BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Google is our master, it is the ruler of the interwebs. In google we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 benim arkadaş minton mp4 player ile ders kaydediyordu lisede o geldi aklıma. kabe gibi dikdörtgen siyah silgi büyüklüğünde bi aletti. bak çok ekstra hayal gücüm ile use case yazayım sana REAL TIME COUNTER STRIKE (kamera açık, atarideki duck hunt styla) POKEDEX (kamera ile cisim tarama, charmender ile pikaçu ayırd etme) INSTACULATION (o da ne taktınız ve glass sizin için integral çözdü?) HUMAN HELPER (kardeş tuzu biraz daha at %3.2 percent olsa common good olur, piyanist ve klasik müzik sever kardeşlerim her eserde nota sayfalarını mı çeviriyorsunuz aha size autopage, mühendis kardeşlerim alın size instant 3d ölçümü) F1, RACING INFO (ko pilot diye bişey var abi siz biliyor musunuz? hah işsiz kalacak artık onlar AHHAHAHAHAHA) ilk 30 ton bilgisayar geldiğinde aman napılcak ağırlık olarak kullanılır xd diyenler oldu. hah yapmayın işte onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 çıplak göstermiyorsa karşıdakini o kadar para vermeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 [list] [*] H- MELİHA YENGEEEE KARDEŞİN ARIYO [*] M- AY DUR GIZ HATÇE PATLICAN YAPIYOZ [*] H- ÖF TAMAM DUR..(ocak başına gelir) TAK ŞI GILASI [*] M- RABIAA NABIYON GII [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 pontipati said: kafan yukarı bakarak mı uyuyosun sen bilader kafanı masaya koymuyor musn kafayi geri yaslayip uyucan agzindan azcik salya akacak ne anlami kaldi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 inyormaynd said: Apple fag'lerinin nefreti de bir başka oluyormuş. aynen ya 2 yıl once apple fagleri vardi simdi onlar ezildi, iphone geride kaldikca android yukseldikce google fagleri turedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 http://www.forbes.com/sites/quora/2013/01/30/why-isnt-microsoft-cool/ Mantıklıymış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ordaki microsoftları cıkarttım electronic arts koydum yerine. ona da cok yakıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 https://www.thalmic.com/en/myo/ input sorununa çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ahahah iyi de güzelim mikrosoftu şu anda bu geyikleri yaptığım iş bilgisayarımda kullanıyorum sürekli, EA i bu çerçeveye nereden soktun? GFWL dan bahsetmiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Is EA cool? Is Blizzard cool? Is Ubisoft cool? Is Sony cool? Public will say they are not, but does it matter? Paradox Interactive is cool, and we all love it. But, the amount it earns in a whole year ($143 million(2011) is what EA makes in 10 days ($4.85 billion annually)! But, if a Martian were to read our media reports, he might believe the other way around. hepsini cevirmekle tabiki ugrasmayacagım ama bunu dunya uzerindeki cok kazanan buyuk firmaların neredeyse tamamına uygulayabilirsiniz yani(neredeyse tamamı dememin tek sebebi de valve.). ne microsoft hateriyim ne fanboyuyum cok basit bir sekilde end user ıyım. iyi yaptıkları da var hataları da var. topic sahibi ise tamamen haksız. kendi kurdugu argumanlar icinde okadar cok loophole varki anlatılmaz yani. google hateri ms fanboyu ile ilk kez karsılastım. baya acayipmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 axedice said: http://www.forbes.com/sites/quora/2013/01/30/why-isnt-microsoft-cool/ Mantıklıymış bu. aynen adam cok iyi yazmis ya. olay tabi ki sirf bu degil ama bunun hakikaten buyuk etkisi var buyuk sirketlere karsi olan bakis acimizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 reampage said: https://www.thalmic.com/en/myo/ input sorununa çözüm bak bu olayi videoki gibi duzgun yapip end-user'a satabilirlerse, glass ile birlestirirlerse tutulur. glass'a gerek yok ipadle laptoplarla birlestirsinler yeter la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 madcow said: Is EA cool? Is Blizzard cool? Is Ubisoft cool? Is Sony cool? Public will say they are not, but does it matter? Paradox Interactive is cool, and we all love it. But, the amount it earns in a whole year ($143 million(2011) is what EA makes in 10 days ($4.85 billion annually)! But, if a Martian were to read our media