Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 saçma sapan bi pazar gecesini takip eden 4 saatlik uykuyla yoğun geçen pazartesi gecesi şu saatte dişlerimi fırçaladıktan sonra "koy dötüne" diyerek bi duble de viski koydum kendime. silkinip kendime gelmem lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 xaty said: Pazartesi, saçma sapan bi yoğunluk, bi sürü iş varken doğru düzgün çalışamadım yoğunluktan, nerden çıktığı belli olmayan bi seyahat, servisten inmek üzereyken başlayan yağmur.. Anamı babamı bacımı yemeğe götürcektim ne güzel, yalan oldu planlar. Elektrik gitmese bari. Bi de bu nasıl hava, şimşekler evin içinde çakıyor sanki. Demin [b][b]bi tanesinde gözüm kapalı çıktı muhtemelen[/b][/b] ahahahaha sapsik fotograflar guzel cikti merak etme sdfsdfs Merhabalar gunluk sae ziyaretime gelemeden is degistirdim acibademin somurulerine daha fazla tahammul edemedim zira. Atasehir de migrosun yaninda Ata dis kliniginde gorevime devam etmekteyim , ihtiyaci olan arkadaslara duyrulur. dt.irem hizmetinizde efenim . operim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 çok uzağa gitmişsiniz diççi hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kimisine uzak kimisine yakin , ama cok daha iyi bi yere geldim beklerim efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 tebrikler o vakit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 copry said: Merhabalar gunluk sae ziyaretime gelemeden is degistirdim acibademin somurulerine daha fazla tahammul edemedim zira. Atasehir de migrosun yaninda Ata dis kliniginde gorevime devam etmekteyim , ihtiyaci olan arkadaslara duyrulur. dt.irem hizmetinizde efenim . operim eahu tam da bu aralar gelirim diyodum iş güç azalınca hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ne işin var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 gz copry öğrenim kredisi borcumu ödemeyerek anarşik olduğumu sanıyordum bugun bütün hesaplarımı dondurmuş aka devlet ağzımın ortasına vurdu. Öyle böyle vurmadı siz siz olun oturun paşa paşa ödeyin borcunuzu adamın götünden kan alırlar kamillll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 copry said: xaty said: Pazartesi, saçma sapan bi yoğunluk, bi sürü iş varken doğru düzgün çalışamadım yoğunluktan, nerden çıktığı belli olmayan bi seyahat, servisten inmek üzereyken başlayan yağmur.. Anamı babamı bacımı yemeğe götürcektim ne güzel, yalan oldu planlar. Elektrik gitmese bari. Bi de bu nasıl hava, şimşekler evin içinde çakıyor sanki. Demin [b][b]bi tanesinde gözüm kapalı çıktı muhtemelen[/b][/b] ahahahaha sapsik fotograflar guzel cikti merak etme sdfsdfs Merhabalar gunluk sae ziyaretime gelemeden is degistirdim acibademin somurulerine daha fazla tahammul edemedim zira. Atasehir de migrosun yaninda Ata dis kliniginde gorevime devam etmekteyim , ihtiyaci olan arkadaslara duyrulur. dt.irem hizmetinizde efenim . operim benim eve bes dakkaymis gelmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 copry said: xaty said: Pazartesi, saçma sapan bi yoğunluk, bi sürü iş varken doğru düzgün çalışamadım yoğunluktan, nerden çıktığı belli olmayan bi seyahat, servisten inmek üzereyken başlayan yağmur.. Anamı babamı bacımı yemeğe götürcektim ne güzel, yalan oldu planlar. Elektrik gitmese bari. Bi de bu nasıl hava, şimşekler evin içinde çakıyor sanki. Demin [b][b]bi tanesinde gözüm kapalı çıktı muhtemelen[/b][/b] ahahahaha sapsik fotograflar guzel cikti merak etme sdfsdfs Merhabalar gunluk sae ziyaretime gelemeden is degistirdim acibademin somurulerine daha fazla tahammul edemedim zira. Atasehir de migrosun yaninda Ata dis kliniginde gorevime devam etmekteyim , ihtiyaci olan arkadaslara duyrulur. dt.irem hizmetinizde efenim . operim oo ilk mayışı ne zaman ıslatıyoz? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 İşler yine rayına girdi günlük. --- Bu arada şu günlüğe yazdıklarımı her başlıkta önüme argüman diye koymazsanız sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 copry said: kimisine uzak kimisine yakin , ama cok daha iyi bi yere geldim beklerim efenim şşşşşş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 senko said: ne işin var lan sanane göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 terbiyesizlik baştan başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 şikayet ettim kediboku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 başım büyük belada gönlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Saeros said: senko said: ne işin var lan sanane göt http://galeri3.uludagsozluk.com/168/bana-g%C3%B6re-g%C3%B6t-onlara-g%C3%B6re-%C3%A7ukulata_217398.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Hahahah ne adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hay sizin yapacaginiz ise kediler isesin dizlerimde tarifsiz agrilar var romataloga gorunmem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi bende de var o, hicbisey yok dediler rontgen montgende. sicicam, agriyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 röntgende görünmüyorsa MRI lazım. menisküse bağlı bir ağrı olabilir. ya da eklem sıvısı vs den kaynaklı olabilir. aman diyim hafife almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bugün güpegündüz Bahçeşehir'in ortasında arabamdan spor çantam çalındı günlük. Sadece fotoğraf çektirmeye gittim, 20 dk sürmeden geri geldim. Çantanın içinde spor kıyafetleri, düztabanlık için destekli spor ayakkabılarım ve koşuda dizi izlemek için getirdiğim iPad'im vardı, içimde patladı çok fena. 20 dakikada nasıl hemen gitti yaa... Hayır bir de benim de değildi iPad, annemindi, ödünç aldıydım, o daha beter üzdü. İşin garibi ne kapı zorlanmış, ne cam açılmış veya kırılmış. Nasıl açtılarsa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 aquila said: abi bende de var o, hicbisey yok dediler rontgen montgende. sicicam, agriyo iste. romatizma o abi, yasliliktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar