Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda ruh çağıracağız

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Arkadaşlarla ruh çağırmaya kara verdik ama nasıl yapılacağını bilmiyoruz. Yardım edebilicek olan var mı?[hline]Ungoliant
Mesaj tarihi:
Tahtaya yıldız çizin ,birini kurban edin sınıftan sonra kantinden bir adet su alın sonra bir kaç sayfa alın.Bir kızın saç telini yakın ama bunları ramazanda yaparsanız hehe topluca ruh olursunuz[hline]BJK BJK BJK
Mesaj tarihi:
çağırmayın boşuna, gelemicem çok işim var; cebi veriyim ordan halledelim :-P[hline] Asferatum Narsila!

Only Chaos can bring true Order... so DİE!
-----------------------------------------
Damon `Cybron2`Danczak
Mesaj tarihi:
Gelecek Topic: Ruh çaardık gitmiyo[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
Mesaj tarihi:
Ruh çağırmak yerine kaybettiğiniz akıllarınızı çagğırın önce :)[hline][b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Mesaj tarihi:
büyükçe bir kağıdın çevresine harfleri yazın ama ilk defa yapıyorsanız önce heaven.microsoft.com adresinden ruhumuzun türkçe karakterleri tanıması için gerekli programı çağırın, ortaya bir nokta koyun(merkez) ortadaki noktanın iki yanına "evet" "hayır" yazın. tahtanın hazırlanışı böyle.
daha önce çağırmış birini bulun yardım eder. fincan merkezde başlayacak. ama bu işler okulda olmaz 4-5 saat gibi bir zaman sürebilir.

eğer fincan sapıtıp sağa sola hızla gitmeye başlarsa korkup durdurmaya çalışmayın gücünüz yetmez sadece elinizi çekin.

bu arada dalga geçmeyin şimdi bende inanmıyorum dünya dışı bir varlığın geldiğine inanmam böyle şeylere ama oradaki enerjiye hala anlam verebilmiş değilim. tek bildiğim tamamen çağıran kişilerle ilgili.
Mesaj tarihi:
Walla bu is oyle bardak fincanla olucak sey degil.

Bi kere bastan bilinmesi gereken sey, hicbirzaman cagirilan sey ruh degil. O yuzden bu tur konulari 'arkadaslar arasi eglence' nin disina cikarmalisin.

Internet; super bir icat.

google.com; super bir site

Arastir, ne istersen bul, ama onemli olan bu bilgileri uygulamaman, sadece edinmen.

Buyu yapmak veya ruh cagirmak, bence bu isler ne pepelekde nede baska yerde konusulacak seyler.

Zamaninda cogu kisi, "Aha super, bende mage olucam" diyip bu islere giriyor, sonra cogu kisi kuyrugunu bacaklarinin arasina sokup geri kaciyor. O yuzden, sunu diyorumki; Do it at your own risk.

Bu is saka degil.
Mesaj tarihi:
draven noldu ya sende amma ciddiye aldın
bu arada kımse fincanı fılan ınanmıyorum dıyerek kırmasın bıım mat hocası anlatmıstı bıseyler kırı$ biri filan hacettepe uni de vs.. vs..[hline][b]feel the energy inside[b]
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 16 Kasım 2002 10:50 tarihinde demiş ki:
hehe
bırakın ya.. gidin kız çaırın ruhtan kim hayır görmüş..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

ehhehe lool[hline][i]I feel it once again
It's overwhelming me
His spirit's like the wind
The angel guarding me
Oh, I know, oh, I know
He's watching over me
Oh, I know, oh, I know
He's watching over me
Mesaj tarihi:
Alo Ruh Servisi!
-ee biz ruh istiyoduk, çaırıcaz da...
-adresinizi alıyım
-hede hödö...
-tamam efendim, kapının önüne ters bi fincan koyup bekleyin, biz hemen yolluyoruz ruhu

töööbeeeeee

olm ruh çarımak falan saçma şeyler, onun yerine bi DM çaırın, çıakrtın masa üstü oynayın ciddi ciddi[hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
Haklı ama Volfied, oturun frp oynuyun evde.

Televizyonda, ceponun teki, (mana) ruh gücüyle alimunyum ısıtıyor, bunu adamın üzerinde felan gezdiriyor, adam iyileşiyor.

Ruh çağıranlar oluyor, bardak oynuyor diyenler oluyor.

İkisine de inanmam asla.
Düşündüğün herşey gerçektir, ve bu evrende vardırlar, ya da var olacaklardır.
Ayrıca insan'ın psisik, metafiziksel güçlerine de inanırım.

Ama ne yazik ki ruh çağırmaya asla inanmam.
Delinin teki, fincana parmaklarınızı koyduğunuzda, fincanı çaktırmadan ittirir.
Ya da psikolojik olarak oynadığını sanarsınız. Oysa o fincan oynamamıştır.

Ruh çağırcan fincanla da, gelcekte.. off off boş işler bunlar.
O kadar şeytanlara, meleklere, Allah'a felan yalvardım. Ruh çağırma doğru olsa, şimdi parmaklarımdan ateş çıkaran, gözlerimle şimşek çaktıran biri olurdum o yalvarmalarımla...

Deli saçması bunlar boş geçin.[hline]You don't stand a chance!
  • Yeni Oluştur...