reports, he might believe the other way around. hepsini cevirmekle tabiki ugrasmayacagım ama bunu dunya uzerindeki cok kazanan buyuk firmaların neredeyse tamamına uygulayabilirsiniz yani(neredeyse tamamı dememin tek sebebi de valve.). ne microsoft hateriyim ne fanboyuyum cok basit bir sekilde end user ıyım. iyi yaptıkları da var hataları da var. topic sahibi ise tamamen haksız. kendi kurdugu argumanlar icinde okadar cok loophole varki anlatılmaz yani. google hateri ms fanboyu ile ilk kez karsılastım. baya acayipmis. sizin gibi apple google fanboylari o kadar cok ki iste herkesi kendinizden saniyonuz. loophole dedigin seyler sizin anlayamadiklariniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 1 tane bile apple productım yok. google a da ozel bir sevgim yok. ama illa sevecek olsaydım ms google apple arasında sirket olarak google ı adam olarak da bill gates i severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 tamam abi sen alma olur da bir gün gitar çalarsan oturur koltukta karşına kamera koyar çalar kaydedersin 1900lerin düğün fotoğrafları gibi sırf kol kası bandı hedesinden guitar pro gibi rhythm pro yapılır pov enstruman çalacaklar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 @madcow bende de hepsinin producti var hepsiyle ugrastim. google servisleri uzerine yazilimlarda bulundum open source ile cok cok ugrastim microsoft teknolojileri ile ugrastim. diyorum ki microsoft cok cok kaliteli bir hizmet sunuyor. Google ise hizmetleriyle user datasi pesinde. Google yazilim degil zaten internet marketing firmasi. internet marketing firmasinin yaptigi Android OS da bu kadar oluyo iste hantal, siskin, ortalik mali. 3gb ramli telefon istiyor. Windows bile daha hizli calir lan o telefonlarda. Nerede Google wave? Google Talk'a ne oldu zorla sacma sapan Hangouts'a gecirdiler? Kim online/away goremiyonuz oyle mesaj at millete salla a.k Nerede Google Reader? Artik web search'te tiklayinca keyword bile gondermiyor karsi tarafa Google, gecen yildan beri. Butun internet marketing calisanlari kufrediyo Google'a. O kadar tekellesmeye calisiyorlar ki haberiniz yok. Bir ara Google Buzz vardi hatirliyonuz mu? Zorla Gmail'e entegre etmislerdi. Ben kac kere Picasa icinde kendi kendine upload edilmis foto buldum lan. Silmeye calisiyom silinmiyo. Delete ettim accountu sonra. Kafam girsin Google'a. http://www.wordstream.com/images/google-graveyard.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 pozzısyonu yanlıs, sol altta olmalıydı ekran. en kotu sol üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 axedice said: http://www.forbes.com/sites/quora/2013/01/30/why-isnt-microsoft-cool/ Mantıklıymış bu. microsoft en cool lan http://www.youtube.com/watch?v=Jij5Nzh2Sj4 bugun nereye gidek la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Marty said: ornek ogrenci http://galeri3.uludagsozluk.com/196/olacak-o-kadar%C4%B1n-olacak-o-kadar-oldu%C4%9Fu-y%C4%B1llar_204952.jpg Abi ahahaha nereden hatırladın ya cevat'ı aslkfhkaljsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ulan XP cikti 2001'de, Vista cikti 2007'te, Windows 7 cikti 2009'da ama Microsoft 2014'e kadar gecen aya kadar XP destegine devam etti 13 yillik isletim sistemine. Google Microsoft'in parmagi olamaz. Google kendi telefonu Nexus'a bile 18 ay yazilim destegi veriyor a.k. Delirtmeyin adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 steam os tutarsa bir daha microsoft topikleri zor görürüz bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 S3 üzerinden androidi eleştiren bir adamın ben hepsiyle uğraştım biliyorum demesi abes geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 BalisticGel said: S3 üzerinden androidi eleştiren bir adamın ben hepsiyle uğraştım biliyorum demesi abes geliyor bana. Nexus 4 LG G2 Galaxy S3 HTC Evo 3D Galaxy S HTC Desire HTC Wildfire Hepsini kullandim real-time test ettim zaman gecirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 privacyden bahsedip sonra "ama google elimizden millet online mı away mı goremiyoruz bu yetimizi aldı" demek ve neredeyse xb1 ile tum evleri bbg evine cevirmeyi planlayan tepkilerden sonra vazgecmek zorunda kalan ms i savunmak. biri loophole mu demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar