bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 1800 e havaleyi yapmıştım asdasd http://wpcontent.answcdn.com/wikipedia/commons/thumb/b/bd/Vasnetsov_Grave_digger.JPG/200px-Vasnetsov_Grave_digger.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ben asıl diğer anakart, kasa ve işlemci için halleniyorum da. hakkaten para harmasam daha iyi şu sıralar. hala iyi durumda benim pc. idare ediyor. daha tv filan alıcam sdfs. babamdan mı istesem ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 barbu said: ulan ucuz olsa alıcam da 1900 çok geliyor. çulsuzum şu sıralar. aynen. hani kart güzel de 1.9k ya kart cidden zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 komple kasa topluyorum valla ben bu fiyata, anca izliyoruz işte uzaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Ürün satılmıştır, alana hayırlı olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Nessaftw said: değil. ekran kartı sıvı soğutma bloğuna bakıp kart sanmadın umarım :D Ben neye baktığımı biliyo muyum :D Açık bi kutu vardı ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Haha fark ettim zaten. O ekran kartı değil ekran kartı sıvı soğutma bloğu ^^ Kendi projemde kullanacağım için açık o, satılan ürünse arkasındaydı. http://i.imgur.com/a4MYV8G.jpg Burada proje masamın sol üst kısmında yer alıyor Evga Classified diye yazıyor zaten kutusunda. Bir tanesi parlıyor dikkat edersen (üstte olan), parlamasının sebebi koruma poşetinin hala üzerinde olması. Diğeri ise açık onu da ben kullanıyorum zaten :) Bir ürünle ilgili ne detay söylersem harfi harfine doğrudur. ÜRün satılmış olmasına rağmen burada bahsi geçince açıklamak istedim. Yeni satışlarda görüşmek üzere ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 off benim çok elim gitti ama 680'i zorlayan bir şey çıkmadı hala onu bekliyorum. archeage var yeni oynayacağım bir tek o da 2 yıllık oyun. division falan çıktığında bir daha 780ti isterik. doğrusu o da konsol yan sanayi asdasd pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 division'dan önce 880ti çıkar merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Aynen 680 hala going hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar