Masakari Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 linkteki mesajda sormuştum yoğun ilgi üzerine ayrı bir topağı hak ettiğini düşündüm. Anadolu yakasında bildiğiniz iyi sokak(tükrük) köftesi yapan yer var mı? Tabakta filan değil ekmek arası böle kömür ateşinde pişmiş köfte olucak. Köfteler endüstriyel değil elde yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Fenerbahçe dalyan tarafında Küfte diye bir dükkan var, hala var mı bilmiyorum seneler oldu nurettin teksanda okurken arabadaydı turhan abi muhteşem köfte yapardı bide dilsiz vardı, hayatımın köfte ekmeklerini orda yedim, sonra adam arabanın karşısında ki dükkana terfi etti sonra pek gitmedim. Eski tadı yok diyorlardı ama hala ordaysa bir deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Hakketen lan bende epeydir ekmek arası köfte yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 merak ettigim bi köfteci var yakında gidip bakıcam, hisarustunden otobus duragına giderken, gelmeden hemen once sagdan bumede inen yokusun basında minnacık bi araba var her aksamustu sahibi gelip icini siliyo ediyo temizliyo falan bi böle özenli minnoş halleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 izmirde de hayatiden yiyin bi kere, buz pateni pistinin orda bornovada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Perpa'nın ana kapısının girişinde var bir tane. İyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 özgürlük parkının yanından köprünün altına doğru sola dönen bi yol var yane yukardan göztepeden gelirken köprünün üstüne çıkmak yerine swoldan gidiyosun dümdüz karşıya geçersen bi minubus ve yanında el arabasında köfte yapan bi abi var bazen yukarı parkın yanına çıkıyo ama genelde aşağıda demiryolunun dibinde baya lezzetli köfteler ve bol kepçe veriyo köfteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kadıköy civarında dediğiniz iki yere de bakıcam en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 BonePART said: özgürlük parkının yanından köprünün altına doğru sola dönen bi yol var yane yukardan göztepeden gelirken köprünün üstüne çıkmak yerine swoldan gidiyosun dümdüz karşıya geçersen bi minubus ve yanında el arabasında köfte yapan bi abi var bazen yukarı parkın yanına çıkıyo ama genelde aşağıda demiryolunun dibinde baya lezzetli köfteler ve bol kepçe veriyo köfteyi o adam kokoreç yapmıyormu baya meşhur o adam sürekli geçsem sıra bekliyor insanlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 manisanda saniyin oralarda vardı, adını falan unutum şimdi, kağıtta getiriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 orhandı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 manisadaki çoğu meşhur köfteci tezgahtan büyüme zaten, sanayideki köfteci ali'ydi sanırım çok efsane yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 valla biz gittiğimizde güzel mekan yapmıştı, 2-3 plazma vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Angara iskitlerde bizim köftecide bi kere köfte yiyince başka yerde köfte yiyesi gelmiyor insanın. Oglenleri hayvan gibi de kuyruk oluyor.ayrıca köfteleri pişmemiş olarak da satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 gerçi konusu değil ama, valla edirne uzunköprüde yediğim köftenin üstüne köfte yemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 nerde o eski köfteciler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 İçine basıcan kekiği, küçük süs biberlerini.. Offf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-mRGfHl1hQMc/UIEgNInPp_I/AAAAAAAALEM/8A8PRyAPiFI/s400/berfend-ber-k%25C3%25B6fte-ekmek-02-400b.jpg http://1.bp.blogspot.com/-FWylYex78w4/UIEgCQPH-YI/AAAAAAAALEE/vYfLxrkqtk0/s400/berfend-ber-k%C3%B6fte-ekmek-03-400b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 O ekmeğin içi boşaltılmış olacak. Öyle köfte değil ekmek yemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Sokak köftecisi değil gerçi ama Hoca Paşa'ya yolunuz düşerse Rumeli Köftecisi'nde yiyin. Ardından da helva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar