Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokak Köftecisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
linkteki mesajda sormuştum yoğun ilgi üzerine ayrı bir topağı hak ettiğini düşündüm.

Anadolu yakasında bildiğiniz iyi sokak(tükrük) köftesi yapan yer var mı? Tabakta filan değil ekmek arası böle kömür ateşinde pişmiş köfte olucak. Köfteler endüstriyel değil elde yapılmış.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe dalyan tarafında Küfte diye bir dükkan var, hala var mı bilmiyorum seneler oldu nurettin teksanda okurken arabadaydı turhan abi muhteşem köfte yapardı bide dilsiz vardı, hayatımın köfte ekmeklerini orda yedim, sonra adam arabanın karşısında ki dükkana terfi etti sonra pek gitmedim. Eski tadı yok diyorlardı ama hala ordaysa bir deneyebilirsin.
Mesaj tarihi:
merak ettigim bi köfteci var yakında gidip bakıcam,

hisarustunden otobus duragına giderken, gelmeden hemen once sagdan bumede inen yokusun basında minnacık bi araba var

her aksamustu sahibi gelip icini siliyo ediyo temizliyo falan bi böle özenli minnoş halleri
Mesaj tarihi:
özgürlük parkının yanından köprünün altına doğru sola dönen bi yol var
yane yukardan göztepeden gelirken köprünün üstüne çıkmak yerine swoldan gidiyosun
dümdüz karşıya geçersen bi minubus ve yanında el arabasında köfte yapan bi abi var
bazen yukarı parkın yanına çıkıyo ama genelde aşağıda demiryolunun dibinde

baya lezzetli köfteler ve bol kepçe veriyo köfteyi
Mesaj tarihi:
BonePART said:

özgürlük parkının yanından köprünün altına doğru sola dönen bi yol var
yane yukardan göztepeden gelirken köprünün üstüne çıkmak yerine swoldan gidiyosun
dümdüz karşıya geçersen bi minubus ve yanında el arabasında köfte yapan bi abi var
bazen yukarı parkın yanına çıkıyo ama genelde aşağıda demiryolunun dibinde

baya lezzetli köfteler ve bol kepçe veriyo köfteyi

o adam kokoreç yapmıyormu baya meşhur o adam sürekli geçsem sıra bekliyor insanlar:D
Mesaj tarihi:
http://4.bp.blogspot.com/-mRGfHl1hQMc/UIEgNInPp_I/AAAAAAAALEM/8A8PRyAPiFI/s400/berfend-ber-k%25C3%25B6fte-ekmek-02-400b.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-FWylYex78w4/UIEgCQPH-YI/AAAAAAAALEE/vYfLxrkqtk0/s400/berfend-ber-k%C3%B6fte-ekmek-03-400b.jpg
  • Yeni Oluştur...