Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Fenerbahçe - 2013-2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Remus said:
Remus yalandan yazıyorsun burda.Kaç kez daldılar bize diyorsun, bizden kastın kim, hangi grup?Bedava bilet eskisi gibi devam ediyor, migros'a inen biletler, derneklere giden telekom biletleri.

Unifeb'in bittiği filan da yok, gfb ile de her zaman yakın oldular.Bu sene gerilemenin en büyük nedeni aziz yıldırım'dır.sırf aziz'in istediklerini yapmadıkları için, kendi paralarıyla bilet alamıyorlar.sözde herşeyi gördüğünü söylüyorsun da, bişey bildiğin yok.

Liebe said:

Stada gitmeyenler anlamıyor işte bunlar tam tayyipçi kafadan olanlar aynen migros tribünü Full bunlarda, bu sezon bir maç orda izlemek zorunda kaldım resmen stadın 4te3ü her yer rüşvet diye inlerken biz birbrimizin suratına baktık ağzımızı açsak nolur diye çünkü 10 adım ötende bildiğin Tarlabaşı kaçkınları ıslıklıyor

tekrar yazıyorum, migrosdakilerin gfb ile alakası yok, aziz yıldırım'ın kendisinin kurdurttuğu anadolu gfb grubu.sadece isim benzerliği var.her maç 1000 bilet alıyorlar aziz'den, deplasmanlara beleş otobüsler filan.sizi ıslıklayanlar sözde devrimci aziz'in adamı
Mesaj tarihi:
anadolu gfb pankartları hırkaları falan vardı üstlerinde işte onlar değil mi zaten önceki sayfada da yazmıştım. bilgisayarımda bi yerde videoları da var hatta bağırmayan birinin ağzını burnunu kırdılar yaşlıca bi adamın.
Mesaj tarihi:
aziz'in kendi grubu onlar, telekomdaki gfb ile alakaları yok.sırf gfb ye rakip olsun diye kurdurttu, her maç bedava bilet veriyor.biletlerin çoğu da karaborsaya düşüyor.maçtan önce migros, yoğurtçuparkı'nın o civarlarda olursanız, kendiniz de görebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
said:
davranışları arasındaki benzerlikler ve farklılıklar açısından karşılaştırma durumudur.

birisi türkiye cumhuriyeti başbakanıdır, diğeri sözde fenerbahçe cumhuriyeti başkanı
ama
ikisi de takiyye yapar
ikisi de iyi göreceli olarak iyi başlamış ama kötü gitmektedir.
ikisi de başarısız olunca başkalarına çatar
ikisi de kendisini memleketin geri kalanından ayrı gören bir taraftar kitlesine sahiptir
ikisi de ne kadar hata yaparsa yapsın, kendisine körü körüne bağlı laf söyletmeyen taraftarlara sahiptir
ikisi de sürekli söylediklerinden çark eder
Mesaj tarihi:
benjani said:

Remus said:
Remus yalandan yazıyorsun burda.Kaç kez daldılar bize diyorsun, bizden kastın kim, hangi grup?Bedava bilet eskisi gibi devam ediyor, migros'a inen biletler, derneklere giden telekom biletleri.

Unifeb'in bittiği filan da yok, gfb ile de her zaman yakın oldular.Bu sene gerilemenin en büyük nedeni aziz yıldırım'dır.sırf aziz'in istediklerini yapmadıkları için, kendi paralarıyla bilet alamıyorlar.sözde herşeyi gördüğünü söylüyorsun da, bişey bildiğin yok.

Liebe said:

Stada gitmeyenler anlamıyor işte bunlar tam tayyipçi kafadan olanlar aynen migros tribünü Full bunlarda, bu sezon bir maç orda izlemek zorunda kaldım resmen stadın 4te3ü her yer rüşvet diye inlerken biz birbrimizin suratına baktık ağzımızı açsak nolur diye çünkü 10 adım ötende bildiğin Tarlabaşı kaçkınları ıslıklıyor

tekrar yazıyorum, migrosdakilerin gfb ile alakası yok, aziz yıldırım'ın kendisinin kurdurttuğu anadolu gfb grubu.sadece isim benzerliği var.her maç 1000 bilet alıyorlar aziz'den, deplasmanlara beleş otobüsler filan.sizi ıslıklayanlar sözde devrimci aziz'in adamı

Güzelim kaç sene adamların yanındaydı kombine, bıktım it kopukla kavga etmekten 8 senelik yerimizi değiştirdik. Yalan yazanda sensin. Gördüklerime yaşadıklarımamı inanıcam senin şaçmalarına mı. Git klübe sor kaç tane şikayet almışlar. Gidip ultraaslna katılın bizde rahatlıyalim sizde.
Mesaj tarihi:

Remus said:

Güzelim kaç sene adamların yanındaydı kombine, bıktım it kopukla kavga etmekten 8 senelik yerimizi değiştirdik. Yalan yazanda sensin. Gördüklerime yaşadıklarımamı inanıcam senin şaçmalarına mı. Git klübe sor kaç tane şikayet almışlar. Gidip ultraaslna katılın bizde rahatlıyalim sizde.

güzelim gfb 2 senedir o tribünde, ki onların bulunduğu bloklar kendilerine ait.yalandan bedava bilet kalmadı yazıyorsun, üstüne ünifeb'i bitirdin bir de.
Mesaj tarihi:
Cons said:

Theridone said:

http://www.hurriyet.com.tr/_np/6768/22496768.jpg

http://82.222.152.134/fotogaleri/haber_icerik/images/melo-chedjou-sevinc-640(1).jpg

oğlum sen salak mısın o fotoğrafla bu koyduğun benziyo mu birbirine bi bak

https://pbs.twimg.com/media/BEnspH2CUAAEJ8U.jpg
  • Yeni Oluştur...