senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 yoo ben it gibi köpek gibi içiom hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Alkolü bırakmak diye birşey yok. Hele ki "alkolik" değilsen. Ancak o zaman terapiye ihtiyaç duyarsın. Belki bırakablirisin. Keyifle içilen alkolü bırakabilen yok. Ben dahil. Cheers ! En kötüsü sigara bağımlığı oda alkolsüz olursa bırakılabiliyor. Dur yakıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 %5-6 zam beklerken %19 zam aldım çok şaşkınım lan.Herhalde azıma sıçacaklar diye tahmin ediyorum iş yükü olarak veya kovulucam :) Şirketin ekonomik durumu pek iyi değilken böyle bir zam almanın mantıklı nedenini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 senko said: yoo ben it gibi köpek gibi içiom hala Seni ortaokullu bi kız tutup dövdüreceğim ben ya sanırım Dworgian said: abi niye herkes içmeyi bırakıo. yeni trend mi bu? trend mi değil mi bilmiyorum da canım istemiyor pek, hiçte aramıyorum tabisi demek değil ki tevbe ettim alkole canım nası isterse hesabı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Anladım ama o zaman planımı uygulamam zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 senin o planı uygulaman her şekilde zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 dworgian paran yeterse beni sarhoş et döv abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 8 kg kan var bünyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 naptınız la ayıcığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 goldbären said: dworgian paran yeterse beni sarhoş et döv abi abi o kadar param olsa ferrari fln alırdım saçmalama ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 senko said: senin o planı uygulaman her şekilde zor. büyük ihtimalle zordur tabii de nerden biliosun abi nasıl bi adamım kimim neyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 o potansiyeli görmedim sen de uçarım kaçarım adamı değilsin şu ara boşluk gibi bişiydesin ondan bu uğraşmaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 senkonun aaazına oroyin basalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 hahaha yok wast beni dövmek isteyen genelde. bugün tersi bi opsiyon görünce değerlendireyim dedim. hiç işim olmaz benim zaten kavga dırıltı. sakin adamım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Bende çok sakinim aslında, yüz ifadem değişmeden ölüm döğüşü yapabiliyorum. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 sen hala ankara'da mısın esasen? gelince arayayım da gel döv rahatla ya senelerdir bir tantana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 gelin, kapışak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 çok şiddet yanlısı bir forum oldu burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 şiddet iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Gölbaşında kafes döğüşü yapıyoruz biz bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Kaptana bi tane minder vermişler götürsün diye Herhalde uyuşturucu taşıyoz ihbar mı etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 hay axi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 hay axe ya kapanın elinde kalacağım bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Saçların çok güzel olmuş. ;___; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ah be 2048 i bulamadim bi turlu hep 1024 te kaliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar