Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Third wheel de çığır acmissin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 18 wheelera tek girmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ancak akp 24 bin nüfuslu ilçede 5-6 binlik iftar yemeği verip çevrede ne kadar leş gibi köy evi kokan fakir ve cahil köylü varsa çağırabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 sabahtan beri yağmur yağıyor, daha kahvaltı yapmadım otelden çıkmaya üşeniyorum sözde gidip brewery'leri gezcektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 kokoreççiye gittim ama el değiştirmiş mekan, yeni adam dilimi olduğu gibi ekmeğin arasına koyup bi kilo da tuz döktü üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 bir saat daha uyurum ben. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 insanlar baya baya suratlarındaki gerizekalı ifadelerle, tek başlarına selfie çekip koyuyorlar ortalığa. bu nasıl bir ilgi ihtaycı, arsızlığıdır. lan erkeksin lan sen. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bir sefer de benim istedigim olsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Promenader said: ancak akp 24 bin nüfuslu ilçede 5-6 binlik iftar yemeği verip çevrede ne kadar leş gibi köy evi kokan fakir ve cahil köylü varsa çağırabilirdi. Promenader said: kokoreççiye gittim ama el değiştirmiş mekan, yeni adam dilimi olduğu gibi ekmeğin arasına koyup bi kilo da tuz döktü üstüne. köylülere laf edersen karma da sana dilim kokoreçi dayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Şu 4 gün geçse de tatile gitsek be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Biyik said: köylülere laf edersen karma da sana dilim kokoreçi dayar. köylüler hala pis ve cahil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Promenader said: Biyik said: köylülere laf edersen karma da sana dilim kokoreçi dayar. köylüler hala pis ve cahil ama. köylü benim büyük teyzemdir, dedemdir vs. ayrıca sen daha pis ve cahilsin. ve çelik ayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Eczaci kadin gecen arkamdan kosup "Ay pakete yara bantlarini koydum mu?" diye sordu. Beraber saydik 10 tane koymus. Bugun gittim vitamin aldim, para ustunu yanlis verdi. Kesin bende gonlu var! Yarin gidip kondom mu alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 sirt kaslarimda agri var diye git, krem al. sonra ben bunu kendim suremem, zahmet olmazsa siz memeler misiniz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Onu da bir kac kere Solaryuma gidip gunes kremi ile denedim ama daha suren cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Ah şu kazık atan insanlar yok mu?!?! İnsanın canını çok kötü acıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=goPUt8Qb-Mk Gozumde bu canlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Bazen derdini seveyim diyesim geliyor bazılarına ama herkesin derdi kendine büyük işte ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bana hep diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Neysa ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Pis -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 rasmon in da haus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 nako şampanya patlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Rasmon said: rasmon in da haus Geçmiş olsun :D fayt kılab 2 çıkacakmış bence kötü olur ama olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar