Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 7 dolara bir aylık üyelik alsam, oyunu alabiliyor muyum şimdi kesin? wow Bir de steam versiyon mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 fena deil oyun bu sefer daha bi olmus gibi. tabi biraz icerik eksikliği var ama yürür baya. bu sefer endless space gibi yalnzı bırkamayıp sole güzel bi iki zenginleştirecek exp cıksalar adam gibi bişeye gonnusebilir. interface design ve grafikler baya güzel bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Endless Space'i de pek yalnız bıraktıkları söylenemez. Bir tane paralı, birkaç tane de bedava eklenti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 oyun bayagı şaşırttı beni. detaylar ve polish seviyesi cok cok iyi satın alacam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Arkadaşlar oyunu oynayan varsa biraz yorum yapabilirmi bende satın almayı düşünüyorumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Ben pek beğenmedim, ünitelerin tipleri çok itici,combat ekranı heroes 4 tadında falan.Bir de bariz hile ile adam basıyor AI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Gördüğüm reviewlerin çoğu 80 üzeri vermiş. Top 3de şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Biraz oynamaya vaktim oldu, devam edesim var is guc bittikten sonra. Yeni Civ gelene kadar gayet iyi gozukuyor bence. Endless Space'den beri seviyorum yapan ekibi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Dark_Soul said: Ben pek beğenmedim, ünitelerin tipleri çok itici,combat ekranı heroes 4 tadında falan.Bir de bariz hile ile adam basıyor AI. Endless Space'te de AI öyleydi. Adam gibi kodlayamadıklarından AI'ı inanılmaz bufflamayı tercih ediyor dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Tüm endless legend serisi 17 tl'ye düşmüş. http://store.steampowered.com/sub/149431/ Komple endless oyunlar serisi 28 tl almaya değer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 valla ben aldım yarın falan bakıcam nasıl oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Girmesi zor oyuna, hakikaten oturup 100 saat oynamayacağım demeyen almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 BEYLER BU OYUNU ALIYOSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar