Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gece 4'te uyandım daha hala uyuyamıyorum.dün de aynı,ondan bir öncekini de hatırlasam o da aynı olurdu. Bugün bi sahile insem iyi olur
Mesaj tarihi:
gece 3 yerine 12 de yatmaya, sabah sandviç yerine düzgün kahvaltı etmeye, akşam çay ve atıştırmalık yerine yeşil çay ve meyveye döndüm. göz altı morlukları gidio, sağlıklı yemek pişio akşam evde, süper yahu. şu ev ve şehir işi de belli olsa, yerleşsem, spora yazılsam. dur bakalım hayırlısı
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

gece 3 yerine 12 de yatmaya, sabah sandviç yerine düzgün kahvaltı etmeye, akşam çay ve atıştırmalık yerine yeşil çay ve meyveye döndüm. göz altı morlukları gidio, sağlıklı yemek pişio akşam evde, süper yahu. şu ev ve şehir işi de belli olsa, yerleşsem, spora yazılsam. dur bakalım hayırlısı

Yeşil çay erkek adama ters diyorlar, bi yerlerde hormonal bişilerden dolayı fazla içmemesi lazım erkeklerin gibi bişi okumuştum da nedir ne değildir aklımda kalmamış hiç.
Mesaj tarihi:
Oooo. Uyarı için teşekkürler. Hemen araştıralım o zaman

Edit; baktım baktım, hep böyle sonuçlar;

"real man drink green tea" / "green tea benefits" / "green tea makes you lose fat"

sadece kafein var içinde ona göre davranın demişler.

bulursan paylaşır mısın o dediğin yazıyı
Mesaj tarihi:
pontipati said:

günlük sabah bi efes extra çaktım. açım vs. diye düşünmeden içicem, ayrı bi tadı var resmen :*

sabah birası çok tatlı oluyor ya
hele aç karnına
Mesaj tarihi:
çok yakın arkadaşımla dertleştik bugun boşanacağını öğrendim ona mı üzülsem yoksa boşanma evresinde bir yığın hatunla tanıştığına mı üzülsem yoksa ortak arkadaşımızın bu cumartesi düğünü var ona mı üzülsem bilemedim.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

çok yakın arkadaşımla dertleştik bugun boşanacağını öğrendim ona mı üzülsem yoksa boşanma evresinde bir yığın hatunla tanıştığına mı üzülsem yoksa ortak arkadaşımızın bu cumartesi düğünü var ona mı üzülsem bilemedim.

abi şuna niye üzülüosun?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...