Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Yillarda gidip gelip oynadigim Eve Online'a DM'lik yaptigim FRP grubumdan iki kisinin baslama hevesi oldugunu ogrenince tekrar actim ben de hesabi. Ama durumlar nasil oyunda? Ne yenilikler var? En son cikarkan 2-3b filan vardi bankada, 2 tane de PLEX vardi tekrar girersem kullanirim diye. 2 kisiyi iyi desteklerim gibi geliyor ama son aylarda neler oldu bilmiyorum. En son gecen Mayis ayinda (11 ay olmus iste) oynamistim iste. Adamlari da direk Amarr yaptim 2006'dan beri olumune Amarr oldugumdan =) PS. bir de 2006'dan beri oynuyorum oyunu ama bir turlu uzun soluklu karakter oynamadim yahu, sıkılıp yeni karakterle basliyorum 2 yilda bir filan hesabina 1-2b atip. Baska boyle yapan var mi bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 en son plex fiyatları şaşırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yeni karakter acmanıza gerek yok bence ara arada oynasanız sonucta karaktere 1 skilli kastınızmı artık sonsuza kadar orda kalıyor her seferinde farklı acmanın bi mantıgı yok yani, 2006 dan berri farklı karakterle oynamaktansa ara ara oynadıklarınızın toplamı bi karakter olsa suanda gayet guzel bi karakter olabilirdi. bundan sonra bence tek karaktere yogunlasın bırakıp gitseniz bile ona donersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Eski, 3 yaşında bir karakterimle geleceğim ben zaten ama game time olarak 7-8 ayı vardır. Arada başka adamlarla da oynadım. Başlarda para kazanmaya çalışma, gelişmeye çalışma, yeniden insanlarla tanışıp corplara girme olaylarında eğleniyorum ben en çok. Memnunum halimden, niye 8 yıllık karakterim yok diye üzülmüyorum. Ki var bir tane ama duruyor öyle, skill kasmadı hiç. İki PLEX'i satayım ben o kadar arttıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bende göz ucuyla takio ediorm ama, exploration sisteminde yenilikler var pve ağırlıklı. Onun dışında ufak ufak gemilere rewamplar geldi. Bu yüzden, beğendiğin gemilere bi eftden bakman lazım. Onun dışında crime watch sistemi değiştirildi biraz. Mesela sen birinden mal çaldın diyelim, artık herkes sana saldırabiliyor falan. Onun dısında 3-4 aydır bende bakmıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bende bir süre ara vericem uzun bir süre oynayınca insan ara verme ihtiyacı duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 son 1 aydır skillqueue online benim için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 şu isim muabbetine reactive ettim accountu, bi 5 dakka girdim chat yapmaya bile üşenip çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bende bayadır oynamıyodumda yavaş yavaş geri dönüyo gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Uretimle ilgili ilk dev blog ciktigindan beri bos gunlerde girip mal mulk toparliorm. Bu bile bi basari simdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 olm hayata atıldınız eve yaşınız geçti evede ya yaşlılar yada gençler var orta yaşlı yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 reampage said: olm hayata atıldınız eve yaşınız geçti evede ya yaşlılar yada gençler var orta yaşlı yok hiç. kesinlikle katılıyorum ya bekar olucan ya da torun tombalak sahibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 megetege said: Uretimle ilgili ilk dev blog ciktigindan beri bos gunlerde girip mal mulk toparliorm. Bu bile bi basari simdilik :) mete ICE yada fuel aban artcak zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omitiT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ya da eşin ve çocuğun/çocukların her gün saat 21-21:30 gibi mutlaka uyumuş olacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 KaRa_DaVuT said: mete ICE yada fuel aban artcak zaar Biz ne alsak değeri düşüyo, nerfleniyo. Fuel alırım 2 gün sonra vaz geçtik diye devblog cıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Valla şu oyunda fiyatı hep artan şey plex herhalde uzun vadeli yatırım düşünene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Yatirim dendimi plexden saglam bisey yok gercekten. Su aralar dev bloglar ile yeni uretim sistemi anlatiliyor. Hersey birbirine girecek, ortalik toz duman olucak, uretilmis item fiyatlari hem maliyetler hemde spekulason yuzunde artacak. sahsen expansiona kadar elimden geldigince her turden uretilmis mamul stoku yapmaya calisiyorum. Ozellikle t2 maliyetlerinde sisme bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 team olayıyla bokunu cıkardılar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Biraz oyle oldu ama buyuk oyunculara yarayacak o sistem. E ccp bana calisicak degil ya, onlara is yapicak tabi. Esas sorun POSlar. Bizzat kendi aciklamalariyla, POS uretimini cok onemsemediklerini, onem vermek isteseler bile POS koduyla oynamayi pek istemediklerini soyluyolar. Bundan sebep, degisiklik sonrasi, t2 uretiminde buyuk dalgalanma bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 o değilde t2 bpo fiyatları önce düşecekmis, sonra da t2 bpo tamamen ortadan klakacakmıs. ayrıca CCP, uzun vadede valkyre, eve ve dust/project legion u birleştirip tek karakteri üç oyunda da oynamamızı sağlayacakmıs. yani, karadavut la istersem dust tta hedashot istersem eve de alpha istersemm de valkyre de birisinin fighter ı olacakmısım bu arada valkyre da görünen o ki carrier / sc lerin fighter / fighter bomber larını kontrol edicez de, aga benim fighterım beni awox ladı diye tonla petition gider ben diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 t2 bpolar yıllardır kalkıcak lan ahaha, zenginlere ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Zenginlere olum lafini sana yakistiramadim can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Kaça almıştım geçen yıl, kaça sattım şimdi Plex'leri. Oyuna ara verirken tüm parayı Plex'e döndürmek iyi yatırımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar