Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahlak Bilgisi öğretmenine 'öğrenciyle aşk' soruşturması

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kendi ağzınla dedin işte, ahlak meselesi. Bu kadın ne hocası? Yani teknik olarak konuyu o kadar iyi benimsemiş, o kadar üstün erdemlere sahip olmalı ki öğretebilsin. Peki bu benimsetme nerede oluyor?
Mesaj tarihi:
he he. müslümanlık hocası da iyiymiş. alakası yok abi adı üstinde 'din kültürü' kültür dediğin şey insanların ortak havuzudur. gelenek yani herkes bişiler katar, uydurur, her gelen yeni bişi ekler.
Mesaj tarihi:
hee zaten din kültürü eğitiimi almsı kadınve din kültürü eğitimi veriyo dimi?

bildiğin islam duaları ogretıp namaz nasıl kılınır 5 sartı endır ogretıyo işte.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

kadın ahlak bilgisi deil muslimanlık hocası bu arada

islam dini hocası, müslüman olmayı öğrettiği farz ediliyor

teoride, vivavale dediği gibi bir şey olması gerekiyor ama pratikte ne olduğunu hepimiz biliyoruz
Mesaj tarihi:
forgiver said:

videosu yok mu yaw
artvin de çıkmıştı

o kanepe olan mı, trajikomik bir olaydı o, kadın okumuş öğretmen olmuş, nasıl hamile kalınır bilmiyor, tabi gerçekse oda ayrı bir durum
Mesaj tarihi:
nasıl din dersi sizin aldığınız? kültürmüş insanlığın ortak havuzuymuş minareye kılıf geçirilmiş yine... din dersinde peygamberin hayatı ve müslümanlık öğretilir. kültürmüş ahlakmış pazarlama teriminden farkı yok.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

hee zaten din kültürü eğitiimi almsı kadınve din kültürü eğitimi veriyo dimi?

bildiğin islam duaları ogretıp namaz nasıl kılınır 5 sartı endır ogretıyo işte.

tamam işte dini ritüel hocası. hareket tekrarı ile papağanlık öğretiyor
Mesaj tarihi:
arcane said:

nasıl din dersi sizin aldığınız? kültürmüş insanlığın ortak havuzuymuş minareye kılıf geçirilmiş yine... din dersinde peygamberin hayatı ve müslümanlık öğretilir. kültürmüş ahlakmış pazarlama teriminden farkı yok.

peygamber hayatı dediğin zaten neredeyse tamamı uydurma. müslümanlık falan öğretilmiyor abi din derslerinde kültür, gelenek, görenek öğretiliyor.

bu arada eğitimcilerimizin kalitesi konusu da hiç açmıyorum.

koskoca dini 5 şarta indirgemek de priceless
Mesaj tarihi:
atladığınız nokta, müslümanlık çok farklı bir olgu,

o derslerde islam dini vasıtası ile insanlara müslümanlık öğretiğini sanıyorlar,

islam dininin hali görüldüğü gibi bu seviyelerde maallesef, emevilerden beri böyle
Mesaj tarihi:
3 farklı okulda din dersi gördüm. HEPSİNDE müslümanlık öğretiliyordu. öyle de olması gerekir. herhangi bir yerden okul kitabı al bak, 90% tamamen aynıdır müfredat.
Mesaj tarihi:
Yoo ben devlet okulunda okudum. 50 sayfa hak dinler diye geçiyosa 50 sayfa diğer dinler geçiyodu. Hak dinlerde de 20 sayfası islamiyetti. Kaldı ki sigara içen doktorun o zaman tıp fakültesinde hoca olmaması lazım. benimsemiş olması lazım falan ya. ne güzel saçmalıyosunuz
Mesaj tarihi:
abi müfredeatı hazırlayanın ne mal olduğu ortada yapma lütfen. yanlıştan doğru çıkar mı?

benim savunduğum nokta fıkhın, kur an tefsir ve meallerinin yeniden yorumlanması, arap geleneklerinin, hurafelerin, cinsiyetçiliğin ve en önemlisi İsrailiyattan gelen bilgilerin dinden arındırılması.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

abi müfredeatı hazırlayanın ne mal olduğu ortada yapma lütfen. yanlıştan doğru çıkar mı?

benim savunduğum nokta fıkhın, kur an tefsir ve meallerinin yeniden yorumlanması, arap geleneklerinin, hurafelerin, cinsiyetçiliğin ve en önemlisi İsrailiyattan gelen bilgilerin dinden arındırılması.

Ben de bunu savunuyorum. Hatta camilerin mimarisi bile değişsin istiyorum şu arap kültüründen kurtulalım.

Ama din hocasının yaptığına bak demek mantıksız. Kişiyle ilgili bişey bu
Mesaj tarihi:
diğer taraftan ne alakası var sigara için doktorlar ?

doğru örnek hastalarına sigara içmelerine teşvik eden veya zorla yaptıran doktor olmalıyı.

herhangi bir x branşın öğretmeni dahi olsa, etik olarak bir şeyler öğretmek için başında bulunduğun kişiler ile etik dışı davranışlar içine bulunmamalısın.

bu vakanın vahim yanı, bir ilişkisi olduğu gerekçesi ile sürülen "ahlak" hocasının (din güzel ahlak!) gittiği diğer bir okulda 16 yaşında bir çocuk ile ilişkisi var gerekçesi ile diğer adamın okulu basması
  • Yeni Oluştur...