xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 reampage said: abi sen kullandın mı windows phone oku bi kere kuran belki sevicen ne malum hic merak etme buralarin hepsi windows phone'cu olacak. Android çöplüğünden kurtulacaklar. Su an WP app development'a basladim. O kadar tatli ki app yapmasi... Blackberry app development yapmistim adamlarin bir emulatoru vardi acilana kadar sigara icer gelirdin. Acildiktan sonra da app deploy olmazdi yanit vermezdi vs. vs. Windows Phone 8 emulator super, kuş gibi. Microsoft desktop app, tablet app ve mobile app yapma olayini tamamen Windows Presentation Foundation uzerinde toplamis. On numara. Bitanesini ogren her yere development yap sonra. Bayildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 en guncel/iyi wp telefon hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 sorun orda zaten sen iyi bir yazılımcı olabilirisin ama iğrenç bir reklamcısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 reklamci olmadigindan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 hayır reklamcılık yapmaya çalıştığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 aquila said: en guncel/iyi wp telefon hangisi? Lumia 930 gelecek 5" 1920px cozunurluklu telefon, bekle derim. Birkac aya gelecek. Amerikada satilyio su an. 6" istersen Lumia 1520 var, phablet tadinda. Beklemicem dersen Lumia 925 veya 1020 guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 reampage said: hayır reklamcılık yapmaya çalıştığından reklam yapmiyom ki ben, dusuncelerimi yaziyom. aklimdan geceni yaziyom. yazamaz miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bu işten hiç bir şekilde çıkarın yoksa reklam olmaz, ama dediklerinle çelişirsin o zaman. Zaten GERGE topiği ile arasında ki fark burda belli GERGE daha samimi çünkü rantı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 benim rantim ne lan ben gerge degilim, herkes farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 HTC iyi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 HTC'ye bisi diyemicem. Bilmiyorum. Belki iyidir. Lumia yine benim tercihim olurdu cunku Microsoft'un kendisinin. Yazilim guncellemesi vs. vs. daha iyi olacagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 neyse, deneme modeli bisey bakicam, su ynei lumiaya atlarim belki. yeni htc one alcaktim ama degisiklik olsun bi tur da vindoz fon'a binelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 xetraynex said: benim rantim ne lan ben gerge degilim, herkes farkli. Yazılımcısın app yapıyorsun platformu pazarlamak senin işine gelir. GERGE son kullanıcı yorumu yapıyor tarafsız. Sen xxx sitesin microsoft destekli onun lehinde reviewlar yazıyorsun, gerge tarafsız, örnek yani gerge herkes onun topiği sandığı için. fikir yazmak kötü birşey değil taraflı fikir olunca reklam oluyor oda kötü değil zaten. ben sana kötü yazılımcı demedim kötü reklamcı dedim. Çünkü a phone for developers from developers tadında yorumlar yazıyorsun. gerçi microsoftda aynı şeyi xboxone için yaptı belki şirket politkanız böyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 kardes sen ne diyosun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 sana bir şey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 SenariouS said: opengl ile hic ugrasmadim ama normal olarak saniye saniye gorebiliyorsun uygulamalarda belki isine yarar ama frame basina bilemeyecegim :( frame frame olmasa da fikir verebilir de, phone icin ozel analiz etme kismi var, o da baya veriler toplaniyor... seklinde calisiyor ama, durdurduktan sonra bakabiliyorum cpu % bilmemkac kullanyor diye var mi yoksa ? msdn'de geziniyorum da hic rastlamadim phone icin gpu yok ozellikle, ipad 2'de 10 11 milisaniyede islenen seyi lumia fakir editionin o kadar cabuk islemedigi belli de, cpu