da buluyor yamulmuyorsam. siliyomu bari beleşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 GONDARCENGIZ said: keylogger yediğimi düşünüyorum,avg ye pc bi tarattım 4 tane bişey buldu kaldırdıda,acaba hala duruyomudur falan hiçte anlamam bu işten,yememişte olabilirim ama öyle bi tribe girdim.Varmıdır anlamanın varsada silmenin kesin çözümü tam anlamiyorum o kadar ama bir ara lazim olmustu oyle arastirken gordum. Bir program vardi cpu nun yaptigi tum islemleri log halinde gosteriyordu satir satir. Onlari okumasini bilen bir pc prosuna soruyorsun forumda yardimci oluyorlar. Ama format atsan cok daha kolay olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Crack ve warez için vm candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ya baktım birazda services.exe çalışırken system dğlde başka bişey tarafından çalıştırılıyosa bilinki yemişsinizdir falan yazmış insanlar heryere,systemde gözüküyo bende şu an,ren bi tane antispy paylaşmış ondada taratim bi bakalım edit: @ren abi senin dalgadan tarattım bi silkim bulmadı fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Anti-malware, anti-spyware taraması yapmalısın. Ücretsiz olarak; anti-malware: https://www.malwarebytes.org/ anti-spyware: http://www.safer-networking.org/mirrors16/ olabilir. edit: os nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 sende kesn xp vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 asdasd 7 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 az dinlendir vücudunu paronoya kapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar