Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 inşaat durdu. ya merkezi yer olduğu için 5 p.m.'den sonra devam edemiyorlar ya da şikayet geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 24 saat calissin mi emekciler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BabacumMostors said: doktoraya dönecem sanki.. bi hocayla konuşsam.. doktora mı verecen? hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 thor kadın olmuş günlük, http://3.bp.blogspot.com/-TS9vKlyvIGc/U8VRXnFjbMI/AAAAAAAAP9k/v_P6vCoftYk/s1600/mrvlthrwmnpic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 off insan ev taşımaya görsün, 1 yılda 2 kere ömrümden ömür gitti. en son askerde bu kadar yorulmuştum. bayılacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 neil amcam ve ekürileri iyiydi günlük. kulağımızın pası silindi akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bingildak said: off insan ev taşımaya görsün, 1 yılda 2 kere ömrümden ömür gitti. en son askerde bu kadar yorulmuştum. bayılacam. şunu demeyeydin iyiydi. gözüm korkuo zaten aynı şeyi yaşicam 1 ay sonra :( gerçi yarısını yaşicam şimdilik sadjal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 profesyonel taşımacılar varmış artık anahtarı bırakıyormuşsun diğer evde alıyormuşsun. http://www.ankaraprofesyonelnakliyat.com/nakliyat-paketleme.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bu sağlam tuzlu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 pahalı oldugu kesin ya ama bılgıldak'ın dediği gibi taşınmak öyle büyük bir stress ve dert yatarıyor ki, parasına fln bakmıyacam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Ayrılıo musun Ankara'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 daha kesin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hayırlısı kısmet iyisi neyse o olsun adklasjdklsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 assdf aynen öyle kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 senko said: profesyonel taşımacılar varmış artık anahtarı bırakıyormuşsun diğer evde alıyormuşsun. http://www.ankaraprofesyonelnakliyat.com/nakliyat-paketleme.aspx Ben 1k verdim bütün evi paketleyip diğer evde geri montelediler. Yine olsa yine veririm, 0 stres taşındık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 senko said: daha kesin değil Bas istifayı köyüne dön sende kurtul bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hayırlısı hakanım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Xaenin said: senko said: profesyonel taşımacılar varmış artık anahtarı bırakıyormuşsun diğer evde alıyormuşsun. http://www.ankaraprofesyonelnakliyat.com/nakliyat-paketleme.aspx Ben 1k verdim bütün evi paketleyip diğer evde geri montelediler. Yine olsa yine veririm, 0 stres taşındık. Ne zaman? Bu firma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ~ günlük, https://www.facebook.com/photo.php?v=605154322915059&set=vb.594508433979648&type=2&theater böyle de iğrenç bir video izledim bugün. çocuk aynı çocuk mu tam emin olamadım. haberleri kurcalıyorum, haber vericem günlük. he günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Video çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Yht harbiden hizliymis lan günlük,280km/s gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Bacaklarım :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ~ bugün timsah yiyen pitonu izlemiş bulundum. hayat bi boş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ufaklık geldi bermuda şeytan üçgeninden günlük, Bi saat daha durayım da çıkayım onlara gideyim camış gibi olmuş zaten az hırpalayayım sevimli ayıcığımı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 lan deniz kum filan plan yaptık da 3 çift bir ben nedir ya eskort ayarlıyım bari 2 gün takılsın yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar