wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Eskisi buradaymış Çok olmuş sayeroz reyiz yenisi aç dedi bittabi dedim shgfasd Haftaya günah gecesi yabacaz günlük ankara patiler gelsene sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 merhaba günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bugün zam alıyorum. mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 öğlen temde 120 civarı giderken adamın teki 170 180 ile bir anda geldi sağa geçti çat diye ses geldi dedim aynaya mı vurdu kavrayamadan saniyesinde güm diye ses geldi dedim bu sefer garanti öldüm. adamı gördüm sağa dogru makasla gidiyor. e bu ses neydi filan derken aynaya baktım motosiklet kayıyor yerde sürükleniyor adamlar filan koptu motosikletten hepsi 1 saniye filan içinde olmuştur. ben kendime gelene kadar biraz uzaklaştım kaza yerinden, sağa çektim polisi aradım. anlattım böyle böyle, ölümcül olabilir ambulans lazım diye herifinde plakayı alamadım adam mı vurdu yoksa motor fren yapıp mı kontrolü kaybetti onu bilemiyorum. umarım motordaki insanlara ciddi birşey olmamıştır. doğal olarak hala kendime gelemedim, bok gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Dworgian private demiste. bizim patron fake hesap acip güzel kiz resmi koyup arkadaslik teklifi bile yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 akşam uçuyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Seele said: Dworgian private demiste. bizim patron fake hesap acip güzel kiz resmi koyup arkadaslik teklifi bile yapar. aaa sizinki cidden sayko çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 jacabo said: öğlen temde 120 civarı giderken adamın teki 170 180 ile bir anda geldi sağa geçti çat diye ses geldi dedim aynaya mı vurdu kavrayamadan saniyesinde güm diye ses geldi dedim bu sefer garanti öldüm. adamı gördüm sağa dogru makasla gidiyor. e bu ses neydi filan derken aynaya baktım motosiklet kayıyor yerde sürükleniyor adamlar filan koptu motosikletten hepsi 1 saniye filan içinde olmuştur. ben kendime gelene kadar biraz uzaklaştım kaza yerinden, sağa çektim polisi aradım. anlattım böyle böyle, ölümcül olabilir ambulans lazım diye herifinde plakayı alamadım adam mı vurdu yoksa motor fren yapıp mı kontrolü kaybetti onu bilemiyorum. umarım motordaki insanlara ciddi birşey olmamıştır. doğal olarak hala kendime gelemedim, bok gibiyim. geçmiş olsun bilae. makas atmayanın enayi olduğu bir memleketteyiz naparsın. ondan sonra kış lastiği zorunlu tutulup e5te 70i geçene ceza kesip sözde trafik denetleniyor. skerler böyle adaleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 wastyrx said: Eskisi buradaymış Çok olmuş sayeroz reyiz yenisi aç dedi bittabi dedim shgfasd Haftaya günah gecesi yabacaz günlük ankara patiler gelsene sende? lan sanki oradaki son mesajı da sen yazmamışsın gibi sdfsfs. wastryx'in günlüğü ve diğer patiler olmalı bence bu başlık. nefret ediyorum senden pis ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Yalaann söylüyorsuun! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 jacabo said: öğlen temde 120 civarı giderken adamın teki 170 180 ile bir anda geldi sağa geçti çat diye ses geldi dedim aynaya mı vurdu kavrayamadan saniyesinde güm diye ses geldi dedim bu sefer garanti öldüm. adamı gördüm sağa dogru makasla gidiyor. e bu ses neydi filan derken aynaya baktım motosiklet kayıyor yerde sürükleniyor adamlar filan koptu motosikletten hepsi 1 saniye filan içinde olmuştur. ben kendime gelene kadar biraz uzaklaştım kaza yerinden, sağa çektim polisi aradım. anlattım böyle böyle, ölümcül olabilir ambulans lazım diye herifinde plakayı alamadım adam mı vurdu yoksa motor fren yapıp mı kontrolü kaybetti onu bilemiyorum. umarım motordaki insanlara ciddi birşey olmamıştır. doğal olarak hala kendime gelemedim, bok gibiyim. saat kaçta oldu bu? nerde bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 goldbären said: wastyrx said: Eskisi buradaymış Çok olmuş sayeroz reyiz yenisi aç dedi bittabi dedim shgfasd Haftaya günah gecesi yabacaz günlük ankara patiler gelsene sende? lan sanki oradaki son mesajı da sen yazmamışsın gibi sdfsfs. wastryx'in günlüğü ve diğer patiler olmalı bence bu başlık. nefret ediyorum senden pis ^_^ kıskanç abi adam. diğer başlığı ben açtım da ne tehditler ne teditler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 senko said: jacabo said: öğlen temde 120 civarı giderken adamın teki 170 180 ile bir anda geldi sağa geçti çat diye ses geldi dedim aynaya mı vurdu kavrayamadan saniyesinde güm diye ses geldi dedim bu sefer garanti öldüm. adamı gördüm sağa dogru makasla gidiyor. e bu ses neydi filan derken aynaya baktım motosiklet kayıyor yerde sürükleniyor adamlar filan koptu motosikletten hepsi 1 saniye filan içinde olmuştur. ben kendime gelene kadar biraz uzaklaştım kaza yerinden, sağa çektim polisi aradım. anlattım böyle böyle, ölümcül olabilir ambulans lazım diye herifinde plakayı alamadım adam mı vurdu yoksa motor fren yapıp mı kontrolü kaybetti onu bilemiyorum. umarım motordaki insanlara ciddi birşey olmamıştır. doğal olarak hala kendime gelemedim, bok gibiyim. saat kaçta oldu bu? nerde bir de 12 ye ve hasdala dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 çok acayip bir geceydi. hayret etmenin sınırlarını zorluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 git başka hayret et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 şu yersiz insanlar hayatımdan bir çıksa çok sevinecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bele bele diye hele bele diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Nasıl mail atılır tuto hazırladım. sene 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bu dolmuşlarda kapı açma butonu varya. onu her gördüğümde şöforü itip kendim basmak istiyorum lan ben. ama gerçekten dayanması güç bi istek abi. atari salonlarındaki tuşun aynısı oluyor hani. ondan mı nedir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sofore uzat bi dudak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 o atari butonundan almak lazım hakkaten eve. sıkıldıkça basacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Yaşıtlarım birbirlerine kocacığım ve de karıcığım diye seslenmeye başladığında bi ayağımın çukurda olduğunu anladım bugün günlük. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 imamizer said: bu dolmuşlarda kapı açma butonu varya. onu her gördüğümde şöforü itip kendim basmak istiyorum lan ben. ama gerçekten dayanması güç bi istek abi. atari salonlarındaki tuşun aynısı oluyor hani. ondan mı nedir bilemiyorum. Ondan ondan, fabrikanın koyduğunu indibindiyle 2 günde bozdukları için milyar kez basılabilen atari butonu taktırıyorlar yerine, bazen de yerini kolay yere taşıma amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi işte o düğmedeki o hafif çıt sesi, o hissiyat falan özledim ya. yeni atari salonlarındaki tuşlar öyle değil. bi dolmuşlarda kaldı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 halen atari salonuna mı gidiyon len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar