Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Günaydın ben hala uyuyamadım ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gunluk ise geldim ama hala uyuyom, nolcak bu halim bugun. bildigin asiri yorgunum ya, gece gec yattim fln. fak may life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gece 4'te uyandım daha hala uyuyamıyorum.dün de aynı,ondan bir öncekini de hatırlasam o da aynı olurdu. Bugün bi sahile insem iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gece 3 yerine 12 de yatmaya, sabah sandviç yerine düzgün kahvaltı etmeye, akşam çay ve atıştırmalık yerine yeşil çay ve meyveye döndüm. göz altı morlukları gidio, sağlıklı yemek pişio akşam evde, süper yahu. şu ev ve şehir işi de belli olsa, yerleşsem, spora yazılsam. dur bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 günlük sabah bi efes extra çaktım. açım vs. diye düşünmeden içicem, ayrı bi tadı var resmen :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Dworgian said: gece 3 yerine 12 de yatmaya, sabah sandviç yerine düzgün kahvaltı etmeye, akşam çay ve atıştırmalık yerine yeşil çay ve meyveye döndüm. göz altı morlukları gidio, sağlıklı yemek pişio akşam evde, süper yahu. şu ev ve şehir işi de belli olsa, yerleşsem, spora yazılsam. dur bakalım hayırlısı Yeşil çay erkek adama ters diyorlar, bi yerlerde hormonal bişilerden dolayı fazla içmemesi lazım erkeklerin gibi bişi okumuştum da nedir ne değildir aklımda kalmamış hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Oooo. Uyarı için teşekkürler. Hemen araştıralım o zaman Edit; baktım baktım, hep böyle sonuçlar; "real man drink green tea" / "green tea benefits" / "green tea makes you lose fat" sadece kafein var içinde ona göre davranın demişler. bulursan paylaşır mısın o dediğin yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 pontipati said: günlük sabah bi efes extra çaktım. açım vs. diye düşünmeden içicem, ayrı bi tadı var resmen :* sabah birası çok tatlı oluyor ya hele aç karnına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 oo alkoliklik alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 4 gündür içmiyorum ama :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gerizekali ozel idaredeki personel yuzunden 2 kademem eksik calisiyormusum buyuksehir saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Sucuk gibi islandim, ust basim camur oldu. ustume resmen dolu yagdi. daha yeni iceri girdim. Fek yu travis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 nipplelar çıktı mı ortaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 meanwhile in ingiltere günlük: UK government has banned the teaching of creationism as science in all existing and future academies and free schools. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yeni bir aşk mı doğuyor? dın dın dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Hee 3u de hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 çok yakın arkadaşımla dertleştik bugun boşanacağını öğrendim ona mı üzülsem yoksa boşanma evresinde bir yığın hatunla tanıştığına mı üzülsem yoksa ortak arkadaşımızın bu cumartesi düğünü var ona mı üzülsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 NolaxThensbane said: çok yakın arkadaşımla dertleştik bugun boşanacağını öğrendim ona mı üzülsem yoksa boşanma evresinde bir yığın hatunla tanıştığına mı üzülsem yoksa ortak arkadaşımızın bu cumartesi düğünü var ona mı üzülsem bilemedim. abi şuna niye üzülüosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 evet yani neden üzülüyorsun? adam hem kurtulmuş hem cennete ayak basmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 belki arkadaşında gözü vardı :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 1.5 saat yoga ne minam ya -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Yaz gelemedi bi türlü güddük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Ahanda madalya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 imamizer said: yeni bir aşk mı doğuyor? dın dın dın abi kız torrent kullanıyor lan. evleicem gibi adfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar