Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beraber büyüdük yahu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
müstakbel torunlarımla yapacağım çeşitli muhabbetleri şöyle bir düşündüm de, belki de çocuk sahibi olmamak en iyi fikirdir diye düşündüm ilk defa.. :-p

- dedemizin ecchi koleksiyonu varmış!!!
- deme!!!

rofl[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Direk sinir sistemine entegre olur canım zaten patinin portu falan.

Sonra adamın biri gelip ghost hacking yapıp "ben keremcan acc acıp unutmuşum ekikikik" diye topic acar.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Normalde millet nostalji yapar bizim yaptığımız işte bir gariplik var... Önce geleceğe ışınlanıyoruz sonra nostalji yapıyoruz hmm hmm[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ardeth'cim bizim şu anda yaptığımız nevralji olur olsa olsa.. :-p

torunum ut2050'de yener beni, inme filan iner mazallah.. ne kötü şeymiş bu gelecek lol be, tasası şimdiden kabus gibi çöktü.. :horace:

ekleme: ardeth büyük düşün, sen yarından korkuyorsun biz 50 yıl sonrasından korkuyoruz.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 03 Ocak 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Qui yarın bu konuyu okuyunca ne tepki vericek bakalım :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Benim torunum WC SC gelsin yensin beni sevinirim valla ne üzülücem =). Başarılı keskin zekalı hızlı düşünen cözüm üreten bir torunum var demektir miss ler gibi.

Ama WC le SCl olmaz bu işler bi tek full thorthle oynanamış evladı evlatlıktan red ederim.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 02 Ocak 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
evet o eski uyelerin uyelik tarihi aldigi sanli gunde GKV tartismasi nasil bir dilbilgisi dersine donmus seyredelim.

http://forum.paticik.com/view.php?id=6224&page=1

lol şu mesaj süper
sanrey o zamanda aynıymış demek :)
said:
Delanoresse, 18 Kasım 2001 16:04 tarihinde demiş ki:
sanrey feci kira aliyo gec o fikride

birde uo ekonomisinin çöküşünü görelim
1 milyon gp şu anda 6-7 dolara rahatlıkla alınıyor

said:
dark-dr, 02 Aralık 2001 05:37 tarihinde demiş ki:
evet niye satılmasın ki?
20$-40$ arası gidiyor

hey gidi günler :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.
Mesaj tarihi:
niye aga bizim iş güç sahibiyiz işte alalaaa... Herkez sizin gibi öğrenci mi, zibidiler sizi :-P

tuna bu arada sana yanlışlıkla jjj diye mesaj yollamışım bir şeye bakarken cepten, boşuna ne demek istiyor diye düşünme :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Eheh o zaman başlar yakında aldıım krediyi ödeyemiyorum, saçlarım döküldü yumurtamı kırsam yada çocuk bezi değiştirme gibi topikler hehe yok yav buradaki insanların en azından yarısı ellisine gelsede eğlenmeyi unutmayacak insanlar ondan zaten bu kadar zamandır duruyorum buralarda yoksa bıkar giderdik :)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
Off of, Under cons geldik, under cons gidiyoruz :)

..

Düşünüyorum da 15 20 yıl sonra çocuğumu paticik'e girerken görsem ne tür duygular içine girerdim?

Benden habersiz, siteyi araştırıp bulsaydı ve bana "baba bak böyle bir site buldum çok güzel bir yer" falan dese ağlarım büyük bir ihtimalle...

Fight Club misali bir şey. Yaratılışına sahip oluyorsunuz, ama yayılışını anlayamıyorsunuz bile..[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

• Yeni Oluştur...