Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY 2. Pilot adaylığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün konuştum direk yerine gidip.Personeli olmamıza rağmen bile bu sene dil belgesi dahil eksik evrak tesliminde direk olarak süreç dışında kalacağımız söylendi.Boşuna gelmeyin dedi yani düşün ki ben IELTS için özel ders almaya başlamıştım gitti 2000TL :)Gerçi dondurdum şimdi ama ne olursa olsun o para şu an cebimde olabilirdi:)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Nabıonuz?

Thy yine açmış.

mahallenin delisi gibi atladım tabi.

bu sefer yaşım tutuyor :)

ama askerlik sıkıntı neyse y.lisans kabul ederler herhalde eylül de başlarım da

TOEFL yok lan boş bıraktım
ama girsem alasını alırım toefl'ın olumm

olur muyum bu sefer?
Mesaj tarihi:
iktidar içinden amca dayi yada direk telefon acacak ve bu benim yigenimdir diyecek. bir yakininiz yoksa boşuna kasmayin.

eger bir iş ilaninda referans kısmı varsa ve mülakat varsa ondan bir cacık olmaz. helede bu memlektte direk beyfendi imzali kagitla sinavsiz girebiliyorsunuz.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Perşembe günü için çağırdılar.

ilan hala duruyor bu arada.

Toefl belgesini sonra verebiliyormuşuz bu ay sonunda var muhtemelen ona girerim.

tek takıldığım nokta askerlik

Askerlik hizmetini tamamlamış veya eğitim başlangıç tarihi itibari ile en az 2 yıl tecil ettirebilmeyi taahhüt etmek,

diyii.
Şimdi 8 ay falan kaldı benim tecilin bitmesine ancak ben değil 2 yıl 5 yıl tecili bile taahhüt ederim de bunu nasıl belirticez?
Mesaj tarihi:
Ben askerlikten patlıyorum ya. 35 yasına kadar yuksek lisans'ta kalabildigimi sanıyodum. 3 yıl sonunda tez icin uzatıyolarmıs ama ogrencilik haklarından yararlanamıyomusum. emenike oyle memleketin.
  • Yeni Oluştur...