Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 abi tamam yapıcam da senin nick nasıl okunuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 wıs ty rinks mi wıstırı ne ya sdfnkdslgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 wastyrx said: İzmire giden rıdvanı benim için bi tokatlasın lütfen ama önce sinsice kulağına wıstırının selamı var diyin mümkünse ^_^ consider it done :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 'imam sends his regards' diyip tükanından 0.7 rotring çalıp kaçana ödül vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 wastyrx in nikini vıttırı vızzık diye okuyabilirsiniz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 munferit bir felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 zadsdsuahdas kedim hastalandı gelemiycem toplantım var gelemiycem sevgilimin üstüne çay döküldü gelemiycem. grup projesi filan yok bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 grup diyip duruyorsun ama bu bildiğin solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Sevgili gunluk, Yatmadan sanada iki satir kayayim dedim. Bugun disciye gittim. Disim agridigindan ve agriyan disimin dolgu olan disim oldugundan dolayi ki agzimda sadece bir tane dolgulu dis var. Dolguyu yapan dis doktoruma gitmemeye karar verdim. Umarim buraya kadar beni anlamissindir. Ben zaten bu discilere hic guvenmiyorum. Guvenim taa ilkokul 4. sinifta sarsilmisti. Dolgu yapilan disim (gene ayni disti lan galiba?!) dolgudan 2 hafta sonra dusmustu. Parayi cebe atan doktorun bundan haberi vardi kesin. Keriz gibi babamdan ve benden 50 lirayi almisti. Bende boylece Disci olmaya karar verdim ama olamadim... Tavsiye disciler siraya bagladigindan hic tanimadigim bir disciye gittim. Iki sisman teyze discilik yapiyor. Biri Doktor daha sisman olan oburu Hemsire. Sana yazmamin sebebi ise gunluk, tum operasyon boyunca sisman doktorumun yasli goguslerinin altinda kalmam. Isin kotusu tek isi agzimdan akan salyalari bir hortumla toplamak olan hemsirenin, obur tarafimdan abanip, biri kafamin ustunde oburu gogsumun ustunde olmak uzere daha da agir iki memesi ile beni ezmesiydi. Dort memenin arasinda kafami kitleyip bir saat operasyona devam ettiler. Aslinda fena da degil sonradan alisinca boyle yumusacik anne hissi verdiler. Dis taslarimi da bunlara aldiricam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 dafuq did I just read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Sevgili Günlük, Takım elbise giyerken giydiğim gömleğin altına atlet giymeden yapamıyorum. Aksine verilen tüm tavsiyeler de hiç umrumda değil. Yaşasın atlet. Böyle alttan görününce daha da güzel oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 klasik atlet tırt duruyor da böyle sporcu atleti gibi şeyler iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 atleti en son ilkokulda giyiyordum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 o da bir şey mi, ben don bile giymiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 quixef said: gömleğin altına atlet off kimlerle forumluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Merhaba bahar, merhaba alerji. Acıbadem Maslak'tan günaydın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 aallleeeaaah bitti günlük. bakalım nası olcak sonuç. olsa çok iyi olur günlük. kafa dinlerim biraz. nolur olsun günlük. hadi be. bu sefer. nolur be. nolur be güzel abim bi 10 kuruş atıver beya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ahanda bu da bitti. bu da olsa olur günlük. he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 son 2 saat. yisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 günlük, kesinleştirdik. istanbula gogogo back. 3 aylığına ev sahibi arkadaş lazım öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 hayırlısı olsun kardeşim. ne kadar takmasan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 oo drama. levent niye takmıyosun barış'ı barış boşver karşim sana levent mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ne bilim 10 senedir konuşmuoz hala küs, kin tutmuş :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Saeros said: quixef said: gömleğin altına atlet off kimlerle forumluyoruz ter tutuyor yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 yolun başındayken vazmı geçsem yoksa 2hafta kasıp araba taksidini mi çıkartsam çok kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar