Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginç bir randevu

imamizer

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

bingildak senin kuyruguna ne zaman bastım
link at

mutsuz insanlarla gündelik hayatımızda yeterince muhattap olmak zorunda kalıyoruz ya, forum ortamında hiç muhattap olamam. en acı noktadan kuyruğuma basmış olsan da ne ciddiye alırım ne de ciddi bir yanıt yazarım.

uzaktan çubukla oynarım kendimi eğlendirmek amaçlı, o kadar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

2 ay boyunca kız gel de sevişek diye elinden geleni yapmış. Asıl sen kezbanlık yapmışsın.
Elbette intikamını alacak. 2 ay boyunca arkadaşlarına kim bilir nasıl anlattı seni?

"Neler yaptım neler bir türlü almadı mesajı, cins midir gay midir nedir anlamadım. Bir de nasıl ukala. Flilme gideriz bır bır bır şikayet, evde müzik dinleyelim yok zenciler şöyle, böyle. Kompleksli midir nedir? Sonra da eşantiyon şarapla mevsiminden önce piyasaya çıkan hormonlu çileği almış gelmiş marifetmiş gibi. Öpmeye çalıştı hart diye. Az naz yaptım hemen kaçtı. Ezik bu çocuk. Ay ama evden çıkarkenki halini, kerata uzattığımda gözleri dolu dolu hayır diyişine çok güldüm."

Kızın açısından bence 3 aşağı 5 yukarı böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

boztu said:

2 ay boyunca kız gel de sevişek diye elinden geleni yapmış. Asıl sen kezbanlık yapmışsın.
Elbette intikamını alacak. 2 ay boyunca arkadaşlarına kim bilir nasıl anlattı seni?

"Neler yaptım neler bir türlü almadı mesajı, cins midir gay midir nedir anlamadım. Bir de nasıl ukala. Flilme gideriz bır bır bır şikayet, evde müzik dinleyelim yok zenciler şöyle, böyle. Kompleksli midir nedir? Sonra da eşantiyon şarapla mevsiminden önce piyasaya çıkan hormonlu çileği almış gelmiş marifetmiş gibi. Öpmeye çalıştı hart diye. Az naz yaptım hemen kaçtı. Ezik bu çocuk. Ay ama evden çıkarkenki halini, kerata uzattığımda gözleri dolu dolu hayır diyişine çok güldüm."

bu güzeldi

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/08/well_done_sir.gif

ama şarap eşantiyon değildi. güzel pahalı bir şaraptı. kaldıki şaraptan anlayan birisi değil, lan gerçi anlamadığı için senin dediğini demiş de oalbilir. çilek de çok pahalı. bastım parayı yinede.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

boztu said:

bu güzeldi

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/08/well_done_sir.gif

ama şarap eşantiyon değildi. güzel pahalı bir şaraptı. kaldıki şaraptan anlayan birisi değil, lan gerçi anlamadığı için senin dediğini demiş de oalbilir. çilek de çok pahalı. bastım parayı yinede.

çilek şarap iyi detay, fakat 2 şişe şarap daha iyi olurdu, bir şişe az.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...