mu tikaniyor gpu mu daraliyor hic goremiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 reampage said: Yazılımcısın app yapıyorsun platformu pazarlamak senin işine gelir. GERGE son kullanıcı yorumu yapıyor tarafsız. Sen xxx sitesin microsoft destekli onun lehinde reviewlar yazıyorsun, gerge tarafsız, örnek yani gerge herkes onun topiği sandığı için. fikir yazmak kötü birşey değil taraflı fikir olunca reklam oluyor oda kötü değil zaten. ben sana kötü yazılımcı demedim kötü reklamcı dedim. Çünkü a phone for developers from developers tadında yorumlar yazıyorsun. gerçi microsoftda aynı şeyi xboxone için yaptı belki şirket politkanız böyle sdf. daha dun basladim. platformu pazarlamaya ugrascak olsam android app yapardim hazir pazarlanmis platform. goren de yillarimiz WP'ye verdim simdi adam cekmeye calisiyom sancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 of ne bayik adamlarsiniz. senelerdir iphone kullaniyorum, gunde 2-3 kere bakiyorum telefona is maillari haric. cenkerdem podcast dinliyorum. spotify tan muzik dinliyorum runkeeper la kosularimi olcuyorum bitmistir. bundan baska ne bekliyorsunuz telefondan bi anlasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 iphone kullandigin cok beklentin yok iste kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 sen napiosun ddos mu atiyosun telefondan paticik e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 android'den linux serverima konsoldan baglanip baya isler cevirmisligim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Ilk Blue Screen of Death'imi yedim, su anda format atiyorum telefona. Benim sucum ama, Windows Phone 8.1'in Developer Preview'ini yuklemistim dogrudan Microsoft'tan. Nokia gonderene kadar beklerim artik. Yuklemeyin diyorum. En azindan her sey bulutta. Onemli tavsiye: Authenticator kurtarma kodlarini bastirmayi unutmayin, hayat kurtardilar biraz once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 xetraynex said: 1) Android'in Desktop PC gibi memory yemesi 820mb ramli Galaxy S3'im idle'da 650mb memory yiyordu. Millet yillarca Windows'a laf etti Linux az resource kullaniyor diye, simdi de ayni seyi Android yapiyor. Lumia 720'nin 512mb memory ile bir kere kasildigini gormedim. Whatsapp'tan Viber'e Yandex map ve daha birsuru app yuklu. iOS'u da bu konuda tebrik ediyorum tabi ayni sekilde memory'yi iyi kullaniyor. Abi herkes programlama gurusu, os tasarımında dünyanın kabul ettiği birer otoriteymiş gibi androidin bellek kullanımını eleştiriyor ya, hasta oluyorum. Belleğin boş durmasının sana ne faydası var? Alet yeni uygulama çalıştıracak kadar bir miktar belleği boş tutuyor sadece, geri kalanları boşaltmıyor ki, uygulamayı tekrar çalıştırdığında falan daha hızlı geçiş yap diye? İlk çıktığından beri nexus 4 kullanıyorum, 1,5 seneye yaklaşıyor sanırım. root moot, custom rom vs olayına hiç girmedim. bu süre içinde telefonu fabrika ayarlarına vs döndürmedim, facebook vs gibi arkaplanda çalışan uygulamaları da kapatma gereği duymadım (evet, kapatılabiliyorlar, istersen arkaplanda çalışmasını kapatabildiğin gibi, arka planda çalışsın ama arka planda internet kullanmadan çalışsın deme seçeneğin de var) Ram doluymuş, bana ne? Uygulamalarım anında açılıyor, task manager çok hızlı geçiş yapıyor, ben buna bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ahahah aynı fikirdeyim. banane abi ne kadar ram kullanıyor. ister hepsini kullansın ister turşusunu kursun. çalışsın hızlı yeterli olarak onun dışındaki detaylar beni ilgilendirmiyor. apple ekosistemine geçtikten sonra oturdu bu olay kafamda. umrumda değil detaylar. işlemcisi remi grafik kartı falan. çalışıyor mu çalışıyor. açıyor mu istediğim uygulamaları açıyor. gerisi umrumda edeğil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar