Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 tam türk işi bir iş yaptım bugün 2 container mal yollicam fransaya gemlikte ne hikmetse konteynır kıtlığı varmış zor geldi geç geldi bunlar. köşe baya 10 cm yırtık. içten dıştan silikonla doldurdum ben. yüklettin işçilere birazdan da evraklarını yapıp yollatıcam. fransadan bi de mozambike geçicek bu. silikonun gücünü görücez. ya da müşteri kapağı açınca tsunami etkisi olucak. okyanus yağmuru mmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Kaynak falan yama yapsaydın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 cutoff var yetişmesi lazım.gemi kalkıcak sdfds zaman yoktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 iyi iyi su geçirmez miss sorun olmaz en iyisi slikon heryere kullanırım ben silikonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 en iyi silikon ölü silikon. fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 En iyisi doğalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Masakari said: Kaynak falan yama yapsaydın bari. Lojistikte altın kural: "Gemi beklemez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dynun said: cutoff var yetişmesi lazım.gemi kalkıcak sdfds zaman yoktu :( Konşimentoya yazdırırsın artık "Second hand, used, few straches and little bit humidity" diye ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Kimyaci degil misin olm sen ? Ne isin var konteyner falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 kimyasallar nasil gelip gidiyo sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Kervanda deveyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 meme var diye girdim ne çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 di said: Kimyaci degil misin olm sen ? Ne isin var konteyner falan ? dış ticaretçiyim abi ben ihracatçıyım türkiyenin üreten gücüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Tüccarsın sen, tacir. Silikonlu meme taciri! Nerde lan memeler? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Şu konteyner sorunu nasıl oldu gemlikte çözemedim ben ya. Lojistikçiler ağlıyo kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Ağzına kadar da konteyner dolu depolar, geçerken görüyorum ben. Karaborsacılık yapıyolar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Abi eğer line'ın ekipmanı yoksa ya da rezerveyse ne yapabilirsin. O gördüğün containerların hepsi (antrepocular hariç) zaten çoktan rezerve. Yoksa zaten liman dolum sahasında işleri olmaz. Depolarda tutarlar. Ha gördüklerin dolum sahasında ise, dolu da olabilirler(ki %95 öyledirler) ardiyesiz girmişlerdir işte. Safmarine/Maersk ve arkas tek başına domine ediyor zaten. Günde 300er container yüklüyor herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Bu arada konsimento denmis. Konsimento, konsinye ve subup, en sevdigim 3 gumrukcu terimi sdgsv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 silikon iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 konşimento <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 http://i.imgur.com/EeS8Plu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 dynun italya italat ihracat herturlu giderim var isin duserse gel :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 silikon diyince şöyle bişey bekledm http://31.media.tumblr.com/1a111b944c6562465c0ba21021ac819f/tumblr_mthqolV9ok1qhyqs6o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 1i nerden kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar