xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Delirecem, bir tane ağdaki Windows'tan iPad'e video streaming solution yok mudur? Zilyonlarca training videom var izleyemiyorum. AirPlayit var, 2 yildir update olmadi ve iOS7'de sacmaliyor. Dikey gosteriyo videolar filan. VLC Streamer diye birsey var, kendi kendine videoyu izlerken kapatiyor sonuna gelmeden. Plex TV diye bise var, iPadde VLC playerin gormesi lazim ama gormuyor aleti. Firewall filan herseyi kapadim. Bir gordu ve bidaha gormedi. Bir daha kendime Apple urunu alirsam. Bu ne ya. Gerizekali Apple. Bitane standarti dogru duzgun desteklese sorun olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Oplayer AcePlayer Airplayer Ben bunları kullanıyorum ama bende Synology Server var ondan oynatıyor direk windowstan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi SAMBA Server destekliyor diyorlar. Samba Windows networkunun Linux/Mac implementationudur iste. Yaziyorum IP adresini Network Failure diyolar, OPlayer ve Ace icin denedim. Ne kadar sacma bir is ya. AirPlayer'in sitesinde server kurmak icin su programlar kullanilabilir demis, ilk 3 linkteki serverl inki kirik zaten. Hayatimdaki bu kadar duzensiz bu kadar ozensiz yapilmis seyler gormedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ios7 çıkana kadar airplayit cillop gibiydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 itunestan atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 @cabiria atmak olmuyor iste on-the-fly izlemek istiyorum. folder folder hersey cok fazla video var. training videolari 1-2dk.lik yuzlerce video. iTunes'tan karisiyor. @arcane iPad'e de Apple'a da kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Ahahah how cute... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 VLC Streamer hic problemsiz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 air video (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Ipad aldım ama bu Safariye Chrome bookmarklarını nasıl import edecez, 50 tane yol yazmışlar nete, en son şu icloudu deniyorum bakalım. bu mu lan kolay ekosistem bi chrome kadar olamamış daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 scorch said: VLC Streamer hic problemsiz çalışıyor. bunun niye calismadigini yazmistim yukarida. Wmv videolarda patliyor sanirsam. jacabo said: air video (tu) eyvallah kardes. on numara 5 yildiz calisti sonunda. Aldim HD versiyonunu mutluyum su an. cok tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ipad aldım ama bu Safariye Chrome bookmarklarını nasıl import edecez, 50 tane yol yazmışlar nete, en son şu icloudu deniyorum bakalım. bu mu lan kolay ekosistem bi chrome kadar olamamış daha sdf e niye chrome kullanmıyorsun abi ? bookmarkların zart geliyor google accountla loging olunca bonus olarak bilgisayardaki historyni bile görebilyiorsun. evde okuduğun birşeyi minibüste/otobüste linke gerek kalmadan 2 saniye kaldığın yerden devam etmek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 şimdi baktım da bende sync durumda iphone'daki safari ile pc'deki chrome. muhtemelen icloud yapıyor onu. icloud'un chrome extension'u var o yapıyor o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Pcye icloud programı ve chromuna bi addon kurunca oldu ama çok zahmetli bu ipad, her naneye başka uygulama indirmeye çalışıyor. Tv izleyecem web sitesinden haydi applestore, uzmantv açacam haydi store bu ne lan 150 tane app mı kuracaz, canını yediimin androidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 iPad'de Safari scroll yaparken Chrome'dan daha smooth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Bilgisayarda da ie chromedan daha smooth gel gor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 IE 11 guzel. Web sitelerinin IE 11'e gore pek test etmiyorlar ondan kullanmasi sıkıntı. Bir de eklenti olayi Chrome ve Firefox kadar gelismis degil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 xetraynex said: Delirecem, bir tane ağdaki Windows'tan iPad'e video streaming solution yok mudur? Zilyonlarca training videom var izleyemiyorum. AirPlayit var, 2 yildir update olmadi ve iOS7'de sacmaliyor. Dikey gosteriyo videolar filan. VLC Streamer diye birsey var, kendi kendine videoyu izlerken kapatiyor sonuna gelmeden. Plex TV diye bise var, iPadde VLC playerin gormesi lazim ama gormuyor aleti. Firewall filan herseyi kapadim. Bir gordu ve bidaha gormedi. Bir daha kendime Apple urunu alirsam. Bu ne ya. Gerizekali Apple. Bitane standarti dogru duzgun desteklese sorun olmicak. abi mesajı öyle bi kurgulamışsın ki tarihe baktım ister istemez. baya retro mesaj atmışın. 2004 havası var. hani şu da olsa neden hortlattınız lan diyecektim: _____________________________________________________- [signature][hline] BİZİMLE UĞRAŞMAK TÖMBEKİ İSTER[/capslock][hlineh] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar