BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 urza icat etmiş olabilirler ama keşfetmiş olamazlar ;) ikisi farklı şeyler düşünsene bir gün çılgın bir bilim adamı "anaaa fincanı keşfettim" demiş olsa ne şahane olurdu ^_-
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 said: Bonecrusher, 16 Kasım 2002 12:41 tarihinde demiş ki: Haklı ama Volfied, oturun frp oynuyun evde. .[hline]You don't stand a chance! aman diim bilmiyormusunuz siz frp öldürür :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Creel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 said: Bonecrusher, 16 Kasım 2002 12:41 tarihinde demiş ki: Haklı ama Volfied, oturun frp oynuyun evde. Televizyonda, ceponun teki, (mana) ruh gücüyle alimunyum ısıtıyor, bunu adamın üzerinde felan gezdiriyor, adam iyileşiyor. Ruh çağıranlar oluyor, bardak oynuyor diyenler oluyor. İkisine de inanmam asla. Düşündüğün herşey gerçektir, ve bu evrende vardırlar, ya da var olacaklardır. Ayrıca insan'ın psisik, metafiziksel güçlerine de inanırım. Ama ne yazik ki ruh çağırmaya asla inanmam. Delinin teki, fincana parmaklarınızı koyduğunuzda, fincanı çaktırmadan ittirir. Ya da psikolojik olarak oynadığını sanarsınız. Oysa o fincan oynamamıştır. Ruh çağırcan fincanla da, gelcekte.. off off boş işler bunlar. O kadar şeytanlara, meleklere, Allah'a felan yalvardım. Ruh çağırma doğru olsa, şimdi parmaklarımdan ateş çıkaran, gözlerimle şimşek çaktıran biri olurdum o yalvarmalarımla... Deli saçması bunlar boş geçin.[hline]You don't stand a chance! bone öhöm senin neler icin dua ettiğini bi an düşündümde :P aman diyim alla baba seni ciddiye alammish heralde hehe ondandir :P oljak seye dua et bare :) gözlerinden simsek cakan bisiler olmak vısh yohk ben almiim hehe -geldiysen ses cıkar ruh ruh:sindiikkkk sesinide senideee CZZBZZZZ :P
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 ya şimdi biz ruh çağırabiliyorsak ruhlarda bizi çağırıyordur peki bilen var mı ruhlar nası insan çağırio ?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Berk, 11 Kasım 2002 21:41 tarihinde demiş ki: Gelecek Topic: Ruh çaardık gitmiyo[/i] eheh ayrıca arkadaslar ruh falan gelmez ruh cagırma diye bisi yoktur.. CİN GELİR.. ruh cagırırsınız sorarsınız ruhmusunuz diye ruhum der ama cindir.. ruh asla gelmez.. cok arastırdım bu konuyu coookk..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 El ele tutuşun, Daha dün annemizi söyleyin, Aklımızdan zorumuz var diye 3-4 kere bağırın (max 5) Azrail gelir ruhlarınızı alır gider.....[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Yemişim ruhu da cini de size birşey olmasın arkadaşlar Çağırmayın, afra tafra yapıyolar sora[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hugoyu bişi yapiyim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Sizi Dana Scully'e havale ediyorum.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya bizim arkadaşlarda cagirmislardi geri gonderene kadar baya bi urasmislardı. ama hepsi nasıl korkmustu ya. uzak durun bunlardan uzak. bi musallat olurlarsa hapı yutarsınız.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bence bu arkadaşların 11 kasım 2002'den bu yana ruh olabilme olasılıkları ruh çağırabilme olasılıklarından daha fazla.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: BlackRose, 11 Kasım 2002 23:19 tarihinde demiş ki: rahat bırakın ruhları şimdi ruhlar oturup keyfi insan çaarsalar dier taraftan hoşunuza gider miydi? Varmı ötesi ya iyi güldüm valla[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bir gün hiç unutmam oturmuşuz arkadaşlarla yine cin çağırıyoruz.. Hüseyin adında bir cin geldi.. Sonra gitti..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 cin çağrılmaz, cin kafasına eserse gelir ve çarpar daha sonrada gider[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ya aptal mısınız toplanın kafaları cekin kız arkadasınızla takılın birçok sosyal olay varken neden cagıracaksınız gtunuzu moka batıracaksınız ki ???[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
wook Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yaw neden insanlar ruhlarla uğraşırlar anlamam çağırınca eline ne geçecek sonra gelince gitmicek o zaman görecen ruhu!![signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben 2 kere çaarmıştım 2side gitmedi.. artık babamla konuştum 2 yeni bilgisayar daha aldık.. LAN dan CS UO falan oynuyoz.. cs de öldüremiyom hiçte uo da ölceem zaman yardım ediyolar hemen.. regleri de bitmiyo şanslıların[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Mayh3m, 03 Ocak 2005 08:29 tarihinde demiş ki: said: Berk, 11 Kasım 2002 21:41 tarihinde demiş ki: Gelecek Topic: Ruh çaardık gitmiyo[/i] eheh ayrıca arkadaslar ruh falan gelmez ruh cagırma diye bisi yoktur.. CİN GELİR.. ruh cagırırsınız sorarsınız ruhmusunuz diye ruhum der ama cindir.. ruh asla gelmez.. cok arastırdım bu konuyu coookk.. 2 senelik threadi uplamaktaki amaç ?[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 çünkü o 2 sene önce çağrılan ruh... gitmemiş.. geri döndü paticiği kökünü kazıcak[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 çağırmayın.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 daniel iyi bilir bu işleri ona sorun isteyen varsa.. lol[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ölerek öbür alemlere akabilirsiniz mesela.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Öne çıkan mesajlar