Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 GONDARCENGIZ said: ulan 2 lokma bişey hazırladım mutfaktan salona geçerken tepsiyi 2dk girişteki ayakkabılığın oraya bırakim mutfaktaki bardağıda alim gelim dedim,o arada kitabını silktimin otomatik kokusu gitti yemeğin üstüne attırdı dfgdf mutsuzluk :( otomatik koku ne ya modern misiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 annem bana tatilde kız çözmüş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kız çözmüş? bikinisini mi çözmüş kızın tatile napmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 alt tarafi bir dolar icin azarladi agzima sicti. ben de gotune sok diyip sinirlendim.. cok agzi bozuk bi iliski benimkisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 cık cık hiç yakışıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 nıç nıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 GONDARCENGIZ said: ulan 2 lokma bişey hazırladım mutfaktan salona geçerken tepsiyi 2dk girişteki ayakkabılığın oraya bırakim mutfaktaki bardağıda alim gelim dedim,o arada kitabını silktimin otomatik kokusu gitti yemeğin üstüne attırdı dfgdf mutsuzluk :( aSDFasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 1 saat sonra uni Java sözlü sinavim var. soru sorun lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Seele said: 1 saat sonra uni Java sözlü sinavim var. soru sorun lan :D niçin java? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 secmeli ders var. numerik geo-informatik vs hic ilgimi cekmiyor. is yerinde arasira java programliyorum o yüzden java sectim. hani kolay olur dedim. bir sonraki semester Android var kolay gecis olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 güzel cevap. 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 GONDARCENGIZ said: ulan 2 lokma bişey hazırladım mutfaktan salona geçerken tepsiyi 2dk girişteki ayakkabılığın oraya bırakim mutfaktaki bardağıda alim gelim dedim,o arada kitabını silktimin otomatik kokusu gitti yemeğin üstüne attırdı dfgdf mutsuzluk :( Muhaaa. Ya o cok korkunc bir alet niye evde barindiyorsunuz? Kac kere ziplatti beni. Pisstttt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kaçınılmaz olan "ay ben seni arkadaş olarak görüyordum" tümcesine maruz kaldım ben de en sonunda. welkam to club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ^ZA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 geç olsun güç olmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Hangi densiz o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 adres vereyim ölüm dövüşüne davet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 senko said: kaçınılmaz olan "ay ben seni arkadaş olarak görüyordum" tümcesine maruz kaldım ben de en sonunda. welkam to club. ay mi? canin sagolsun deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 combo yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 senko said: kaçınılmaz olan "ay ben seni arkadaş olarak görüyordum" tümcesine maruz kaldım ben de en sonunda. welkam to club. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XD maaşın yetmedi mi lan sevgili olarak görmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Oha kozalak ne dolmuşsun birader. Sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ben yine suçu peugeota atıyorum.kız anlıyosa biraz arabadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ahaha paranın alamadığı şeyler varmış demek şaka lan şaka paranın alamadığı bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar