Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şiddetle tavsiye ederim (video)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunu vcd si vardı bir kaç tane değişik santçı 2-3 saatlik yani aşmış şeyler vardı!
biz bu resim felam olaylarında çok geri kalmışız mhaberimiz yok! işte bi horas var :P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
şu an indiriyorumda
bu altta ışık olan ve adam kumlarla hoş resimler çizen olay değilmi ;?
izlemiştim 1 sene önce
o ise boşuna çekmeyim diyom :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
mükemmel[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
vala ben berbat ötesi bi internet ile indirdim ya helal olsun bana, hehe bu msg ı atmak için bile 10dk refresh yaptım ya.

filmede oha diyorum adam aşmış, büyücü gibi :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
izleyemiyorum aaaa yorumlara bak izlemem lazım windows media playerda açmadı!!![signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir...
Mesaj tarihi:
:( :( abi izleyemiyorum offf hangi programla açmam lazım????[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz!
Mesaj tarihi:
Manyaklık bu.

koç-maymun-aslan 3 lüsü inanılmazdı ama insan figürlerine geçtiğinde o kadarda güzel değildi[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
sonlara dogru adem-havva muhabbetinden bıkkınlık geldi ama bayagi iyiydi. adam cok degisik sekillerde kumu kullanmıs. ama acıkcası bana elle cizerkenki zevki vermez o. sonucta kalıcı degil. anlık, demlenlenmelik. tatmin olmam. ama cok iyiydi herseye ragmen.[signature][hline]...
Mesaj tarihi:
Bence tam aksine, o kadar basit o kadar dir ve tümüyle şekli acıklıyan hatlar beni fazlasıyla tatmin eder (sırf bu yzuden cini yapıp duruyorum zaten) ama insan figürleri ilki dişinda bayiyor orası doğru[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 02 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
çalışmıyo laan

aynen off bari daha fazla ballandırmayın yeter!!![signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz!
Mesaj tarihi:
bunu bir sene önce izlemiştim
filmi indiremesem de, elimdekini açtım izledim
çok güzel bir film bence yine söylüyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 02 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
çalışmıyo laan

eet.
said:
Sensible, 02 Ocak 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar link mozilla'da çalışmıyor,IE ile sağ tıklayıp save as yapın.

o da yemiyo hata veriyor..

merak ettim çok.
  • Yeni Oluştur...