Asriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 dusuncelihayvan said: beni 2 mayıs'ta çağırmışlar bi şey farkeder mi :( Farkedicek olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 her limanda ayrı hatun bunda da mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Ayar yiyip geri dönersin boşuna gitmene gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bi şeyde mülakat varsa kriterlerin koy g.tüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bi seyde mulakay varsa, vur torpile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 "beni nüfusa doğmadan yazdırmışlar kemik yaşımı ölçün aslında 86'lıyım ben" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Dün konuştum direk yerine gidip.Personeli olmamıza rağmen bile bu sene dil belgesi dahil eksik evrak tesliminde direk olarak süreç dışında kalacağımız söylendi.Boşuna gelmeyin dedi yani düşün ki ben IELTS için özel ders almaya başlamıştım gitti 2000TL :)Gerçi dondurdum şimdi ama ne olursa olsun o para şu an cebimde olabilirdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ne zaman acıldı lan basvuru ben mi kacırdım, sitede yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 üçakla git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 86'dan gün aliyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bende 8 numara göz var alırlar mı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Senden pilot olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 sheref said: Senden pilot olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Pilot olamadım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Canın sağolsun Birazcık bile mi olamadın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 black lupin piloottu yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 dusuncelihayvan said: Pilot olamadım lan :( 2.pilot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Nabıonuz? Thy yine açmış. mahallenin delisi gibi atladım tabi. bu sefer yaşım tutuyor :) ama askerlik sıkıntı neyse y.lisans kabul ederler herhalde eylül de başlarım da TOEFL yok lan boş bıraktım ama girsem alasını alırım toefl'ın olumm olur muyum bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Nisan'dan beri de hayatımda bir bok değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ginaly said: mülakata git, en büyük hayalini sorduklarında 'müşriklerin üzerine pişmiş tuğla atmak' de. hadi yeni işin hayırlı olsun. AHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 JAR FCL-3 saglik standartlari istenmis okumadim ama 8 miyop ile imkansizdir sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Gene açmışlar ilanı ben kilodan kaybediyorum valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 iktidar içinden amca dayi yada direk telefon acacak ve bu benim yigenimdir diyecek. bir yakininiz yoksa boşuna kasmayin. eger bir iş ilaninda referans kısmı varsa ve mülakat varsa ondan bir cacık olmaz. helede bu memlektte direk beyfendi imzali kagitla sinavsiz girebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Perşembe günü için çağırdılar. ilan hala duruyor bu arada. Toefl belgesini sonra verebiliyormuşuz bu ay sonunda var muhtemelen ona girerim. tek takıldığım nokta askerlik Askerlik hizmetini tamamlamış veya eğitim başlangıç tarihi itibari ile en az 2 yıl tecil ettirebilmeyi taahhüt etmek, diyii. Şimdi 8 ay falan kaldı benim tecilin bitmesine ancak ben değil 2 yıl 5 yıl tecili bile taahhüt ederim de bunu nasıl belirticez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Ben askerlikten patlıyorum ya. 35 yasına kadar yuksek lisans'ta kalabildigimi sanıyodum. 3 yıl sonunda tez icin uzatıyolarmıs ama ogrencilik haklarından yararlanamıyomusum. emenike oyle memleketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar