wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Günlük telefonum bozuldu ararsan ulaşamazsın sosyal medyadan neyim ulaşırsın bana artık. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 günlük liseli ponti yok ortada. el öpmeye mi gitti acaba bi yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 lan bi bu mu kaldı başıma gelecek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Buna Gavurya'da "vaguebooking" diyolla. Sinir bozucu bir davranış olarak değerlendiriliyor. Ne geldi birader başına açık ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 daha kaba isimlendirmeleri de var gavurlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 şehir o kadar sıkıcı ve ölü ki sanırım renk katmak için belden yukarımı bi şekilde yakıp çırılçıplak sokaklarda koşuşturucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 burası da öyle. herkeş sahillere kaçmış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 yok be abi almanyadayım ben buranın yazı kışı diye bişe yok %95 sonbahar kış yaşıyoruz zaten. yaz vakti kaç kez dolu yağdı kafayı sıyırıcam :/ hiç bi aktivite yok nereye geldim mk ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 oo şayze. ben türkiyede sandım seni. bura da çok sıcak la iyi etmişin gitmekle. şehir merkezinde de insan kalmadı. bi benim gibi aveller var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 hersey bitse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 hersey bitecegine sen bit abi daha kolay asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 ben hic baslamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 sen bi başlasan uff!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 somebody that i used to know. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 "Mağrur olma Raja'm, senden büyük İnek var." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Ağlamalık meyve + azda dondurma salatası yapmış abim bana :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 kill la kill rerun yaptım gene ağlattı =. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 wastyrx said: Ağlamalık meyve + azda dondurma salatası yapmış abim bana :') anlamadım meyve yerken bile ağlıyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Bugun rota uzun. Cumalikizik hamamlikizik derekizik alayina gidicez vuhuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 bizim bu taraflara gelirsen bayramlaşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Sizin orasi neresi motosikletlikizik mi pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Saeros said: wastyrx said: Ağlamalık meyve + azda dondurma salatası yapmış abim bana :') anlamadım meyve yerken bile ağlıyo musun O kadar güzeldi ki bi damla göz yaşı döküldü gözümden ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 fsmkızık köyündeyiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Saeros said: wastyrx said: Ağlamalık meyve + azda dondurma salatası yapmış abim bana :') anlamadım meyve yerken bile ağlıyo musun hayır bence ağlamalık olan şey meyveyle az da dondurma salatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 azda dondurma ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar