Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Günaydın ben hala uyuyamadım ama olsun :)
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gunluk ise geldim ama hala uyuyom, nolcak bu halim bugun. bildigin asiri yorgunum ya, gece gec yattim fln. fak may life.
Utk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gece 4'te uyandım daha hala uyuyamıyorum.dün de aynı,ondan bir öncekini de hatırlasam o da aynı olurdu. Bugün bi sahile insem iyi olur
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gece 3 yerine 12 de yatmaya, sabah sandviç yerine düzgün kahvaltı etmeye, akşam çay ve atıştırmalık yerine yeşil çay ve meyveye döndüm. göz altı morlukları gidio, sağlıklı yemek pişio akşam evde, süper yahu. şu ev ve şehir işi de belli olsa, yerleşsem, spora yazılsam. dur bakalım hayırlısı
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 günlük sabah bi efes extra çaktım. açım vs. diye düşünmeden içicem, ayrı bi tadı var resmen :*
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Dworgian said: gece 3 yerine 12 de yatmaya, sabah sandviç yerine düzgün kahvaltı etmeye, akşam çay ve atıştırmalık yerine yeşil çay ve meyveye döndüm. göz altı morlukları gidio, sağlıklı yemek pişio akşam evde, süper yahu. şu ev ve şehir işi de belli olsa, yerleşsem, spora yazılsam. dur bakalım hayırlısı Yeşil çay erkek adama ters diyorlar, bi yerlerde hormonal bişilerden dolayı fazla içmemesi lazım erkeklerin gibi bişi okumuştum da nedir ne değildir aklımda kalmamış hiç.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Oooo. Uyarı için teşekkürler. Hemen araştıralım o zaman Edit; baktım baktım, hep böyle sonuçlar; "real man drink green tea" / "green tea benefits" / "green tea makes you lose fat" sadece kafein var içinde ona göre davranın demişler. bulursan paylaşır mısın o dediğin yazıyı
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 pontipati said: günlük sabah bi efes extra çaktım. açım vs. diye düşünmeden içicem, ayrı bi tadı var resmen :* sabah birası çok tatlı oluyor ya hele aç karnına
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gerizekali ozel idaredeki personel yuzunden 2 kademem eksik calisiyormusum buyuksehir saolsun
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Sucuk gibi islandim, ust basim camur oldu. ustume resmen dolu yagdi. daha yeni iceri girdim. Fek yu travis
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 meanwhile in ingiltere günlük: UK government has banned the teaching of creationism as science in all existing and future academies and free schools.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yeni bir aşk mı doğuyor? dın dın dın
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 çok yakın arkadaşımla dertleştik bugun boşanacağını öğrendim ona mı üzülsem yoksa boşanma evresinde bir yığın hatunla tanıştığına mı üzülsem yoksa ortak arkadaşımızın bu cumartesi düğünü var ona mı üzülsem bilemedim.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 NolaxThensbane said: çok yakın arkadaşımla dertleştik bugun boşanacağını öğrendim ona mı üzülsem yoksa boşanma evresinde bir yığın hatunla tanıştığına mı üzülsem yoksa ortak arkadaşımızın bu cumartesi düğünü var ona mı üzülsem bilemedim. abi şuna niye üzülüosun?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 evet yani neden üzülüyorsun? adam hem kurtulmuş hem cennete ayak basmış eheh
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 belki arkadaşında gözü vardı :Ç
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 1.5 saat yoga ne minam ya -.-
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Yaz gelemedi bi türlü güddük.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 imamizer said: yeni bir aşk mı doğuyor? dın dın dın abi kız torrent kullanıyor lan. evleicem gibi adfads
Öne çıkan mesajlar