aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 oleyaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bu bölümün başlığıyla bölümün ne alakası vardı onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bu konu neden masaüstü bölümünde diyo sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 masaüstü bölümü sakinleri rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kitabın sonunda drogon itaat ediyo olm. scout ı yakalıyo scout ın atını yerken khalasar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Valvyn said: bu bölümün başlığıyla bölümün ne alakası vardı onu anlamadım Masaüstü başlığının altındaki açıklamada şu yazıyor: masaüstü rol yapma oyunları, bilimkurgu ve fantezi edebiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 O değil de dizide Sam ben gitmek istiyorum falan dedi, kitapta tam tersi değil miydi, yani Jon demiyo muydu Maester Aemon'u, Gilly'i ve bebeği al git burdan diye, sonra Aemon gemide hastalanıp ölüyodu? Bi de şimdi nası beklicez? Yeni kitap ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 evet kitapta zorla gönderiyordu sam'i, sam gitmek istemiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Komutan said: Valvyn said: bu bölümün başlığıyla bölümün ne alakası vardı onu anlamadım Masaüstü başlığının altındaki açıklamada şu yazıyor: masaüstü rol yapma oyunları, bilimkurgu ve fantezi edebiyatı Yok demek istediğim dizinin bölüm başlığıyla 10.bölümün konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 cercei kismindan isim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 benjani said: evet kitapta zorla gönderiyordu sam'i, sam gitmek istemiyordu ben şeyi anlamıyorum. hani bunu kitaptaki gibi yapsan nolacak anasını satayım. mesela ilk kitapta da cat ned starkı gitmesi konusunda destekliyordu. dizide gitme diyordu. bu tarz sonucu değiştirmeyen detayları değiştirince noluyor anlamıyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Artık dizi de kitaba yetişip geçince ve dolayısı ile biz de filthy peasantlar gibi 1 sene bekleyecek olunca başka atacak bok bulamadım sdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 said: Jon Snow is gone for good, at least according to his portrayer Kit Harrington. After his character was killed off in the “Game of Thrones” Season 5 finale, Harrington spoke to Entertainment Weekly about the shocking death, dashing any hope that he may not be gone for good. “I’m dead,” Harrington said. “I’m not coming back next season.” http://p1cdn05.thewrap.com/images/2015/06/Jon-Snow.jpg http://www.thewrap.com/game-of-thrones-dead-character-im-not-coming-back/ Uuu beybi. Full warg olabilir, hiç geri gelmeyebilir, kitapla bambaşka olaylar olabilir. İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Red said: benjani said: evet kitapta zorla gönderiyordu sam'i, sam gitmek istemiyordu ben şeyi anlamıyorum. hani bunu kitaptaki gibi yapsan nolacak anasını satayım. mesela ilk kitapta da cat ned starkı gitmesi konusunda destekliyordu. dizide gitme diyordu. bu tarz sonucu değiştirmeyen detayları değiştirince noluyor anlamıyorum sdfs. o zaman sam kızı ve çocuğu iplemeyen bencil biri olarak gözükecek. şimdi hero olarak gözüküyor tam tersine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ya biri bana asha ile stanisin olayını anlata bilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 oy yanlışlıkla tıkladım buraya. gözümü kapatıp bilgisayarı yere fırlatıp kaçtım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Llama said: ya biri bana asha ile stanisin olayını anlata bilir mi stannis ashayı esir alıyor. Theonla Sansa pretenderı kız kaçtıklarında stanisin ordusuna denk geliyorlar. Asha theonu boltonların eline düştüğünden beri ilk kez görüyor. orda bitior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ashayı nasıl esir alıyor peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 google asha greyjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 işte böylesini ıslak sopa ile dövücen sabah öyle akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Bu topikte öğle yerine öyle diyen adama destek çıkmaz llama, git googlela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ağız dili ile yazdım böyle gevrek gevrek rp yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 axedice said: Bu topikte öğle yerine öyle diyen adama destek çıkmaz llama, git googlela. -ebilmek kelimesini ayıran adam bu olm ne diyosun sen, yapa biliyorum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar