Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 GONDARCENGIZ said: ulan 2 lokma bişey hazırladım mutfaktan salona geçerken tepsiyi 2dk girişteki ayakkabılığın oraya bırakim mutfaktaki bardağıda alim gelim dedim,o arada kitabını silktimin otomatik kokusu gitti yemeğin üstüne attırdı dfgdf mutsuzluk :( otomatik koku ne ya modern misiniz siz
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 annem bana tatilde kız çözmüş günlük
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kız çözmüş? bikinisini mi çözmüş kızın tatile napmış?
nienna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 alt tarafi bir dolar icin azarladi agzima sicti. ben de gotune sok diyip sinirlendim.. cok agzi bozuk bi iliski benimkisi ya.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 GONDARCENGIZ said: ulan 2 lokma bişey hazırladım mutfaktan salona geçerken tepsiyi 2dk girişteki ayakkabılığın oraya bırakim mutfaktaki bardağıda alim gelim dedim,o arada kitabını silktimin otomatik kokusu gitti yemeğin üstüne attırdı dfgdf mutsuzluk :( aSDFasd
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 1 saat sonra uni Java sözlü sinavim var. soru sorun lan :D
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Seele said: 1 saat sonra uni Java sözlü sinavim var. soru sorun lan :D niçin java?
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 secmeli ders var. numerik geo-informatik vs hic ilgimi cekmiyor. is yerinde arasira java programliyorum o yüzden java sectim. hani kolay olur dedim. bir sonraki semester Android var kolay gecis olsun diye.
hunty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 GONDARCENGIZ said: ulan 2 lokma bişey hazırladım mutfaktan salona geçerken tepsiyi 2dk girişteki ayakkabılığın oraya bırakim mutfaktaki bardağıda alim gelim dedim,o arada kitabını silktimin otomatik kokusu gitti yemeğin üstüne attırdı dfgdf mutsuzluk :( Muhaaa. Ya o cok korkunc bir alet niye evde barindiyorsunuz? Kac kere ziplatti beni. Pisstttt.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kaçınılmaz olan "ay ben seni arkadaş olarak görüyordum" tümcesine maruz kaldım ben de en sonunda. welkam to club.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 senko said: kaçınılmaz olan "ay ben seni arkadaş olarak görüyordum" tümcesine maruz kaldım ben de en sonunda. welkam to club. ay mi? canin sagolsun deseydin.
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 senko said: kaçınılmaz olan "ay ben seni arkadaş olarak görüyordum" tümcesine maruz kaldım ben de en sonunda. welkam to club. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XD maaşın yetmedi mi lan sevgili olarak görmesi için?
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Oha kozalak ne dolmuşsun birader. Sakin ol.
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ben yine suçu peugeota atıyorum.kız anlıyosa biraz arabadan.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ahaha paranın alamadığı şeyler varmış demek şaka lan şaka paranın alamadığı bişi yok
Öne çıkan mesajlar