diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 bileniniz var mı? varsa nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 8'in oralarda vardı sanırım tam hatırlamakla birlikte. onunla ugrasacagınıza karşıyaka'da bir çok stüdyo var hem 45 dk mesafede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 crash var onu mu diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 merkezde var, ismini hatırlamıyorum şuan, waffle'cı var çarşıda onun tam sağ çapraz köşesi. tam onun karşısında köşede müzik dükkanı var zaten onlara sorarsan da yardımcı olurlar. Manisanın en eski müzik tükanlarından biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ya aslında izmir de kartalın stüdyo var orası şahane de işte uzak kalıyo alsancak. ben aslında tam manisa da değilim ilçesindeyim. izmir basarsam 1.5 saat bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 manisa tarzanı napıyo iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Üniversite varsa orda üniversiteyi yoklayın. Kesin vardır stüdyoları; bedavaya kullanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar