Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Güzel bence dizisi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bu dizi iptal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 buna gelene kadar önce extant ve leftovers iptal olur. aynı dönemde başladılar ve aralarındaki tek iyi olan the strain şimdilik. the leftovers hala kapalı kutu ama 6 bölümde hiçbir bok anlatamamayı başardıklarına göre liv tyler bile kurtaramayacak diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 başroldeki adam çok aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 dizi çok sıkı beyler,baya sardı tavsiye ederim...ürkünç bildiğin...American Horror Story tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 a bu bölüm çok iyidi, the walking dead'in vampirlisine dönüşür diye umudum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 olaya başlıyoruz hafiften. bundan sonraki bölümler önemli. survival kısmını iyi işlerle umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bu dizi nasıl extant tan daha iyi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 06 aand it has begun, kitapla ufak farklar extra detaylar var ama daha iyi olmuş böyle. bir sonraki bölüm baya bi güzel aksiyon olabilir. drama azaliyor aksiyon artıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 dizi toparladı baya 3. bölümden sonra, ben severek izliyorum. Aksiyon daha da artıcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Benimde baya hoşuma gitti dizi.En azından draması çok yok.Aksiyonda başlıyor yavaştan.Bu dizi her türlü 2.sezonu görür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ikinci sezon onayını aldı bile dizi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 her kitap 1 sezon olabilir veya 3. kitabı bölersek 5 sezonda yapabiliriz toplamda demişlerdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 son iki bölümü sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Güzel güzel, beğendim ben. Bekliyodum zaten. İyi oldu bu yaz sıcağında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Bu bölüm iyiydi. Gerdi bir miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 temposu aksiyonu çok iyi saçma sapan dramalar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Kitabı okuyanlar o sondakilerin ne alaka olduğunu söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 hd indirmem bitmedi ama yanına mini 300mb versiyonu ekledim şlimdi, 1 saate bakarım stream buldum baktım ordan son 3-4 dk, metrodan sonraki yere, spo spo spo kitaptan, bilmek istemiyorsan bakma diğer ancientların elemanları onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 dün gece 4 bölüm izledim, konu herbişi falan gayet güzel ama herbişeye kendilerinin gitmesi, 200 küsür cesedin ortadan yokolması ve kolluk kuvvetlerinin hiç yer almaması gayet saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 7. bolum efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 oo reisler geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Tavşan dişli eleman iyiydi ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 sondaki elemanlar baya komikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 o sondaki elemanlar kimdi? dönüşmüş efendimiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar