Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Badem bıyık tuto

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ok saolasın. Çok iyi olmasına gerek yok dediğim gibi kısa süre lazım artık olduğu kadar makasla piç etmezsem tabi :)

Ginaly'nin sorması üzerine baktım bende ona badem tabiri yanlışmış sanırım fırça doğrusuymuş.
Mesaj tarihi:
biraz bıyıkları uzatıp, kasımpaşa, fatih, üsküdar, eyüp gibi bir yerde berbere git, BEN UZUN ADAMIN BIYIĞINDAN İSTİYORUM dediğinde zaten ücretsiz hizmet veriyorlar.

bu arada cidden muhafazakar bir semtte, kelli felli bir berbere git, o güzel ayar çeker.
Mesaj tarihi:
Biyik said:

en iyisi arafta kalmak.

türkiye'nin durumunu en iyi özetleyen cümle galiba............................

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Mesaj tarihi:
Saeros said:

Biyik said:

en iyisi arafta kalmak.

türkiye'nin durumunu en iyi özetleyen cümle galiba............................

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ne batılı olabildik ne doğulu kalabildik...
Mesaj tarihi:
Üsküdarda berbere gel. Karaca ahmet mezarlığından oluştuğu için semt berber manzarası her yanda mezarlar falan kestirirken hayatı sorguluyorsun resmen sdfds
Mesaj tarihi:
Biyik said:

biraz bıyıkları uzatıp, kasımpaşa, fatih, üsküdar, eyüp gibi bir yerde berbere git, BEN UZUN ADAMIN BIYIĞINDAN İSTİYORUM dediğinde zaten ücretsiz hizmet veriyorlar.

bu arada cidden muhafazakar bir semtte, kelli felli bir berbere git, o güzel ayar çeker.

sdfgh
  • Yeni Oluştur...