Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 yeni dlc gelcekmis: http://www.darkestdungeon.com/darkest-dungeon-presents-the-color-of-madness-dlc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Yeter gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 gelsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 arkadaş giftledi baya zevkli oyunmuş ya, işte yoktu 40 saat gömmüşüm şimdiden kan degerlerim fln bozuldu şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 lanet gibi hediye olmus o abi. arkadasin iyiligini, akil sagligini dusunen biri degilmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 tansiyon ilaçlarını ulaşabileceğin bi yere koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=813834323 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=528626502 bu guide'ı okuduktan sonra yeniden başlayacağım galiba. ilk oyunda baya saçma oynamışım. kendim öğreneyim diye kasayım dedim de işkence resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Faster Combat ve Faster Walking modlarını yukle kesin workshoptan 2.run da stygian 64 haftada bitti raynauld dismass reisler rip https://image.ibb.co/nz15NG/20180106182130_1.jpg diger 2 dlcyide arada girer yavaştan oynarım, son level 2 boss daha kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1nfected Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 beyler tabletten oynayan varmı ben steame aldım şimdi bi daha tablete almak istemiyorum. iosda 1 acount ile 3 tane ayrı cihaza kurulabiliyor legal olarak.biri acnt falan paylaşırmı benle. hadi be reiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 biraz color of madness bilgileri: Top Line Features: Wave-Based Survival in a New Environment: The Farmstead! -Nonstop action! Fight through endless groups of monsters in an effort to reach the comet’s crash site. -Get lost in Time and Space! Some waves will bring you face-to-face with foes from the other core regions of the Estate. (Courtyard and Darkest Dungeon will keep to themselves!) -Track your highest kill count, compare with friends and enemies alike! -Three new repeatable quests: a novice introduction, a veteran boss-kill, and an endless darkest-level wave-based combat experience. -------------------- Resupply! -Bolster your party with consumables obtained from mysterious new curios between waves of combat. -------------------- An All-New Enemy Faction -The Miller and his loyal workmen have become lifeless husks, consumed by the ever-growing crystalline influence that has spread from the comet across the farm... -------------------- 2 New Bosses -The Miller -Thing From the Stars (mini-boss) -------------------- Twisted New Trinkets -Available for purchase from the Jeweler, a new vendor in the Nomad Wagon. Put your gold away—he trades only in Comet Shards! -------------------- New tunes! -The Farmstead boasts the longest, most involved combat score to date! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 yeni oynanabilir hero falan yokmu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=-ZkmC8ucFkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Frostbite said: yeni oynanabilir hero falan yokmu:( muskeeter dlc'si var, ücretsiz ama sadece arbalest re-skin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Gördum abi eyvallah.gelsin artık yeni dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Patch geldi hanımlar. https://www.darkestdungeon.com/darkest-dungeon-the-color-of-madness-patch-notes/ Oyunu yeniden yazmışlar ake. O kadar çok şey var ki, DoTlar artık senin attığın roundda ilk tickini vurucak, critleyen adam kendi kendini bufflayacak. Jester guard'ı, graverobber prot'u görmezden gelicek. Hellion yorulacak. Houndmasterı da bitirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 miller öldükden sonra sonsuz event başlıyor. mini boss da random çıkıyor.ufak bi dlc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Districts: Mill: Heroes will no longer suffer from random hunger checks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Kafam rahat başlıcam bu sefer dlcye. Hiiç über try hardlık yapasım da yok. Nasıl olsa kişisel challengeımı başarıyla tamamladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Eğer oyunu almayı düşünenler varsa.... https://clips.twitch.tv/HeartlessEnticingSashimiJKanStyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 kanser simülatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 oynamayin abi bu oyunu, dev'lere prim vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Beni XCOM daha fazla kanser ediyo şahsen - bunda en azından savaş sistemi belli sıra sıra duruyorsun positioning nedeniyle oluşan şöyle saçmalıklar yok: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 %85 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 aquila said: oynamayin abi bu oyunu, dev'lere prim vermeyin. 10 numero 5 yaldız oyun. Yetemeyenlere bakmayın. Oynayın. 1 kişilik daha kanser yerimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 ben ipad için aldım da asıl oyunu hiç oynamadıgımdan butonların yerlerini falan bilmiyorum anam aglıyor ne nerde çözecegim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar