darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 sevgili doğa ana, çöp poşeti yağmurluğu konser formam haline geldi sayende. her gittiğim konsere yağmur/dolu yağdırmak zorunda değilsin. gerçekten. sevgilerimle, ıslak karakanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 lan hep böyle essin ya, hani çok soğuk değil ama soğuk yine tatlı tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 4 yaş var, yürüsem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Promenader said: lan hep böyle essin ya, hani çok soğuk değil ama soğuk yine tatlı tatlı şuna katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Nako said: 4 yaş var, yürüsem mi bilemedim. + mı - mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Artı artı, küçük olsa düşünmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Nako said: 4 yaş var, yürüsem mi bilemedim. senden 4 yaş küçükse yürüme, koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Nako said: Artı artı, küçük olsa düşünmezdim. burada önemli baz noktası senin yaşın. 22 isen fln np ama 32 isen kaç git abi ne kasıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 seviglisi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Bundan sonra Chaotic Good rolünü bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Selam, otitis media =/ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 günnük bu sicakta grip oldum. tebrik ediyorum kendimi. deli gibi de yoğunluk var projelerde. burnum akıyo, üç- beş dakikaya hapşuruyorum. off çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 1km ötemdeki servise gitmek yerine 100km ötedeki servise gidecem. Teşekkürler boktan usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Lord_Argos said: Bundan sonra Chaotic Good rolünü bırakıyorum. ne olcan true natural mi yoksa chaotic evil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Lawful Neutral. Kendi erdemlerimle yaşamaya karar verdim. Toplum kuralları, örf, adetleri ve iyilik anlayışı ile hep zarar ve acı çeken taraf olmaktan sıkılmadınız mı? <<< Adnan Oktar ve Tarikatına Katılmak İçin Tıklayınız >>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 aynı anda 4 kızı birbirinden habersiz idare edip, yataklarına girmek için sevgilim canım cicim ayağına yatan "adam" sen değil misin? neyin chaotic good'u bu? legal olmayan kızları ayartmak tarafı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Onlar benim küçük kütükçüklerim. Daha yontulmamışlar ve onlara şekil vermek çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben sana chaotic bir vasıf denk getirdim de buraya yazmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Öm 'ye gel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 gitme öm ye bıngıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 öm ye gitmeyin şurada iki drama görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Lord_Argos said: Onlar benim küçük kütükçüklerim. Daha yontulmamışlar ve onlara şekil vermek çok zevkli. seni kim yonttu bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 SPK Lisans yeterlilik puanları ders başına 60 ve ortalamada 70 den, ders başına 50 ve ortalamada 60 a düşmüş. Geçtim yani oh be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Onney öyle ya biz boşa mı top çektik sınavlardan? -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar