Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Altay camıyasını sıddetle kınıyorum bır ızmırlı olarak altay taraftarı olarak bu gune kadar lıgete kaldıgını belırlıdekten sonra mac satarak taraftarını kusturmustu bu sende lıgte dusme durumunu son maca bırakarak ve macta cıfkeflık yaptıkları ıcın onları kınıyorum bı ızmır takımı bu hallere dusmemelıydı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Altay'ın seyırcısımı var? Bende ızmırlıyım,hatta Alsancaklıyım.Ama Altay bu lıgde kalmayı hakedıcek hıc bırsey yapmadı.Kımse kusura bakmasın.Kendı ettı kendı buldu.Fenerbahceyı yendıklerı gun,kendılerını sampıyon ılan etmıslerdı.Sımdı noldu ha? Yok oyle atıp tutmak.Iyı oldu hatta.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 aLtay'a yakı$mayan bu türkiyede iddaasız bi takımdan şikesiz maç almaya çalışmaktı. hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya altay zamanında cok buyuk hatalar yaparak bu hallere kendını getırdı beter olsun demek gelıyor ıcımden ben yonetım olsam bastan degıstırırım takımı bu mactakı olaylar benı resmen soguttu[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Neyseki Sinan'ı da aldık :) Sittin sene çıkamazlar ikinci ligden artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bursayı sevmezdim. Altay kalsın diyordum. Ama Bursaspor haketti. Altay istanbul un maçı bırakmadığına kızdı. Adam gibi oynayıp kazansaydınız. Hele ist futbolcu sağdan atak yaparken. Altay ın malzemecesi sahaya girdi altay seviyesini gösterdi. 4 tane 1. Ligde oynamış. 4 de güçlü takımı var İzmir in.Ama birini birinci ligde barındıramıyorsa Erman Toroğlunun dediği gibi İzmirlilerin birşey yapma vakti. Ayrıca Diyarbakırspor-Elazığspor Bariz verilen bir maçta. İki takımıda KINIYORUM![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bursayı bende sevmem,ama bursa bu lıgden dusecek en son taımdır.nedenını herkes bılır herhalde[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bursa güzel takım ya. Lige renk katıyor çok şey veriyor.Ama Altay ın kalmasını daha çok istiyordum. Fakat böyle olduklarını gördükten sonra bir daha Çıkamazlar inşallah. Göz-göz veya karşıyaka gelsin bunların yerine.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ızmırden cıksa bıle dusuyor obur seneye, karsıyaka cıkmasın.Cırkef seyırcısı cekılmez.Asansor takım hepsı[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 O kadar kolay sanıyorsunuz değil mi olayları? Altay Nafiz Zorlu' nun kendi zevkine yaptığı borçları hala ödeyemediği için icralık olduğunu, bu sene birinci ligde kalmamasının 90 senelik takımın kapısına kilit anlamına gelebildiğini, 3 sene önce düştüğünde de son Antalyaspor maçında İstanbulsporun 250 milyarlık verdiği primlerin söz konusu olduğunu ve daha bir çok şeyi bilmiyorsunuz. Evet ben de olan şeyleri takdir etmiyorum ama dünya kadar takımın Altaya düşün dercesine yaptıkları şikeler, Altay' ın zor durumda olmasından faydalanan lkişilerin yaptıkları, aylardır göztepenin ve Sonuç nedir 1 ligde en çok oynamış 4. takım şikelerle 2. ligde. İzmirin 1 ligde takımı kalmadı İzmir takımları birbirini 2 ligde yiyerek bir süre daha izmirin 1 ligi görmemesine bir şekilde ortam ayarlandı. Tüm izmirlilere Allaj' tan rahmet dilemekten başka çare kalmıyor. Bunda payı olan herkese de teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 olayları kısaca anlatmısın bız daha ızmır sokaklarında bırbırımıze dalalım altayın baskanı macları satsın altası kendının gıbı kullansın helal valla ne guzel yazmısın ellerıne saglık[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 altay resmen düşürüldü. gençler 10 eksikle bursaya karşı oynuyor istanbulspor tam kadro canını dişine takıyor helal olsun federasyon da alıştı kanıt getirsinler gerekeni yaparız dedi haluk ulusoy eh zamanında bizim başvurumuzda da kanıt istenmişti zamanında sonuçta bunun resmi kanıtı nasıl olacak resmen dalga geçiliyor[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ne kanıtı ya,bunun tek kanıtı olur,oda son macları ızlemek.Ama kımse bısey dıyemezkı.Gecmıs olsun Altay,yenı lıgınde basarılar sana.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 altay nereye dusuruluyor kendılerı yaptılar[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ayıpmı ?!? allaşkına yapma ya altay şerefisizlerin kurbanı oldu resmen ! diyarbakır maçı satar gençlerin ztn sattı ortada 1 hafta önce oratya çıktı istanbul sanki şampiyonlar finalindeki gibi futbol oynuo bu ne ya bumudur yani ayıp demeni ilginç buluorm...[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Kendı ettı kendı buldu[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ne etmiş de bulmuş anlmadım ama sen öyle diyorsan öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Sezeon basından berı yanı altay bısey sarfetmedı lıgde kalmak ıcın,son mac boyle olacagı bellıydı zaten dıger takımlar arasından.Bursaya yenılmıcektı[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Öykü Topal tek tek İstanbulsporlu futbolcuları arayarak ne kadar teşvik primi aldıklarını teybe kaydetmiş. Selçuk kendi ağzından 24 milyar aldığını itiraf ediyor. Hatta ve hatta takım arkadaşı Faruk'un 12 milyar cebe indirdiğini ve bu yüzden aralarının bozulduğunu belirtiyor. bunu biyerden kopyaladım ben tv de görmedim ama bunu daha önce de duymuştum kantı bulunmuş. bu durumda ne olacak? bu açık bir kanıt çünkü. bu durumda bursanın ve istanbulsporun küme düşmesi lazım buna görede altay ve göztepe kümede kalır bakalım ne olacak göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ergün Gürsoy zamanında Denizlispor ve Malatyaspor lu oyunculara teşvik primi vermişlerdi.Hepside itiraf etti.Ergün gürsoy 3 sene önce açıkladı bu olayı. Ama hala o senin şampiyonu Beşiktaş değilde Galatasaray? İstanbulspor küme düşmez ama Bursaspor düşer sanırım.Yada puanları silinebilir. Birde ligden men cezası olabilir.Bursaspor profsoyonel olarak ligde oynayabilir böyle bir ceza varmış eskiden bu gs olayı için söylüyorlardı.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Eger lıgden dusme cezası verılecekse, bu lıg en alt kademedekı lıg olmalı.Ama bunu ıspatlamak zor,bıde tekrar soyluyorum Bursa bu lıgden dusecek en son takım.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ne yazık ki teşvik primi kanun dışı bir olay değil... Kim yaparsa yapsın , cezası yok ortaya çıkıp söleseler bile... Galatasarayda yaptı , Fenerbahçede yaptı , Beşiktaşda yaptı ... Beşiktaş nerde yaptı demeyin , eski bir yöneticiniz starda yapmadım diyemem , ben yapmadım diyende yalan söler diye beyanat verdi :=) Bunlar arasında en barizi malatya maçı o ayrı konu :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Çarşı daki abiler anlatıyorlar. İşte İhsan Kalkavan deplasmana otobüs gönderirken emanetleri flm otobüse yerleştiriyormuş. Lazım olur diyormuş çocuklara. Adam tribünde sorun çıktığında telefonla kapalıdaki tüm polisleri aldırıyormuş.Millet istediğini atıyormuş sahaya :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Simofle, 02 June 2003 19:09 tarihinde demiş ki: Kendı ettı kendı buldu[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Bu kadar macları satarlarken dusunseydıler[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar