wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Bence olmaz ama neyse ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bugun de akşam oldu iyi mi degil tabi soysuzun evladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bugun de olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 zaaa günlük annem kız bulmuş telini almış al konuş diyo. başımın etini yedi evlen diye. kıza da baktım fena deil ama yazık ya kıza benim gibi bi hayvana denk geldi. ahh anne yaktın beni. dur bi hafiften trolliyeyim. dlksdkjghdfklgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 abi ne gıcık bişey o da ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Nasıl çirkin bir havadır bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Patronla görüşecem birazdan, ya zam+devam ya kavga+tamam 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 protopage mi bozulmuş nolmuş günlük bi acayip ._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 gene istifa edemedim. dilekçe küflendi çekmecede. ya durumlar uymuyor ya da ben kafamda durumların uymadığına inanıyorum korkaklığımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Patronla görüşecem birazdan, ya zam+devam ya kavga+tamam 8-) Patron? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 la midem ne kadar kuculduyse canım cekti ac bitir aldim onu bile bitiremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 küçülen miden olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 eyvallah ciger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 5 dk arayla farkli kizlarin arayip ayni avmye davet etmeleri tesaduf mu challenge mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Gaye su akyol gibi bir tipin selda bagcanin sarkisinda gecen "koyde elleri nasirli teyze"lerden bahsederken etrafimdaki pembe sacli tiki/hipster kirmasi tiplerin kendilerinden gecercesine "woohoo" lamasi beni kendime yabancilastirdi gunluk. Akla ilk gelen kacinin gercekten bir koy gordugu oluyor ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yeter artık aramayın la beni gidin avukatimla gorusun ibreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 evet evet gayet iyi olmuş verdiğimiz son karar. ilk verilen karar baştan hatalıymış lan zaten. vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 havanın karanlık bulanık yağmurlu çamurlu ve soğuk olması bir bana yaşama sevinci veriyor sanırım=) mentally ill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Lavazza'da oturmuş mülakatı bekliyorum o değilde önceki çalıştığım yerden bir kız önümde kitap okuyor. Fark ettim ki değerini bilememişim çokta hatta deliler gibi özlemişim, gel dese kapının önünde olabilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 işyerinin mi kızın mı değeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 gel demeden git bir pişmanlık daha yaşamamak için (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 zeper said: havanın karanlık bulanık yağmurlu çamurlu ve soğuk olması bir bana yaşama sevinci veriyor sanırım=) mentally ill karşımda da var böyle biri yağmurda kapı dışında bırakasım geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ahaha=) haketmiş olabiliriz kabul...lakin sıcak hava arayanları görünce de yazın bir elektriği kesip klimasız ortama koyasım geliyor benim de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Kış gibisi var mı ya? Mis gibi serin serin oturuyorsun işte, yağmurda yürümek falan güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 londra'ya yerleşin o zaman =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar