Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

Pazartesi, saçma sapan bi yoğunluk, bi sürü iş varken doğru düzgün çalışamadım yoğunluktan, nerden çıktığı belli olmayan bi seyahat, servisten inmek üzereyken başlayan yağmur.. Anamı babamı bacımı yemeğe götürcektim ne güzel, yalan oldu planlar. Elektrik gitmese bari.

Bi de bu nasıl hava, şimşekler evin içinde çakıyor sanki. Demin [b][b]bi tanesinde gözüm kapalı çıktı muhtemelen[/b][/b]

ahahahaha sapsik fotograflar guzel cikti merak etme sdfsdfs

Merhabalar gunluk sae ziyaretime gelemeden is degistirdim acibademin somurulerine daha fazla tahammul edemedim zira.

Atasehir de migrosun yaninda Ata dis kliniginde gorevime devam etmekteyim , ihtiyaci olan arkadaslara duyrulur. dt.irem hizmetinizde efenim . operim
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Merhabalar gunluk sae ziyaretime gelemeden is degistirdim acibademin somurulerine daha fazla tahammul edemedim zira.

Atasehir de migrosun yaninda Ata dis kliniginde gorevime devam etmekteyim , ihtiyaci olan arkadaslara duyrulur. dt.irem hizmetinizde efenim . operim

eahu
tam da bu aralar gelirim diyodum iş güç azalınca
hayırlı olsun
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

xaty said:

Pazartesi, saçma sapan bi yoğunluk, bi sürü iş varken doğru düzgün çalışamadım yoğunluktan, nerden çıktığı belli olmayan bi seyahat, servisten inmek üzereyken başlayan yağmur.. Anamı babamı bacımı yemeğe götürcektim ne güzel, yalan oldu planlar. Elektrik gitmese bari.

Bi de bu nasıl hava, şimşekler evin içinde çakıyor sanki. Demin [b][b]bi tanesinde gözüm kapalı çıktı muhtemelen[/b][/b]

benim eve bes dakkaymis gelmem ama.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

xaty said:

oo ilk mayışı ne zaman ıslatıyoz? ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün güpegündüz Bahçeşehir'in ortasında arabamdan spor çantam çalındı günlük.

Sadece fotoğraf çektirmeye gittim, 20 dk sürmeden geri geldim.

Çantanın içinde spor kıyafetleri, düztabanlık için destekli spor ayakkabılarım ve koşuda dizi izlemek için getirdiğim iPad'im vardı, içimde patladı çok fena. 20 dakikada nasıl hemen gitti yaa... Hayır bir de benim de değildi iPad, annemindi, ödünç aldıydım, o daha beter üzdü.

İşin garibi ne kapı zorlanmış, ne cam açılmış veya kırılmış. Nasıl açtılarsa artık...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...