Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Sevgili gunluk,
Yatmadan sanada iki satir kayayim dedim. Bugun disciye gittim. Disim agridigindan ve agriyan disimin dolgu olan disim oldugundan dolayi ki agzimda sadece bir tane dolgulu dis var. Dolguyu yapan dis doktoruma gitmemeye karar verdim. Umarim buraya kadar beni anlamissindir. Ben zaten bu discilere hic guvenmiyorum. Guvenim taa ilkokul 4. sinifta sarsilmisti. Dolgu yapilan disim (gene ayni disti lan galiba?!) dolgudan 2 hafta sonra dusmustu. Parayi cebe atan doktorun bundan haberi vardi kesin. Keriz gibi babamdan ve benden 50 lirayi almisti. Bende boylece Disci olmaya karar verdim ama olamadim...
Tavsiye disciler siraya bagladigindan hic tanimadigim bir disciye gittim. Iki sisman teyze discilik yapiyor. Biri Doktor daha sisman olan oburu Hemsire. Sana yazmamin sebebi ise gunluk, tum operasyon boyunca sisman doktorumun yasli goguslerinin altinda kalmam. Isin kotusu tek isi agzimdan akan salyalari bir hortumla toplamak olan hemsirenin, obur tarafimdan abanip, biri kafamin ustunde oburu gogsumun ustunde olmak uzere daha da agir iki memesi ile beni ezmesiydi. Dort memenin arasinda kafami kitleyip bir saat operasyona devam ettiler. Aslinda fena da degil sonradan alisinca boyle yumusacik anne hissi verdiler. Dis taslarimi da bunlara aldiricam ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...