aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 gene yok yere bisuru guzel kadin gordum aksam aksam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Akşama doğru uyuya kalmışım sonra gecenin köründe uyandım. Sevgili günlük ben gene uyuyamadım, hay ben kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ben de 5-6 kere uyandım gece boyunca, bir b.k anlamadım uykumdan. Bir huzursuzluk bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ramazan davulu olmasin huzursuzlukla karistirdigin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Napıyorum lan ben burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 æcayip heyvalara benziirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bu nasıl sıcak metabolizmam kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ulan 2 gündür sabah 4-5 gibi yatıp 9-10 gibi kalkıyorum anlamadım ben bu işi saygılar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Sabah sabah ''biz senle evlenelim gel'' mesajıyla uyandım günlük; O_o http://vultureofcritique.files.wordpress.com/2013/11/carl-spackler-meme-generator-so-i-got-that-goin-for-me-which-is-nice-7a791b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 hadi lan ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Aç bak lan serseri, yalan mı söyleyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 HANİ NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Oldu mu? Şimdi sidigid buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 AL HEMEN ALALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 spora gitmek isteyip de gidemedim 2 aydır ilk defa. ramazanı rakıyla açtık bu halimle anca average gym goer kadar çalışabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 wastyrx said: Sabah sabah ''biz senle evlenelim gel'' mesajıyla uyandım günlük; O_o http://vultureofcritique.files.wordpress.com/2013/11/carl-spackler-meme-generator-so-i-got-that-goin-for-me-which-is-nice-7a791b.jpg bana kufurlu mesaj atmisin 2 gundur kulagim cinliyo, millete ne msglar atiyosun demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ahaha tamam. CuteButPsycho said: wastyrx said: Sabah sabah ''biz senle evlenelim gel'' mesajıyla uyandım günlük; O_o http://vultureofcritique.files.wordpress.com/2013/11/carl-spackler-meme-generator-so-i-got-that-goin-for-me-which-is-nice-7a791b.jpg bana kufurlu mesaj atmisin 2 gundur kulagim cinliyo, millete ne msglar atiyosun demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ulan 2 lokma bişey hazırladım mutfaktan salona geçerken tepsiyi 2dk girişteki ayakkabılığın oraya bırakim mutfaktaki bardağıda alim gelim dedim,o arada kitabını silktimin otomatik kokusu gitti yemeğin üstüne attırdı dfgdf mutsuzluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 sdf ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 GONDARCENGIZ said: ulan 2 lokma bişey hazırladım mutfaktan salona geçerken tepsiyi 2dk girişteki ayakkabılığın oraya bırakim mutfaktaki bardağıda alim gelim dedim,o arada kitabını silktimin otomatik kokusu gitti yemeğin üstüne attırdı dfgdf mutsuzluk :( ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 şu dönem deli gibi aynalı tahirin eski bölümlerini(yeni bölümü yok zaten :P) izliyorum. nasıl bir manyaklık lan bu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 GONDARCENGIZ said: ulan 2 lokma bişey hazırladım mutfaktan salona geçerken tepsiyi 2dk girişteki ayakkabılığın oraya bırakim mutfaktaki bardağıda alim gelim dedim,o arada kitabını silktimin otomatik kokusu gitti yemeğin üstüne attırdı dfgdf mutsuzluk :( asdasd su tut tantunilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Bir umut yazıyorum essay'leri hadi bakalım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 F. m. l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar