Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda ruh çağıracağız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
urza icat etmiş olabilirler ama keşfetmiş olamazlar ;)
ikisi farklı şeyler

düşünsene bir gün çılgın bir bilim adamı "anaaa fincanı keşfettim" demiş olsa ne şahane olurdu ^_-
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 16 Kasım 2002 12:41 tarihinde demiş ki:
Haklı ama Volfied, oturun frp oynuyun evde.

.[hline]You don't stand a chance!

aman diim bilmiyormusunuz siz frp öldürür :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 16 Kasım 2002 12:41 tarihinde demiş ki:
Haklı ama Volfied, oturun frp oynuyun evde.

Televizyonda, ceponun teki, (mana) ruh gücüyle alimunyum ısıtıyor, bunu adamın üzerinde felan gezdiriyor, adam iyileşiyor.

Ruh çağıranlar oluyor, bardak oynuyor diyenler oluyor.

İkisine de inanmam asla.
Düşündüğün herşey gerçektir, ve bu evrende vardırlar, ya da var olacaklardır.
Ayrıca insan'ın psisik, metafiziksel güçlerine de inanırım.

Ama ne yazik ki ruh çağırmaya asla inanmam.
Delinin teki, fincana parmaklarınızı koyduğunuzda, fincanı çaktırmadan ittirir.
Ya da psikolojik olarak oynadığını sanarsınız. Oysa o fincan oynamamıştır.

Ruh çağırcan fincanla da, gelcekte.. off off boş işler bunlar.
O kadar şeytanlara, meleklere, Allah'a felan yalvardım. Ruh çağırma doğru olsa, şimdi parmaklarımdan ateş çıkaran, gözlerimle şimşek çaktıran biri olurdum o yalvarmalarımla...

Deli saçması bunlar boş geçin.[hline]You don't stand a chance!

bone öhöm senin neler icin dua ettiğini bi an düşündümde :P aman diyim alla baba seni ciddiye alammish heralde hehe ondandir :P oljak seye dua et bare :) gözlerinden simsek cakan bisiler olmak vısh yohk ben almiim hehe
-geldiysen ses cıkar ruh
ruh:sindiikkkk sesinide senideee
CZZBZZZZ :P
Mesaj tarihi:
ya şimdi biz ruh çağırabiliyorsak ruhlarda bizi çağırıyordur peki bilen var mı ruhlar nası insan çağırio ?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Berk, 11 Kasım 2002 21:41 tarihinde demiş ki:
Gelecek Topic: Ruh çaardık gitmiyo[/i]

eheh

ayrıca arkadaslar ruh falan gelmez ruh cagırma diye bisi yoktur..

CİN GELİR.. ruh cagırırsınız sorarsınız ruhmusunuz diye ruhum der ama cindir.. ruh asla gelmez.. cok arastırdım bu konuyu coookk..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle)
Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Mesaj tarihi:
El ele tutuşun,
Daha dün annemizi söyleyin,
Aklımızdan zorumuz var diye 3-4 kere bağırın (max 5)
Azrail gelir ruhlarınızı alır gider.....[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
hugoyu bişi yapiyim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
ya bizim arkadaşlarda cagirmislardi geri gonderene kadar baya bi urasmislardı. ama hepsi nasıl korkmustu ya. uzak durun bunlardan uzak. bi musallat olurlarsa hapı yutarsınız.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
bence bu arkadaşların 11 kasım 2002'den bu yana ruh olabilme olasılıkları ruh çağırabilme olasılıklarından daha fazla.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 11 Kasım 2002 23:19 tarihinde demiş ki:
rahat bırakın ruhları
şimdi ruhlar oturup keyfi insan çaarsalar dier taraftan
hoşunuza gider miydi?

Varmı ötesi ya iyi güldüm valla[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Bir gün hiç unutmam oturmuşuz arkadaşlarla yine cin çağırıyoruz.. Hüseyin adında bir cin geldi.. Sonra gitti..[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Mesaj tarihi:
yaw neden insanlar ruhlarla uğraşırlar anlamam çağırınca eline ne geçecek sonra gelince gitmicek o zaman görecen ruhu!![signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Mesaj tarihi:
ben 2 kere çaarmıştım 2side gitmedi..

artık babamla konuştum 2 yeni bilgisayar daha aldık..

LAN dan CS UO falan oynuyoz..

cs de öldüremiyom hiçte uo da ölceem zaman yardım ediyolar hemen.. regleri de bitmiyo şanslıların[signature][hline]Forum the bell tolls
"ARAMAYA INANMIYORUM"

Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
said:
Mayh3m, 03 Ocak 2005 08:29 tarihinde demiş ki:
said:
Berk, 11 Kasım 2002 21:41 tarihinde demiş ki:
Gelecek Topic: Ruh çaardık gitmiyo[/i]

eheh

ayrıca arkadaslar ruh falan gelmez ruh cagırma diye bisi yoktur..

CİN GELİR.. ruh cagırırsınız sorarsınız ruhmusunuz diye ruhum der ama cindir.. ruh asla gelmez.. cok arastırdım bu konuyu coookk..

2 senelik threadi uplamaktaki amaç ?[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
  • Yeni Oluştur...