Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPad'de ağdaki Windows'tan videolari izlemek

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Delirecem, bir tane ağdaki Windows'tan iPad'e video streaming solution yok mudur? Zilyonlarca training videom var izleyemiyorum.

AirPlayit var, 2 yildir update olmadi ve iOS7'de sacmaliyor. Dikey gosteriyo videolar filan.

VLC Streamer diye birsey var, kendi kendine videoyu izlerken kapatiyor sonuna gelmeden.

Plex TV diye bise var, iPadde VLC playerin gormesi lazim ama gormuyor aleti. Firewall filan herseyi kapadim. Bir gordu ve bidaha gormedi.

Bir daha kendime Apple urunu alirsam. Bu ne ya. Gerizekali Apple. Bitane standarti dogru duzgun desteklese sorun olmicak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi SAMBA Server destekliyor diyorlar.

Samba Windows networkunun Linux/Mac implementationudur iste. Yaziyorum IP adresini Network Failure diyolar, OPlayer ve Ace icin denedim.

Ne kadar sacma bir is ya. AirPlayer'in sitesinde server kurmak icin su programlar kullanilabilir demis, ilk 3 linkteki serverl inki kirik zaten.

Hayatimdaki bu kadar duzensiz bu kadar ozensiz yapilmis seyler gormedim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ipad aldım ama bu Safariye Chrome bookmarklarını nasıl import edecez, 50 tane yol yazmışlar nete, en son şu icloudu deniyorum bakalım. bu mu lan kolay ekosistem bi chrome kadar olamamış daha sdf

e niye chrome kullanmıyorsun abi ? bookmarkların zart geliyor google accountla loging olunca bonus olarak bilgisayardaki historyni bile görebilyiorsun. evde okuduğun birşeyi minibüste/otobüste linke gerek kalmadan 2 saniye kaldığın yerden devam etmek priceless
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Delirecem, bir tane ağdaki Windows'tan iPad'e video streaming solution yok mudur? Zilyonlarca training videom var izleyemiyorum.

AirPlayit var, 2 yildir update olmadi ve iOS7'de sacmaliyor. Dikey gosteriyo videolar filan.

VLC Streamer diye birsey var, kendi kendine videoyu izlerken kapatiyor sonuna gelmeden.

Plex TV diye bise var, iPadde VLC playerin gormesi lazim ama gormuyor aleti. Firewall filan herseyi kapadim. Bir gordu ve bidaha gormedi.

Bir daha kendime Apple urunu alirsam. Bu ne ya. Gerizekali Apple. Bitane standarti dogru duzgun desteklese sorun olmicak.

abi mesajı öyle bi kurgulamışsın ki tarihe baktım ister istemez. baya retro mesaj atmışın. 2004 havası var.
hani şu da olsa neden hortlattınız lan diyecektim:

_____________________________________________________-
[signature][hline] BİZİMLE UĞRAŞMAK TÖMBEKİ İSTER[/capslock][hlineh]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...