imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Glatheros said: Fakat sonrasında halıya sıçmış poodle gibi mahçupça ben merdivende ayakkabımı giyerim giderim tavırları çok manasız. abi ahahahah ama olay gayet şu. bide ayakakbının dili ayağımın altına girdi. bağcıkların arasından çorabım görünüyordu asjgkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 asdfjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 öyle faşır faşır yürümeye çalışırken düşseydin tam rom/com olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 lan adam silmek istemiş, alıntıyla hala duruyo. sinir oldum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Fistan said: bingildak senin kuyruguna ne zaman bastım link at mutsuz insanlarla gündelik hayatımızda yeterince muhattap olmak zorunda kalıyoruz ya, forum ortamında hiç muhattap olamam. en acı noktadan kuyruğuma basmış olsan da ne ciddiye alırım ne de ciddi bir yanıt yazarım. uzaktan çubukla oynarım kendimi eğlendirmek amaçlı, o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 e ciddi cevap verdin şimdi, tezat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 2 ay boyunca kız gel de sevişek diye elinden geleni yapmış. Asıl sen kezbanlık yapmışsın. Elbette intikamını alacak. 2 ay boyunca arkadaşlarına kim bilir nasıl anlattı seni? "Neler yaptım neler bir türlü almadı mesajı, cins midir gay midir nedir anlamadım. Bir de nasıl ukala. Flilme gideriz bır bır bır şikayet, evde müzik dinleyelim yok zenciler şöyle, böyle. Kompleksli midir nedir? Sonra da eşantiyon şarapla mevsiminden önce piyasaya çıkan hormonlu çileği almış gelmiş marifetmiş gibi. Öpmeye çalıştı hart diye. Az naz yaptım hemen kaçtı. Ezik bu çocuk. Ay ama evden çıkarkenki halini, kerata uzattığımda gözleri dolu dolu hayır diyişine çok güldüm." Kızın açısından bence 3 aşağı 5 yukarı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Glatheros said: e ciddi cevap verdin şimdi, tezat oldu. ooo yaverde burdaymış, yaver naber ya asdasdasd ulan adam kuyruk acısı deyince nasıl summon olmuşsun ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 insanlar fistan'a geçmişlerindeki hınçlarından dolayı kafadan dalıyorlar. adam baya baya haklı bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 germeyin ortamı, bu iş istatistiktir. Deneme sayını arttırırsan başarı sayın artacaktır (başarı oranı değişmez ama daha iyi hissedersin. Atleast I got some şeklinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bingildak said: Glatheros said: e ciddi cevap verdin şimdi, tezat oldu. ooo yaverde burdaymış, yaver naber ya asdasdasd ulan adam kuyruk acısı deyince nasıl summon olmuşsun ahahhaha mutsuz adam heykelisin haberin yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 boztu said: 2 ay boyunca kız gel de sevişek diye elinden geleni yapmış. Asıl sen kezbanlık yapmışsın. Elbette intikamını alacak. 2 ay boyunca arkadaşlarına kim bilir nasıl anlattı seni? "Neler yaptım neler bir türlü almadı mesajı, cins midir gay midir nedir anlamadım. Bir de nasıl ukala. Flilme gideriz bır bır bır şikayet, evde müzik dinleyelim yok zenciler şöyle, böyle. Kompleksli midir nedir? Sonra da eşantiyon şarapla mevsiminden önce piyasaya çıkan hormonlu çileği almış gelmiş marifetmiş gibi. Öpmeye çalıştı hart diye. Az naz yaptım hemen kaçtı. Ezik bu çocuk. Ay ama evden çıkarkenki halini, kerata uzattığımda gözleri dolu dolu hayır diyişine çok güldüm." Kızın açısından bence 3 aşağı 5 yukarı böyle. bu güzeldi http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/08/well_done_sir.gif ama şarap eşantiyon değildi. güzel pahalı bir şaraptı. kaldıki şaraptan anlayan birisi değil, lan gerçi anlamadığı için senin dediğini demiş de oalbilir. çilek de çok pahalı. bastım parayı yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Glatheros said: mutsuz adam heykelisin haberin yok :) http://replygif.net/i/166.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 durduk yere laf dalaşına giremicem arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bingildak tam bir attention whoremuş bulaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Fistan said: ben adama cevap yazınca 9 kişi niye bana yükleniyor ? Geçmişin seni kovalıyor niye şaşırdın, katran ve tüye bulamadıklarına şükret sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Abi ben cok güldüm ya. Iyi ki alintilamis birisi. Umut sarikaya okur gibi hissettim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imam'ın politik manevralarına hayran oldum ama. fistan'ın saldırısı karşısında ilk başta yalpaladı, sarsıldı. şu an toparlama aşamasında. ben hiçbir şeyi umursamam tavırları var ama yazarken dudağını kemiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bu foruma artık kızlar lazım ya. çok gerildik. ya kavga ediyoruz kendi aramızda yada sevişiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: boztu said: 2 ay boyunca kız gel de sevişek diye elinden geleni yapmış. Asıl sen kezbanlık yapmışsın. Elbette intikamını alacak. 2 ay boyunca arkadaşlarına kim bilir nasıl anlattı seni? "Neler yaptım neler bir türlü almadı mesajı, cins midir gay midir nedir anlamadım. Bir de nasıl ukala. Flilme gideriz bır bır bır şikayet, evde müzik dinleyelim yok zenciler şöyle, böyle. Kompleksli midir nedir? Sonra da eşantiyon şarapla mevsiminden önce piyasaya çıkan hormonlu çileği almış gelmiş marifetmiş gibi. Öpmeye çalıştı hart diye. Az naz yaptım hemen kaçtı. Ezik bu çocuk. Ay ama evden çıkarkenki halini, kerata uzattığımda gözleri dolu dolu hayır diyişine çok güldüm." Kızın açısından bence 3 aşağı 5 yukarı böyle. bu güzeldi http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/08/well_done_sir.gif ama şarap eşantiyon değildi. güzel pahalı bir şaraptı. kaldıki şaraptan anlayan birisi değil, lan gerçi anlamadığı için senin dediğini demiş de oalbilir. çilek de çok pahalı. bastım parayı yinede. çilek şarap iyi detay, fakat 2 şişe şarap daha iyi olurdu, bir şişe az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 birazdan rıdvan gelir herkese aşk oku atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 moriarty said: bu foruma artık kızlar lazım ya. çok gerildik. ya kavga ediyoruz kendi aramızda yada sevişiyoruz. aynısını forumdaki kızlarla da yapıyorduk değişen bir şey olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kiz gelse nolcak, daha cok kavga daha az sex olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 moriarty said: bu foruma artık kızlar lazım ya. çok gerildik. ya kavga ediyoruz kendi aramızda yada sevişiyoruz.ben kavga etmedim adam alındı laf sokma, umursamama triplerine girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar